Malowany 592 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja też ale tam się chowałam z kuzynem w piwnicy i piliśmy te soki I babcia nie miała soków na zimę Nalewki chciałaś powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Nalewki chciałaś powiedzieć? Nie to były soki a w środku wiśnie pływały. Raz kuzyn tam nasikał ale chyba zobaczyła że coś nie tak i nie wypiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie to były soki a w środku wiśnie pływały. Raz kuzyn tam nasikał ale chyba zobaczyła że coś nie tak i nie wypiła Ty po 40 stce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ty po 40 stce? starababa tanczy, tanczy tanczy tanczy tanczybaba jak fred astaire, nie przy rurce niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ty po 40 stce? Nie ale czy kompot z wiśni tylko robili bardzo starzy ludzie że takie pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 4 godziny temu stare baby dewoty, cos strasznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: stare baby dewoty, cos strasznego Ty po 20 stce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ty po 20 stce? po 60 ale duchem 15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie ale czy kompot z wiśni tylko robili bardzo starzy ludzie że takie pytanie Po prostu mnie ciekawiło. Nie łączyłbym tego z kompotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Onaaaa napisał: Nie to były soki a w środku wiśnie pływały. Raz kuzyn tam nasikał ale chyba zobaczyła że coś nie tak i nie wypiła Kuzyn nasikał do soków, które robiła wasza babcia i piła je? Fajna rodzinka, taka mocno patologiczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Kocopoł napisał: po 60 ale duchem 15 Tak właśnie myślałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Malowany napisał: Po prostu mnie ciekawiło. Nie łączyłbym tego z kompotem. Ciekawość pierwszy stopień do piekła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Kuzyn nasikał do soków, które robiła wasza babcia i piła je? Fajna rodzinka, taka mocno patologiczna Nie no chyba nie piła wątpię by to wypila. Raczej by poczuła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie no chyba nie piła wątpię by to wypila. Raczej by poczuła. Nie w tym rzecz, nie rozumiesz? Ale w patologicznych relacjach w waszej rodzinie, musiał mocno kochać babcię, żeby chcieć jej to zrobić. Pomijając, że tylko patus ma takie pomysły jak sikanie ludziom do żywności. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 4 godziny temu Chce wiersz macie mi napisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 4 godziny temu Murzynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 4 godziny temu Elcia jest fajna, ale nigdy nie zmądrzeje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 4 godziny temu 44 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A pisałaś wczoraj, że cykl o pięknym kraju ci nie odpowiada W tivi nie libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ciekawość pierwszy stopień do piekła Spokojnie. Stamtąd przyszedłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 91 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, KróliczekZły napisał: Kuzyn nasikał do soków, które robiła wasza babcia i piła je? Fajna rodzinka, taka mocno patologiczna Niedziwota ze promyczek walący głowa w witryny sklepowe nie robi wrażenia (złego, a może nawet robi dobre jako zaleta ze zaradny chłopak) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Chce wiersz macie mi napisac Babka Boni na tarasie głaszcze kota po ... tasie. Biedny kotek. Czym zawinił? Uciekł od niej w ostatniej chwili. Babka ze złości w szał wpadała i na kafe wyzywała. Edytowano 3 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Niedziwota ze promyczek walący głowa w witryny sklepowe nie robi wrażenia (złego, a może nawet robi dobre jako zaleta ze zaradny chłopak) Krejzi a ty wege jesteś jak Żaba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Mie mój kotek kofa i ciągle łazi za mnom nie wiem za co w sumie mie kofa, chyba że dostaje jeść i nie jest homeless 🥲boi się nawet przesuwanego krzesła i szelestu ubrań ten synuś huh Edytowano 3 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Malowany napisał: Babka Boni na tarasie głaszcze kota po ... tasie. Biedny kotek. Czym zawinił? Uciekł od niej w ostatniej chwili. Babka ze złości w szał wpadała i na kafe wyzywała. Biedny kotku chodź tu do mnie. Nie zapomnisz takich wspomnień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Malowany napisał: Spokojnie. Stamtąd przyszedłem Nie było za gorąco? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, draże korsarze napisał: Niedziwota ze promyczek walący głowa w witryny sklepowe nie robi wrażenia (złego, a może nawet robi dobre jako zaleta ze zaradny chłopak) No wszcząsło to mną, jeszcze opowiedziane jako zabawna anegdota. Myślałam, że nie ma bachora, który by nasikał własnej babci do soku, a tu proszę i jeszcze to norma. Miodzio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, draże korsarze napisał: Niedziwota ze promyczek walący głowa w witryny sklepowe nie robi wrażenia (złego, a może nawet robi dobre jako zaleta ze zaradny chłopak) Jejku dziecko to było sikać sie chcialo nie było gdzie a byl słoik połowę wypiliśmy. Wielkie mi rzeczy. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 932 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Pył na wietrze napisał: Właściciel akademii jest mój, zapamiętać sobie! Pan Kleks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 91 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Kocopoł napisał: Krejzi a ty wege jesteś jak Żaba? Ogolnie całe życie wolałam, potem miałam trochę romans z wołowina zaczelam jeść więcej mięsa pare lat temu a teraz znów ograniczam raczej chociaz jeść jem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 91 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jejku dziecko to było sikać sie chcialo nie było gdzie a byl słoik połowę wypiliśmy. Wielkie mi rzeczy. Ty tak na serio? Nie było gdzie wiec najprostsza rzecza było upić trochę kompotu czy tam soku i nasikać doń? Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach