Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pięknulka

Ból podczas jajeczkowania

Polecane posty

Gość Pięknulka

Prawie zawsze podczas jajeczkownia odczuwam lekki ból jajników. Jestem zaniepokojona, czy to jest normalne?

Gość Normalne
i nie smuc wiecej.Nie wiesz takich rzeczy? Jezu!

Gość Dorrottka
Cześć Wam,jestem nową bocianowiczką,pozwólcie,że wypowiem się na temat bólu podczas jajecakowania.Przechodzę przez to co miesiąc,tylko ja mam takie bóle,że nie moge sie swobodnie poruszać,cały ten dzień chodzę skulona,skurczona,to jest okropny ból!!!Więc Pięknulka nie łam się,nie jesteś sama!A Ty poniżej taka jesteś oczytana i doświadczona?Ciekawe!

potwierdzam, ból to cos normalnego, pęka przeciez pecherzyk, z którego uwalniane jest jajeczko ja tez często chodzę jak potłuczona, ból jest chwilami nie do zniesienia ciesz sie, że go odczuwasz, poniewaz w ten sposób jest łatwo ustalic dni płodne, co BARDZO pomaga w planowaniu rodziny ja dzieki boleściom podczas jajeczkowania nie stosowałam srodków antykoncepcyjnych, poniewaz mogłam w 100% pewnoscią ustalić termin ewentualnego poczęcia zawsze 3 dni po bólu wiedziałam, ze juz mozna a kiedy zaplanowałam ciążę wiedziałam kiedy siekochać, aby zapłodnienie bylo jak najbardziej prawdopodobne

Gość Normalne
To nie kwestia oczytania...Takie żeby po prostu wiem bo jestem kobieta. Takie dziwne?

Gość Normalne
To nie kwestia oczytania...Każda kobieta powinna znać swój organizm i miec minimum wiedzy na jego temat. Takie dziwne?