Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaa

DLACZEGO CENY TABLETEK SPADAJĄ?

Polecane posty

Gość ciekawaa

Novynette (jeszcze rok temu) kosztowały ok. 34zł, obecnie 27zł. Cieszę się, ale jednocześnie zastanawia mnie to...

Gość no co ty...
ja płacę ok. 32 zł za opakowanie... szook :(

Gość pierwsze slysze
place caly czas tyle samo, a jezeli spadaja to nie nalezy sie zastanawiac dlaczego tylko kupowac.

Gość .. .. ..
z tego samego powody co padają ceny połączeń w sieciaqch komórkowych. rynek coraz większy to i konkurencja coraz większa, więc trzeba zacząć proponować dobre ceny.

Gość olalalala.....
yyyyyyyyy, raczej jakis wyjątek to jest... jak kupowałam harmonet, to zaczynałam od ok 30 zeta, a pod koniec płaciłam juz za niego 35 :/ teraz mam jeanien i ciągle jest równo: 38.95 nie obraziłabym się, gdyby cena spadła, ale jak na razie nie obserwuję takiego efektu.......

Gość ciekawaa
Dziewczyny w takim razie poszukajcie w innych aptekach w miescie... u mnie autentycznie tak cena spadła w ostatnim czasie. Troche to niepsrawiedliwe ze ja płace 27 a ktos inny 32. Przeciez to "lek" na recepte. Dziwne... Ja juz kiedys czytałam gdzies na tym forum wypowiedź dziewczyny, która ma znajomego co zajmuje sie dystrybucją i mowił jej ze ceny bedą spadac. Wtedy smiałam sie z tego... a tu prosze:)

Ja płaciłam za logest 35-34 zł. teraz w \"aptekach polskiego aptekarza\" płace 27 :)