Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuu

skrzepy krwi podczas miesiaczki czy wy tez tak macie?

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuuuuuuu

dziewczyny czy wy tez tak macie? podczas okresu razem z krwia wylatuja mi skrzepy, czasem naprawde duze i jest to dla mnie bardzo bolesne:( co zrobic aby nie bylo ich? piszcie

Gość było
Hej; miałam takie "coś" podczas brania tabletek, przy okazji krew była brązowa i gęsta, ale bolesne nie było-?.przestałam brać i już tak nie mam, okres wraca do stanu normalnego.:) a Ty bierzesz?jak tak to może dlatego...więcej nie wiem, ew. spytaj lekarza.

Gość pf
buuuuu > skrzepy sa czyms normalnym. moga byc spowodowane np duzym wysilkiem fizycznym. gorzej, ze Cie boli... proponowalabym jednak kontrolna wizyte u lekarza. było > to, o czym mowisz, to nie skrzepy. przy braniu tabletek krwawienie bywa bardzo skape i nie wyplywa na zewnatrz. zbiera sie w srodku, a w rezultacie tworzy brudnobrazowe "skrzepy".

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
ja bralam tabletki ale przestalam 2 miesiace temu:( wiec byc moze jednak to efekt tego, moze jednak nie wszystko jeszcze sie poukladalo:(

Gość pf
moze...ale czy nie lepiej wybrac sie do lekarza i rozwiac watpliwosci? po co masz sie martwic?

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
nie wiem moze poczekam az sprawy hormonalne sie u mnie ustabilizuja i wybiore sie do ginekologa, mam tylko nadzieje ze to nie jest nic zlego:( dziekuje ze odpowiedzi :) pozdrawiam

Gość ja mam tak samo
tez mam skrzepy a nie biore tabletek,lekarz powiedział,ze to normalne jak skrzepów nie jest zbyt duzo,gorzej jak jest ich coraz wiecej,wtedy trzeba udac sie do ginekologa:-)Pozdrawiam🖐️

Gość ja mam tak samo
tez mam skrzepy a nie biore tabletek,lekarz powiedział,ze to normalne jak skrzepów nie jest zbyt duzo,gorzej jak jest ich coraz wiecej,wtedy trzeba udac sie do ginekologa:-)Pozdrawiam🖐️

Gość kobietka30
pf, czy możesz powiedzieć coś więcej? nie rozumiem tego, że podczas brania pigułek krew nie wypływa na zawnątrz. to skąd sie bierze na podpasce???!!! wiadomo, że podczas brania piguł nie ma miesiączki tylko plamienia przypominające okres, ale to że nie wypływa na zewnątrz to coś Ci się chyba pomieszało. o czym Ty piszesz? może się źle rozumiemy?