Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaninka

Poradzę jaki kolor włosów ci pasuje...

Polecane posty

1.naturalny kolor włosów-ciemny, średni blond (teraz jasny blond) 2.cera jasna z piegami 3.kolor oczu - niebieskie 4.usta-jasno - różowe 5.powieki również jasne, gdzieniegdzie piegi Proszę o poradę, ponieważ chciałabym zejść już z jasnego blondu.

1.naturalny kolor włosów-ciemny, średni blond (teraz jasny blond) 2.cera jasna z piegami 3.kolor oczu - niebieskie 4.usta-jasno - różowe 5.powieki również jasne, gdzieniegdzie piegi Proszę o poradę, ponieważ chciałabym zejść już z jasnego blondu.

Gość I'm crazy
Ja mam jasną cere i niebieskie oczy . Włosy naturalne są jasnego brązowego koloru i odważyłam sie pomalowac na czarno i jest super . spróbuj ; )

Gość nencia
mam ciemna karnacje i brozowe włocy długie geste żesy i i ciemne cienkie briw che sobie przefarbowac na słomowaty blada czy mi bedzie pasował jak nie to jaki kolor przefarbowac włocy

Gość szatynka franka
witam jestem szatynką,jasna cera,oczy szaro zielone,farbuje się na bląd ale chcę cos zmienic,podoba mi się rudy i jego odcienie,czy będzie mi pasował?a jesli nie to na jaki kolor pofarbowac włosy?

Gość Agnieszka_90
Witam chciałam zapytać o radę miałam farbowane włosy na granatową czerń ale szamponem kolor mi już zszedł teraz chciałam spróbować takiego kolorku ale nie wiem czy będzie mi pasował:P http://www.dpj.pl/Schwarzkopf_Natural_&_Easy_576_%E2%80%93_Kasztanowy_czerwony_br%C4%85z-1303.html Jeśli chodzi o mój kolor oczu to mam takie jakby zielono- niebiesko- brązowe:D a cerę mam taką jasną:P

Gość Manaciurek
Bardzo poważnie myślę o zmianie koloru wlosow na brazowy ale nie wiem czy bedzie mi pasowal i jaki odcien mam wybrac??? Moj naturalny kolor włosów to bardzo ciemny blond, taki nijaki bez żadnych odcieni. Bardzo nudny, szary!!! Mam ciemne brązowe oczy prawie czarne, geste ciemne brwi, raczej blade usta Mam problem z ustaleniem karnacji, myślę ze mam raczej taka jasna ale nie blada, opalam się z łatwością Niestety mam pryszcze i często dostaje rumieńców na policzkach Proszę o pomoc!!!!

Gość nadzua
Jestem brunetka mam btazowe brwi mam jasna karnacie czy kolor jasny mahoniowy czerwien bd mi pasowac

Gość chubby bunny
Hej :-) bardzo proszę o pomoc..... mam niebieskie oczy, jasną karnację (prawdę mówiąc wyglądam blado), szaro-czarne brwi i rzęsy, a naturalny kolor włosów średni brąz. Zastanawiam się czy w miodowym blondzie będę wyglądała ok czy może jednak to kiepski pomysł. Nie wiem czy to istotne ale dodam że mam 18 lat a moja twarz jest owalna.

Gość marlenesia
1-naturalny kolor włosów- ciemny brąz z rudym refleksem :( 2-kolor brwi - ciemne,niemal czarne lecz cienkie, 3-kolor powiek- lekko jasniejszy od cery twarzy 4-kolor oczu- zielone łatki na piwnym tle 5-kolor ust- jasno różowy 6-kolor cery- blada z małymi niedoskonałościami PROSZE O PORADE :(

Gość agula936
witam, prosze pomoc. Mam jasną karnacje (często mam niedoskonałośći na twarzy :( co strasznie mnie denerwuje ) jasne niebieskie oczy i troche pyzatą buzie, wysoka, normalnej postury i nie mam pojecia jaki kolor i fryzura najlepsza bedzie dla mnie by tą pyzata buzie troszke wyszczuplic. Dodam ze mam teraz wlosy jasnego koloru z pasemkami, nie mam grzywki a długośc wlosow to troche za ramie. Sa rzadkie i zmiszczone po rozjasniaczach. prosze o pomoc

Gość brąz
Witam. Mam kolor włosy to ciemne brązowe, oczy brązowe, moja naturalne skóre brązowe. pomóż mi jaki pasuje mi kolor włosów?

Gość gość
Witam, szara cera, oczy piwne, brwi czarne. planuję ciemny blond lub mroźne mochaccino. włosy za ramiona. Obecnie z odrostami w kolorze szatyn, za odrostami jakiś spłukany żółty...

Gość shinne
Jaki psauje mi kolor włosów ?? Chciałabym zafarbowac na czarny ale nie wiem czy mi bedzie pasować ;/ Mam ciemno brązowe oczy , średni brąz włosy, ciemne brwi nie za cienkie(nie krzaki). moje i oczy i brwi są mocno widoczne. Karnacje mam nie zajasną nie za ciemną :D

Gość Fryzjerka:)
Do Shinne;) Hej.Jestem z zawodu fryzjerka;) Jezeli masz ciemne oczy i karnacje nie za jasna nie za ciemna to proponuje jakis blondzik albo jakis ciemny rudy:) tez mam ciemne oczy i obecnie mam blon ale zamierzam wrocic znow do rudego:p

Gość anusiak33
hej.Mam krótkie brązowe włosy,jasna karnacje i zielone oczy.Jaki kolor włosów mi pasuje i z jakiej firmy farba.Pozdrawiam

Hej. Mam długie włosy koloru ciemny blond, oczy zielone, bladą cere, usta różowe, brwi brązowawe. Czy będzie mi pasował ciemny brąz? Proszę o odpowiedź

Gość Sce
Proszę o poradę . Mam czarne krótkie włosy (bob) , ciemną karnację , czarne brwi , czarne rzęsy ... jaki kolor włosów ? Czy mogę w jakiś sposób rozjaśnić ? Z góry dziękuję ....

Gość gość
Hej, mam problem, nie potrafię określić jaki mam typ urody i przez to nie wiem, co do mnie pasuje. Prosiłabym o pomoc. Mam ciemne, czekoladowe włosy, szare oczy z ciemniejszą obwódką, ciemne czerwone usta (nie przesadzam, czasami się mnie pytają, czy używam szminki) i bladą cere, taka, że jak kupuje puder zawsze biorę ten najjaśniejszy. Gdy byłam małym dzieckiem miałam bialutkie włosy, z czasem mi zciemniały. Kiedy przefarbowalam się na blond, nie wyglądałam korzystnie. A chciałabym "odświeżyć" swoje włosy.

Gość Kamilaa1313
Cześć , ogólnie jeszcze ani razu nie trafiłam z farbą do włosów , jestem szatynką włosy mam hm brązowe ale jest to taki mysi brąz wpadający jak by w odcień szarości , moje oczy w zależności od słońca są szarozielone , lub szarobrązowe , podobno mam je po babci ;) obwódki są szare ciemne , skóra , nie potrafie jej określić , na pewno nie jest porcelanowa czy blada , raczej ma cieplejszy odcień , latem szybko się opalam na brąz , usta mam wąskie koloru ciemnoróżowego lekko śniade .... POMOŻESZ MI ? najlepiej moja uroda wygląa w beżach zieleni i szarości ztonowanej czy pastelowej POMÓŻ !!!!!!

Gość Pchełka88
Chciałabym wiedzieć jaki kolor włosów do mnie pasuje. Oczy mam jasne, niebieskie. Pod oczami niestety mocno widoczne i spore cienie(worki) Usta wąskie, kolor taki ciemniejszy koralowy. Brwi z natury gęste, mocne i czarne. Cera dość jasna (używam bb do jasnej cery lub podkładów średni beż) Chciałabym coś zmienić na wiosnę, ale pojęcia nie wiem co może mi pasować.

Gość gość
Mój naturalny kolor to ciemny brąz prawie czarny. Mam czarne brwi i rzęsy. Chciała bym się przefarbować ale nwm jaki kolor będzie mi pasował ?

Gość gość
Mój naturalny kolor to ciemny brąz prawie czarny. Mam czarne brwi i rzęsy. Chciała bym się przefarbować ale nwm jaki kolor będzie mi pasował ?

Gość gość
Hej ;) oczy ziielone , brwi brązowe , cera bardzo jasna , oprawa oczu ciemna duży nos .

Gość gość
Kazdy wali z pytaniami !!!!!!!! Kto tu kur..a odp na pytania!!!!!!!!!!! wreście jest tu ktoś taki

Gość gość
Prosze o rade: naturalny kolor włosów mam mysi blond Jasną karnacje Jasne cienkie usta oczy zielone choć niektórzy mówią ze niebieski brwi i rzęsy jasne i mam piegi:( jaki kolor bedzie mi pasował???

Gość Ta co nie wie
Hej , może wy mi pomożecie bo ja już sama nie wiem jaki mam typ.. Włosy- naturalny ciemny brąz , w dzieciństwie średni brąz coś jak czekolada Cera- jasna , z licznymi pieprzykami i z niewielką ilością piegów, z naczynkami Brwi- ciemne , czarne Oczy- piwne , z szarą obwódką Opalam się na jasny brąz ale najpierw na czerwono.. Usta- lekko czerwone Już próbowałam testu z żyłami ale mam zarówno zielone jak i niebieskie żyły a nawet fiolet się znajdzie..

Gość Fallin
Mam raczej zaokrągloną twarz. Ciemno zielone oczy. Włosy ciemny blond, trochę szarawy. Idzie lato i zastanawiam się nad zmiana koloru. Co byś mi poradziła? :)

Gość gość
jestem brunetka o szarych oczach i karnacje mam sniada a brwi ciemne chcialam zmienic kolor wlosow