Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ona****

czy jest tu kto艣 kto chce po prostu porozmawia膰?

Polecane posty

No to musisz sie mocno postarac, bo konkurencje masz silna :P Nie dosc ze piekny policjant, to jeszcze pewien smagly mlodzieniec przykul ostatnio moja uwage :D Jak Ci minal dzien? Ja znowu bylam na zakupach :) i troche mnie ponioslo, znow za duzo wydalam, ale co tam, pieniedzy ze soba do grobu nie zabiore, chociaz troche zaoszczedzic tez bym mogla, nie wiadomo, jak to w przyszlym roku bedzie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Psychob贸jca
Pytasz si臋, jak mi min膮艂 dzie艅...?! Po tym co w艂a艣nie przeczyta艂em...?! A dzi臋kuj臋, ca艂kiem dobrze ;) Na zakupach nie by艂em, zreszt膮 znasz moj stosunek do nich. Generalnie uprawia艂em s艂odkie nicnierobienie, posprz膮ta艂em w kompie, przejrza艂em pras臋 z tygodnia. A jutro zamierzam zrobi膰 ma艂膮 imprez臋, powinienem dzisiaj posprz膮ta膰 chat臋, ale co tam....

Udost臋pnij ten post

A co takiego strasznego przeczytales? Nie masz sie o co martwic, bo zaden z nich niestety nie przejawia najmniejszego zainteresowania moja osoba :( Wrr, gdybym tylko nie byla taka niesmiala! Ech, ile ja bym dala za to, zeby pojsc na jakas imprezke. Ale nie ma gdzie! Tutaj wiadomo - dookola lyse pole, a do Londynu nie chce mi sie jechac, bo to troche daleko. Pozwol wiec, ze na Twojej bede obecna przynajmniej myslami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Psychob贸jca
Nie艣mia艂a? Skromna, to si臋 zgodz臋, ale nie艣mia艂a... Wiesz, tak sobie my艣l臋, 偶e jak by艣 tylko zechcia艂a, to ka偶dy facet by艂by Tw贸j, tylko, 偶e Ty w to jeszcze za bardzo nie wierzysz... Imprezka b臋dzie ma艂a, kameralna, nie przepadam za megaimprezami, szczeg贸lnie w warunkach domowych... Dobra muza, dobra kuchnia, no i wypr贸bowane towarzystwo... B臋d臋 my艣la艂 o Tobie.

Udost臋pnij ten post

Heh, widzisz, jakie to mylne wrazenie moze sprawiac czlowiek w cyberprzestrzeni. Nikt tu nie wie, kim jestem, jesli mnie ktos zjedzie, to na zdrowie, nic mnie to nie obchodzi, i dlatego mowie to, co mysle, zachowuje sie tak, jak chce. Inna rzecz w \"prawdziwym\" zyciu... Niestety nie jest tak latwo. Dobra, zaraz zaczyna sie moj film, wiec z gory uprzedzam, ze bede rozkojarzona :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Psychob贸jca
Wiem, 偶e w prawdziwym 偶yciu jest inaczej, mniej komfortowo... Tutaj nie widzimy si臋, nie mo偶emy patrze膰 sobie w oczy, obserwowa膰 naszych reakcji, z jednej strony daje nam to komfort anonimowo艣ci, a z drugiej np teraz bardzo tego 偶a艂uj臋... S艂uchaj, nie b臋d臋 przeszkadza艂 Ci w ogl膮daniu filmu, dobrej zabawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Psychob贸jca
Dobranoc Tinuviel.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vanessssa
dobry wiecz贸r i dobranoc...

Udost臋pnij ten post

Ech, beznadziejny ten film... Strata czasu, gdyby nie odtwarzajacy pierwszoplanowa role aktor, to w ogole bylby nie do zniesienia :D Wiesz, oddalabym wszystko, zeby moc teraz z Toba rozmawiac... i nie rozmawiac... w realu. Ale... jak sie nie ma, co sie lubi, to sie lubi, co sie ma. Zycze Ci udanej imprezki, nie mysl o mnie, wyluzuj sie... Aha, i co to za pomysl ze sprzataniem przed impreza? Pozniej i tak bedziesz musial znow posprzatac, wiec po co odwalac te sama robote dwa razy? Dobranoc, Psycholku 馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajl
Witam Wszystkich! Co s艂ycha膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cze艣膰 kajl....
.... a co u Ciebie, lubi臋 was czyta膰.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajl
Cze艣膰, a jak mam si臋 do Ciebie zwraca膰? U mnie OK!

Udost臋pnij ten post

Witaj kajl!!! Co u Ciebie? Mia艂o Ci臋 nie by膰, obieca艂e艣 odpocz膮膰...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vanessssa
dobry wiecz贸r Wszystkim! jak mija wiecz贸r? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajl
Cze艣膰 Ona****, ale偶 ja w艂a艣nie 艣wietnie wypoczywam... Postanowi艂em zajrze膰 na topick i zorientowa膰 si臋, co si臋 dzieje, a widz臋, 偶e do艣膰 sporo... Tinuviel i Psychol, jak zwykle romantyczni ( to nie jest ironia, jeste艣cie super!), Ty zapracowana, cho膰 robisz odst臋pstwa, a propos: jak tam impreza? A ja rankiem biegam po pla偶y :D , spaceruj臋 po lesie z przyjaci贸艂mi, naprawiam kumpeli samoch贸d ( nie znam si臋 na ty... ;) ), spo偶ywam za du偶o piwa i og贸lnie jest git.

Udost臋pnij ten post

Bardzo mnie cieszy, 偶e wypoczywasz... Ja si臋 bawi艂am wspaniale, a dzi艣 odpoczywam i jestem bardzo szcz臋艣liwa...:) 呕ycie jest pi臋kne i kocham je...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajl
Nawet nie wiesz, jak to rado艣膰 czyta膰, 偶e jeste艣 szcz臋艣liwa! Mo偶e teraz Ty powinna艣 zrobi膰 sobie ma艂y urlop? Filia otwarta, z prac膮 pewnie nie jeste艣 do ty艂u, nie to co ja......

Udost臋pnij ten post

Mam czas na urlop....ale jestem naprawd臋 bardzo szcz臋艣liwa... r贸wnie偶 dlatego, 偶e Ty odpoczywasz i mam nadziej臋 robisz to za nas oboje...;) U Ciebie z prac膮 te偶 b臋dzie dobrze, zobaczysz czuj臋 to...poradzisz sobie...:) Oczyma wyobra藕ni widz臋 Ci臋 jak biegasz po tej pla偶y i u艣miecham si臋 sama do siebie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajl
Czyli my艣lisz, 偶e jestem a偶 tak pokraczny, jak biegam...? ;) Nie powinna艣 odwleka膰 tego urlpu, no chyba, 偶e chcesz zaczeka膰 na cieplejsze dni... A praca..... taaak.... zawsze by艂em marud膮 i leniem.... Ciesz臋 si臋 i dzi臋kuj臋, 偶e podtrzymujesz mnie na duchu, ale na prawd臋 musz臋 si臋 za sibie wzi膮膰....

Udost臋pnij ten post

Wiem szalony m臋偶czyzno, 偶e nie jeste艣 pokraczny...:) Po prostu bardzo mnie cieszy, 偶e robisz co艣 co lubisz...a tak na marginesie...jeste艣 pokraczny? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jeszcze raz ja.....
.... syla, nasze rozmowy by艂y pi臋kn膮 przygod膮, wspania艂膮 gr膮 wyobra藕ni i wierz mi, 偶e dawa艂y mi wiele rado艣ci i odpr臋偶enia, ale teraz zaczyna robi膰 si臋 z tego groteska... Jeste艣 wspania艂膮 kobiet膮, pewnie znajdzie si臋 teraz wielu moich na艣ladowc贸w, kt贸rzy b臋d膮 chcieli Ci臋 zmyli膰, dlatego chc臋 postawi膰 spraw臋 jasno. Odchodz臋 i przestaj臋 pisa膰, bo niestety, przesta艂o mnie to bawi膰. 呕ycz臋 Ci szcz臋艣cia, R.

Udost臋pnij ten post

Robert to Ty ????? Witaj, ja nie szuka艂am Ciebie...naprawd臋...ja si臋 po prostu dobrze bawi臋...wybacz, mam nadziej臋, 偶e Ci臋 nie urazi艂am...na tym topicku mam wspania艂ych znajomych i dobrze si臋 czuj臋 w ich towarzystwie...szczeg贸lnie takiego jednego m臋偶czyzny...;) Przepraszam je偶eli mnie 藕le zrozumia艂e艣 i dzi臋kuj臋, 偶e martwisz si臋 o mnie...my po prostu pisali艣my sobie opowiadanie i mam tego 艣wiadomo艣膰, od pocz膮tku mia艂am... O rany , nie mia艂am poj臋cia, 偶e mog臋 tak namiesza膰 zak艂adaj膮c nowy topick...prosz臋 wybacz mi, ale dzi臋kuj臋 za to, 偶e si臋 odezwa艂e艣...czasem mo偶esz tu zajrze膰 i porozmawia膰 z nami...je偶eli oczywi艣cie b臋dziesz mia艂 na to ochot臋... Bardzo serdecznie Ci臋 pozdrawiam i mam nadziej臋, 偶e te偶 znajdziesz tu to czego tak naprawd臋 szukasz...oboje wiemy o co chodzi..;)

Udost臋pnij ten post

kajl jeste艣?...przepraszam r贸wnie偶 Ciebie zrobi艂o si臋 tu troch臋 zamieszania...to m贸j stary znajomy si臋 odezwa艂...fantastyczny m臋偶czyzna z niesamowit膮 wyobra藕ni膮 i na dodatek martwi si臋 o mnie...:) Pisali艣my kiedy艣 razem opowiadanie i prosz臋....ju偶 my艣la艂am, 偶e o mnie zapomnia艂...to naprawd臋 mi艂e uczucie jak kto艣 si臋 o Ciebie troszczy, nawet w taki spos贸b...

Udost臋pnij ten post

dobranoc kajl...mam nadziej臋, 偶e si臋 na mnie nie obrazi艂e艣...by艂oby mi naprawd臋 smutno...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syla nic nie kuma
Robert to kajl, ale juz mu sie odechcialo zabawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jazda

Udost臋pnij ten post

hmm czy jazda to nie wiem. wiem ze ludzie w necie szukaja wszystkiego wiec i oderwania sie od rzeczywistosci w swiat tesknoty , poezji i jest to fajne ze sa ludzie wrazliwi ktorzy dziela sie tu emocjami niby puste literki ulozone w slowa- jednak ktos to czyta i wiele z nas 艂aczy to ze swoimi przezyciami - spelniana lub niespelniona miloscia...

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich topickowych psycholog贸w...mam pytanie...ludzie, czy jaj mam w og贸le prawo rozmawia膰 z kim chc臋, czy nie?! kajl, to nie jest Robert...je偶eli za艣 jest to ta sama osoba, to jego sprawa... dla mnie naprawd臋 nie ma znaczenia kto jest kim...nie jestem tu po to , by prowadzi膰 badania psychologiczne...co ludzie pisz膮 i dlaczego... Lubi臋 rozmawia膰 i jestem bardzo wra偶liw膮 osob膮...wiem, 偶e nie ka偶dy potrafi to zrozumie膰...nikt nie powinien wnika膰 dlaczego tu jeste艣my, ka偶demu z nas czego艣 w 偶yciu brakuje... Ja staram si臋 nikogo nie krzywdzi膰 nawet tu, a Wy jak si臋 zachowujecie? Widocznie czuj臋 potrzeb臋 siedzenia tu i rozmawiania z lud藕mi, czasem dzielenia si臋 swoimi prze偶yciami i emocjami, czasem bawienia si臋 swoj膮 wyobra藕ni膮 z kim艣, kto te偶 to potrafi... Co w tym z艂ego? Komu przeszkadza, 偶e tu jestem? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aztek
Cze艣膰 Sylwio! Ja, zwyk艂y anonimowy czytelnik stwierdzam: oczywi艣cie, 偶e masz do tego wszystkiego prawo, mo偶esz pisa膰 co chcesz, opiniowa膰 itd... Do tego maj膮 te偶 prawo inni forumowicze... nie zapominaj o tym, pisz膮c, 偶e "starasz si臋 nikogo tu nie krzywdzi膰"... Mam pytanie, ale masz prawo nie odpowiada膰: dlaczego podkre艣lasz swoj膮 wra偶liwo艣膰, a zdajesz si臋 nie dostrzega膰 wra偶liwo艣ci innych ludzi?

Udost臋pnij ten post