Ameelia 0 Napisano Marzec 25, 2005 Biore tabletki juz rok i wybieram sie do ginekologa na jakies badania szczegółowe. Do tej pory chodziłam do niego na normalne badania, ale ostatnio powiedział mi ze jesli ktos bierze juz rok tabletki to on kieruje na szersze badania. Co bedą mi badać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annie 0 Napisano Marzec 25, 2005 Ja po ponad roku brania pigułek robiłam badania: fibrynogen, AspAT i bilirubine. Wyniki wyszły idealne, wszystko w normie :) Niestety z innych przyczyn zdrowotnych musze odstawic. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Sierpień 1, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julies Napisano Sierpień 1, 2005 na pewno trzeba zrobic proby watrobowe i poziom gestosci krwi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piguła Napisano Sierpień 1, 2005 próby watrobowe, transaminazy i uklad krzepniecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach