Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila26

pilne - wynik testów owulacyjnych

Polecane posty

Gość mila26

Dziś mam dwie kreski. 14 dzień cyklu - przy 28 dniowym - czyli ok. kreska na T jest taka sama (może ciuteńko słabsza), wczoraj była słabsza od dzisiejszej też ciut. Czy czekać jeszcze, czy dziś jest ten moment. Jak wy to stosowałyście i się udało? test robię zawsze po 16 tak jak dziś. Może poczekać do jutrzejszej nocki? Dziękuję tym które mi doradzą. 🌼🌼🌼

sama nie robiłam nigdy testow owul. ale ja zaryzykowalabym dzis. a jak tam ze śluzem?

Gość mila26
właśnie coś dziwnego. Jest biały i nie ciagnie się. 2 dni temu miałam przezroczysty ciągnacy i wtedy było przytulanko. :) Co myslisz?

hmmm... dobrze,ze wtedy bylo przytulanko. dziwne,ze test owu jest pozytywny dopiero teraz. ja nie czekalabym dluzej,jutro moze byc juz za pozno,skoro kreseczka byla tez wczoraj. tak wiec-do dziela!! ja tez naleze do starajacych sie, juz zaczelam szosty cykl,lecz nie uzywam testow owu tylko mierze temp. zycze powodzenia!!!

Jestem trochę juz doświadczona w używaniu testów więc Ci powiem, kreska testowa musi byc tak samo intenywna jak kontrolna lub nawet bardziej, jeżeli kreska testowa jest jasniejsza to zrób test jeszcze nastepnego dnia, pozytywny test wcale nie oznacza że juz masz owulację, ale wskazuje na pik LH czyli za ok. 20-36 godzin jajeczko powinno zostać uwolnione z pęcherzyka.

Jestem trochę juz doświadczona w używaniu testów więc Ci powiem, kreska testowa musi byc tak samo intenywna jak kontrolna lub nawet bardziej, jeżeli kreska testowa jest jasniejsza to zrób test jeszcze nastepnego dnia, pozytywny test wcale nie oznacza że juz masz owulację, ale wskazuje na pik LH czyli za ok. 20-36 godzin jajeczko powinno zostać uwolnione z pęcherzyka.

Gość mila26
Yolu mam dziwne wyniki. od 13 - 15 testu czyli dzisiejszego są one dokładnie takie same czyli T jest taka sama jak C. Martwi mnie jeszcze śluz: w 12 dniu był przezroczysty i ciągliwy a w następnych to krem.

Ja tez tak miałam chyba 2 razy, ale jakieś 15-20 godzin po pozytywnym teście pojawił sie śluz bardzo ciągnący i przezroczysty, a swoja drogą jeżeli starania były 3 dni wczesniej to tez nic straconego, bo plemniki moga zyc pare dni.