Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 alex

Co zrobi膰 aby rzuci膰 palenie papieros贸w

Polecane posty

Go艣膰 3hanja
Postanowi艂am rzuci膰 to 艣wi艅stwo od Nowego Roku. Dzi艣 mija drugi dzie艅 (po 9 latach palenia) i czuj臋 si臋 fatalnie. Nie bior臋 偶adnych wspomagaczy. Razem z moim ch艂opakiem postanowili艣my zrobi膰 to dla mojego zdrowia- mam,niedawno odkryt膮,wrodzon膮 wad臋 serca. Przygotowywa艂am si臋 do tego d艂ugi czas.Przeprowadza艂am wywiady z tymi, kt贸rym si臋 uda艂o z pro艣b膮 o wskaz贸wki. Dosta艂am wiele- zio艂owe tabletki uspokajaj膮ce Validol, zio艂owe tabletki [przeczyszczaj膮ce, litry wody mineralnej, suszone sk贸rki chleba itd. Znalaz艂am sobie amulet- kamie艅 z morza, kt贸ry 艣ciskam za ka偶dym razem, jak chce si臋gn膮c po cukirka lub cokolwiek innego. W ko艅cu wag臋 te偶 trzeba kontrolowa膰. Najgorsze s膮 my艣li o papierosku. Nie mog臋 si臋 ich pozby膰. Czuj臋 si臋 bardzo dziwnie, jakby mi si臋 w g艂owie kr臋ci艂o, jakbym by艂a nie do ko艅ca przytomna i odczuwam co艣 jakby ucisk w klatce piersiowej. Czy kto艣 ma co艣 podobnego? Czy to przechodzi.? Dzi臋kuj臋 za pomoc. Trzymam kciuki za wszystkich rzucaj膮cych :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dociass
Witam wszystkich i trzymam kciuki,kiedy rzucilam palenie najbardziej cieszylam sie z tego, ze jak wchodze do domu to juz nie smierdzi i firany nie sa czarne i zniknal gdzies zaduch.Ja tez balam sie ze przytyje niestety to jest nieuniknione, ale to tylko na poczatku.Teraz nie szukam juz niczego do jedzenia tak jak na poczatku , brakowalo mi papierosa i albo luskalam dynie, albo slonecznik.Wiecej jadlam to fakt ale to wsystko mija.Na poczatku chodzilam na dlugaie spacery,bo nosio mnie niesamowicie, paierosy snily mi sie po nocach no i ciagle bylo mi niedobrze, mowilam rany chyba zaczne palic bo to jest meka i tak odwlekalam moment siegniecia po papierosa z dnia na dzien i tak za trzy dni bedzie jak nie pale 5 miesiecy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MOJA RODZINA JEST NAJWAZNIEJSZ
Rzucam juz 4 raz.Pale od 11.Mialam nie palic o nowego roku ale wytrzymalam jeden dzien.Masakra.Jak sobie przypomne co przechodzilam to...wlasnie to mnie tak zniecheca.To byl koszmar.Czulam sie fatalnie.Biegalam po ulicach zagladajac do sklepow,a co najgorsze to pozniej tego nie pamietalam.Glod byl tak wielki ze ryczalam na caly dom.Dla mnie trzeci tydzien byl zawsze najgorszy i wlasnie wtedy znow zaczynalam palic.Od dzisiaj biore tabex i jest super.Spalilam 3 fajki ,a od jutro planuje zero.Boze jak bardzo bym chciala.Po calym domu ponaklejalam kartki zeby sobie pomoc,ale to nie bardzo mi kiedys pomagalo.Kocham swoja rodzine i zaznacze ze tylko ja pale ,a nie potrafie dla nich tego zrobic.Boje sie tego ze przytyje a najbardziej glubi mnie myslenie ciagle o tym.Nie potrafie nie myslec.Moj maz rzucil 6 lat temu ,pamietam jak dzis -jak on to zrobil -???Tak od razu i nie cierpial tak jak ja ,powiedzialabym nawet ze wogole.Ale on ma silna wole-zazdroszcze mu !Boje sie jutra ryczec mi sie chce ,ale mam juz dosyc szarej twarzy smrodu WSZYSTKIEGO ZWIAZANEGO Z FAJKAMI!Bez tabexu chyba bym nie dala rady!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 K CH
Do tej dla kt贸rej rodzina jest najwa偶niejsza. To nie tylko wola ale rozum podparty wol膮. Chyba jednak nie rodzina a papieros jest wazniejszy. Nie b贸j si臋 utycia. Je偶eli m膮偶 ciebie kocha b臋dzie mia艂 ciebie wi臋cej. A powa偶nie, ta metoda z pr膮dem jest bardzo skuteczna, znana i stosowana przez medycyn臋 a nie zamawiaczy. Dowiedz si臋 gdzie najbli偶ej ciebie j膮 stosuj膮. Ja wiem o Siedlcach i chyba w Ostrowcu 艢wi臋tokrzyskim lub Kielcach. To tylko 50 z艂 i bezbole艣nie na艂贸g przechodzi do przesz艂o艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3hanja
oto m贸j kolejny dzie艅 bez papierosa ;) dzi艣 kupi臋 sobie TOPINULIN, kt贸ry likwiduje wilczy g艂贸d i wspomaga prac臋 jelit. planuje te偶 kupi膰 Tabex, znalaz艂am ju偶 aptek臋, kt贸ra sprzedaje je bez recepty i nawet na listki ;-) Zauwa偶y艂am,偶e kryzys prze偶ywam ok 10-11, 15-16, 19-20- czyli w porach przypadaj膮cych na 艣niadanie, obiad i kolacj臋. 艁ykam wtedy tabletk臋 zio艂ow膮 uspokajaj膮c膮 i pij臋 zielon膮 herbatk臋. A najlepiej jest zdrzemn膮膰 si臋...ani si臋 nie pali, ani si臋 nie je ;-) Kole偶anka mi powiedzia艂a, 偶e jak rzuca艂a palenie, to przez pierwsze tygodnie te偶 si臋 藕le czu艂a, jakby by艂a pijana. To jest w艂a艣nie nasz g艂贸d :(( Mo偶e by tak polubi膰 ten stan ;-) Buziaczki *)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3hanja
oto m贸j kolejny dzie艅 bez papierosa ;) dzi艣 kupi臋 sobie TOPINULIN, kt贸ry likwiduje wilczy g艂贸d i wspomaga prac臋 jelit. planuje te偶 kupi膰 Tabex, znalaz艂am ju偶 aptek臋, kt贸ra sprzedaje je bez recepty i nawet na listki ;-) Zauwa偶y艂am,偶e kryzys prze偶ywam ok 10-11, 15-16, 19-20- czyli w porach przypadaj膮cych na 艣niadanie, obiad i kolacj臋. 艁ykam wtedy tabletk臋 zio艂ow膮 uspokajaj膮c膮 i pij臋 zielon膮 herbatk臋. A najlepiej jest zdrzemn膮膰 si臋...ani si臋 nie pali, ani si臋 nie je ;-) Kole偶anka mi powiedzia艂a, 偶e jak rzuca艂a palenie, to przez pierwsze tygodnie te偶 si臋 藕le czu艂a, jakby by艂a pijana. To jest w艂a艣nie nasz g艂贸d :(( Mo偶e by tak polubi膰 ten stan ;-) Buziaczki *)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonim_owa
Do 3hanja Jesli mo偶esz, to kup sobie ten TABEX, jest naprawde dobry, zreszt膮 jak nie sprzedadz膮 Ci go bez recepty, id藕 do lekarza w przychodni, napewno Ci zapisze. Co do Topinulin, jest to dobry 艣rodek wspomagaj膮cy odchudzanie, za偶ywa si臋 2 tabletki na p贸艂 godziny przed jedzeniem i popija szklank膮 wody. Powoduje mniejsze wch艂anianie t艂uszczu do organizmu z po偶ywienia. Jezeli tak bardzo boisz si臋 przytycia , to polecam Ci r贸wnie偶 krople HERBATON zio艂owe, stosuje si臋 je w napadach silnego g艂odu po 10 kropli.Ja stosowa艂am obydwa preparaty jako 艣rodki wspomagaj膮ce odchudzanie dwa lata temu, gdy chcia艂am sporo schudn膮膰. Wtedy mi sie uda艂o i teraz z tymi nieszcz臋snymi papierosami tez musi mi sie uda膰. Dzisiaj spali艂am na razie tylko 2 papierosy, i przy TABEXIE nawet mnie do nich nie ci膮gnie. Najbardziej ciesz臋 si臋, bo nie zapali艂am papierosa rano, jak wsta艂am, a z tego papierosa by艂o mi zawsze najtrudniej zrezygnowa膰. I nie przejmuj si臋 swoim z艂ym samopoczuciem, przy TABEXIE tego nie b臋dziesz odczuwa膰, a poza tym to minie, a Ty b臋dziesz czu艂a nowe smaki, zapachy i poczujesz si臋 wolna od na艂ogu. 呕ycz臋 Ci powodzenia, tym bardziej , 偶e robisz to w wi臋kszej mierze z powod贸w zdrowotnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moja rodzina jest najwazniejsz
Wytrzymalam ,troche ciagnie.Poprosilam moje dzieci zeby ni schowaly reszte fajek.Tak przynajmniej wiem ze sa tam gdzies ...Teraz czuje sie troche gorzej.Wieczorki beda dla mnie ciezkie,a i jedzonko jakos tak bardziej mi smakuje.A dlatego tak sie boje bo mam chore jelita(jestem po operacji jelit)i nie moge tyle jesc a zanosi sie na to.Ostatnio jak rzucalam przytylam 10 kg przez 3 tygodnie,dlatego sie tak boje .Ja lubie jesc a teraz to tak troszke bardziej.Tabex dziala !Pozdrawiam wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beata28
Ja mam male i madre dzieci 7i4lata.Bardzo duzo im mowie o paleniu itp.a papierosy wyrzucil syn do smieci,tak mi powiedzial jak o nie spytalam.i dobrze.Nie pale i mysle ze mi sie uda.

Udost臋pnij ten post

do anonim_owa------> trzymam kciuki mocno, bo ja te偶 rzuci艂am razem z m臋偶em!!! I tak ju偶 2 m-ce!!!! Pozdrawiam wszystkie Panie i ide na sw贸j topik o rzucaniu :-D (nie ja jestem autork膮 tego topiku ale tam sie czasami wpisuje).....Pali艂am 20lat!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3hanja
nie pale juz 5 dzie艅. wczoraj mia艂am kryzys. moze dlatego,ze wypilam z "tesciowa" piwo na pol. straszna nerwowa mnie zlapala i nie moglam w miejscu usiedziec.czasami mam wrazenie silnego oslabienie, jakbym mdlala. zaczelam brac tabex.(ile bierzecie tych tabletek.ja sie nie stosuje do ulotki.biore ok 4 dziennie,ale nie wiem czy to nie malo).szczerze palic mi sie nie chce- fizycznie, ale psychicznie czasami umieram. Jak widze palaczy, a teraz widze ich wszedzie i na kazdym kroku czuje papierosy, to jakos im i zazdroszcze i wspolczuje. To myslenie jest najgorsze. Wtedy powtarzam sobie,ze robie to dla mojego serdeuszka,dla mojego taty, kt贸ry zmarl na raka p艂uc i dla mojej babci-krotka historia>>ukrywalam przed nia fajki, nakopcilam w chacie i nie wpuscilam jej do domu,kiedy odwiedzila mnie bez zapowiedzi...ryczalam jak bobr,jak zobaczylam staruszke ledwa idaca i zmarznieta....przez glupie fajki ;-( Waga niie wzrosla mi nawet o 1 g, a nawet czuje sie lzejsza,ale zrezygnowalam z bialej maki,ziemniakow, produktow t艂ustych i smazonych. Jest ok.Mojemu mezczyznie jakos latwiej sie zyje bez papierosa, chociaz jest barmanem ;) Bardzo mi pomaga.Wyciaga mnie na spacery i do znajomych-niepalacych. I jakos tak wieczory leca bez mojej ukochanej kuchni, w ktorej "zjadalam" moje "patyczki"... Przede mna pierwszy weekend. Zobaczymy jak bedzie. Moze caly spedze u babci.Ona sie cieszy i ja tez, bo nie pale. Mi艂ego weekendu bez papierosa. ;-)

Udost臋pnij ten post

Hej hej, Postanowi艂am do Was do艂膮czy膰:) W 艣rod臋 by艂am razem z mezem na terapii antynikotynowej -metod膮 biorezonansu. P贸ki co, nie palimy i nie jest zle, nawet mnie tak bardzo nie ci膮gnie:) Wiadomo, jak sobie pomy艣l臋 o papierosie to mam takie uczucie ze chetnie bym sobie zapali艂a, ale to bardziej z przyzwyczajenia, bardziej psychicznie. Zawsze sobie wtedy powtarzam: chwila, ale ja przeciez nie pal臋:) Podobno po tej terapii z dnia na dzie艅 ma byc coraz lepiej. Wklejam co nieco o tym biorezonansie: http://www.alergie.net.pl/terapia.htm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dociass
kupilam wczoraj TOPINULIN o rany oczekiwalam cudow, a jednak musze sie i tak pilnowac, bo w moim przypadku to wilczego glodu nie zlikwidowaly, jakos zawsze znajde wytlumaczenie i naloze sobie na jedzenia stanowco za duzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 K CH
Wam chyba nie chodzi o to by "z艂apa膰 kr贸liczka" ale "by goni膰 go". Rzucenie palenia dla dobra najbli偶szych to naprawd臋 po艣wi臋cenie ponad miar臋 waszej zdolno艣ci pojmowania. Palenie rzu膰cie, a 偶eby nie przyty膰 nale偶y zastosowa膰 terapi臋 znan膮 jako "m偶" - mniej 偶re膰 i tyle. Kiedy widz臋 kobiet臋 z papierosem kojarzy mi si臋 oba z "ma艂p膮 w k膮pieli". Ta terapia z pr膮dem jest bardzo skuteczna. znam kilka os贸b wyleczonych w ten spos贸b.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dociass
berry--- mojemu mezowi kiedys tez pomogl biorezonans i nie palil 3 lata i przez wlasna glupote i za namowa kolegi zaczal znowu palic,poczekam moze nowu bedzie chcial rzucic, narazie ukrywa sie przedemna bo mu wtyd, mielismy rzucic oboje a tak ja narazie jakos sie trzymam.

Udost臋pnij ten post

W艂a艣nie mija m贸j 16 dzien bez papierosa bo 9 latach palenia!Mam nadzieje,a moze lepiej powiedziec jestem pewna,ze juz nigdy nie zapale!(takie jest moje zyczenie) Probowalam rzucac kilka razy: 1)metoda \"a moze sie uda\"-nie dziala,jesli chcesz rzucic nie mozesz liczyc na szczescie,licz na siebie i swoja wole! 2)biorezonans-mydlenie oczu,po tym zabiegu rzucaja tylko ludzie.kt贸rzy mieli w chwili zabiegu silna wole i naprawde chcieli rzucic-takie placebo 3)TABEX-NAPRAWDE DZIALA!!!!ale.......bez samozaparcia moze nie pomoc,ja juz nie zazywam,bo nie musze,a zostalo mi jeszcze tabletek na 2 tyg. Mam nadzieje,ze palenie to juz przeszlosc!Mam 26 lat i do tej pory czulam sie jak wrak przez te fajki! Zaczyna byc coraz lepiej,mniej kaszlu,lepsze oddychanie.Co do trudnosci po rzuceniu to mam klopoty ze snem i straszny apetyt,co zaczyna byc widoczne niestety,dlatego od poniedzialku ostro cwicze! JAK RZUCISZ FAJKI TO GWARANTUJE CI,ZE ZACZNIESZ UPRAWIAC JAKIS SPORT LUB ZDROWO SIE ODZYWIAC-ZMIENIA SIE MENTALNOSC I MOZLIWOSCI:) POZDRAWIAM-jesli ktos ma jakies pytania lub chcialby porozmawiac albo POTRZEBUJE WSPARCIA W RZUCANIU-zapraszam na gg 4662167

Udost臋pnij ten post

dociass---> pocieszaj膮ce ze mu pomog艂o:) Tylko to tak jak z alkoholikami - do ko艅ca zycia nie mozna juz zapalic, bo wszystko powr贸ci:( luczka -myslisz ze ten biorezonans to naprawde tylk mydlenie oczu? Ale mnie naprawde jakos specjalnie nie ciagnie do tych fajek, mojego m臋za tez nie. Moj wujek juz nie pali 4 lata po tym zabiegu. Hmmm, a jesli nawet faktycznie to dzia艂a jak placebo, to tez OK, wazne ze w ogole jakos dzia艂a:) (p贸ki co , odpuka膰!)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beatrix
no ja po sylwestrze.Wczoraj mialam straszny dzien ,ale udalo sie.Malo tego przed wczoraj dowiedzialam sie ze jestem bardzo chora jestem zalamana ale do fajek nie wroce chocbym miala...dzisiaj mi lepiej...pozdrawiam wszystkie rzucajace...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IgoReK20
Witam wszystkich ktorzy jak ja probuja rzucic palenie :). Dzis mija moj piaty dzien walki z Bondami :), na szczescie fajki nie snia mi sie jeszcze po nocach :), nie wiem jak bym zareagowal gdybym w snie wypalil papierosa :). Ratuje sie ciagla mysla ze od polowy stycznia fajki ida ostro w gore, a pieniazki zawsze przydadza sie na cos innego :). Jak na razie bez dopalaczy i plasterkow jak juz bede spokojny po 14 dniach i nie bede na nikogo krzyczal to sie odezwe :). POzdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty daj sobie siana
p贸艂 roku juz nie pale:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonim_owa
Wczoraj bez problemu wytrzyma艂am bez zadnego papierosa, nawet nie nachodzi艂a mnie ochota na zapalenie jednego do kawy. Ale w piatek mialam starcie z szefow膮 i jestem wkurzona jej niesprawiedliwym moim zdaniem postepowaniem. Ciekawe co nam wymy艣li w tym tygodniu. Jak sobie pomy艣l臋 , 偶e jutro musz臋 j膮 znowu ogl膮da膰, to mam ochot臋 wyj艣c sobie na balkon i zapali膰, ale na razie jako艣 si臋 trzymam. Napewno nie zapal臋 w domu , bo tak jak planowa艂am popra艂am wszystkie firany, zas艂onki, m膮z nawet wyczy艣ci艂 tapicerk臋 w pokoju, 偶eby nie bylo 偶adnych oznak palenia w domu. Biore nadal TABEX i jako艣 leci. Trzymajcie za mnie jutro kciuki, bo jak ta kobieta mnie wkurzy to pewnie nie wytrzymam i sobie zapal臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beatrix
Niestety...dluga historia ,ale tak w skrocie;rok temu mialam guzki w brzuszku'sprawy kobiece''4stopien.Wycieli ,dwa tygodnie po zabiegu odebralam wyniki wycinkow okazalo sie ze nie zlosliwy.A teraz powtorka z rozrywki -znow mam guzy i czekam na wyniki cytologii...ps dzisiaj tydzien mija bez smierduchow;

Udost臋pnij ten post

Beatrix, trzymaj si臋, zdr贸wka 偶ycz臋, na pewno wszystk b臋dzie dobrze! U mnie 6 dzie艅 bez palenia i jest OK, ani mnie ani m臋偶a jako艣 specjalnie nie i膮gnie, a w艂asciwie jest coraz lepiej. Najgorsze s膮 dla mnie te odruchy si臋gni臋cia po fajk臋 -to si臋 chyba nazywa uzale偶nienie psychiczne, bo fizycznych dolegliwo艣ci odstawienia nie mam 偶adnych:) Ale wtedy sobie gryz臋 d艂ugopis albo jem paluszki i jest OK:) I w艂osy mi pachn膮 do samego wieczora i ubranka! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beatrix
Dzieki.ps.fajnie tak czasami sie wygadac...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3hanja
Beatrix b膮d藕 dobrej my艣li witam wszystkich po weekendzie imprezy z alkoholem bez papierosa s膮 mo偶liwe, nie trzeba si臋 zamyka膰 w domu. Chocia偶 przyznam si臋 bez bicia,偶e jednego macha poci膮gn臋艂am. Zrobi艂o mi si臋 starsznie w buzi...bleee, no i stwierdzia艂am, 偶e ten jeden w niczym mi nie pomaga i zaraz znowu b臋dzie mi si臋 chcia艂o. Za ka偶dym razem jak mnie korci艂o popija艂am drinka, a szklanki nie wypuszcza艂am z r臋ki. O dziwo nie sko艅czy艂o si臋 藕le ;-) Wczoraj nie kusi艂o mnie ani razu.Pierwszy sukces!!!! No niekt贸rym tak 艂atwo to nie przychodzi. Razem z moim m臋偶czyzn膮 zaoszcz臋dzili艣my przez tydzie艅 czasu ok 90 z艂. Za te pieni膮dze jedziemy w niedziel臋 na desk臋 do Mr膮gowa.Kolejny sukces- przez tydzie艅 czasu waga spad艂a mi o 0,5 kg (pomimo rzucenia palenia!!!!). Topinulin dzia艂a. Podobno 10 % sukcesu przy diecie to wiara w powodzenie. Czuj臋 si臋 czystsza, l偶ejsza i mam wi臋cej pieni臋dzy. Im wi臋cej widze korzy艣ci, tym bardziej nie chce mi si臋 palic. co do terapii pr膮dem moja ciocia pali艂a 2 paczki dziennie przez 30 lat i po wielu pr贸bach pomog艂y jej tylko plastry. By艂a na terapii pr膮dem i te偶 twierdzi,偶e to placebo. Pomaga tym, kt贸rzy o tym nie wiedz膮. Jak wszystkim bowiem wiadomo palenie uzale偶nia te偶 psychicznie. Si艂a naszej psychiki jest olbrzymia. Nie m贸wcie tego tym, kt贸rzy twierdz膮,偶e to im pomog艂o. Ja te偶 bym posz艂a, gdybym nie wiedzia艂a,偶e to placebo. Trzymajcie si臋 dzielnie

Udost臋pnij ten post

wiadomo, ze najgorsze jest uzale偶nienie psychiczne, przynajmniej dla mnie. Pr膮d zwalcza tylko to fizyczne (jesli ktos w og贸le wierzy biorezonans) , z psychicznym trzeba poradzi膰 sobie samemu, bo odruch贸w 膰wiczonych przez tyle lat tak od razu si臋 nie pozb臋dziemy, na to trzeba du偶o czasu i du偶o samozaparcia, ale z ka偶dym dniem b臋dzie coraz lepiej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonim_owa
Musze si臋 pochali膰. Mimo stresu , jaki wczoraj przechodzi艂am i ch臋ci zapalenia wytrwa艂am bez papierosa. Dzisiaj id臋 do pracy na 13 i od 14 do 20 b臋de sama w pokoju, wi臋c pewnie nie b臋dzie mnie wcale ci膮gn膮膰 do palenia. Ciesz臋 si臋 z tych 3 dni bez papierosa i mam nadziej臋 , 偶e tak ju偶 zostanie. Ka偶dy dzie艅 , bez fajki jest dla mnie dniem wygranym. Ciesz臋 si臋 , 偶e Wam r贸wnie偶 si臋 udaje. Beatrix nie martw si臋 na zapas i b膮d藕 dobrej my艣li, przecie偶 ostatnio te偶 bylo dobrze, wi臋c teraz te偶 b臋dzie. 3hanja ja tak jak Ty przeliczam niewypalone papierosy na pieniadze, kt贸re zaoszcz臋dzi艂am i to powoduje u mnie dalsz膮 motywacj臋. Trzymajcie si臋!! Zajrz臋 do Was jutro z rana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomka
Pali艂am 20 lat oczywi艣cie du偶o, bardzo chcia艂am si臋 wyzwoli膰 z na艂ogu.Obecnie ju偶 nied艂ugo b臋dzie 3 lata jak nie pal臋. 呕eby skutecznie rzuci膰 palenie trzeba : 1.BARDZO CHCIE膯. 2.SILNA MOTYWACJA/ODZCZ臉DNO艢膯 KASY,ZDROWOTNE ITP./ 3.WSPOMAGACZ JA ZA呕YWA艁AM TABEX ZGODNIE Z INSTRUKCJ膭. 4.WA呕NE -NIE CHWAL SI臉 NIKOMU 呕E RZUCASZ PALENIE B臉DZIE CI 艁ATWIEJ . 5.W CHWILACH S艁ABO艢CI ZAWSZE PRZYPOMNIJ O MOTYWACJI I O TYM 呕E NAJGORSZE ZA TOB膭 I B臉DZIE CORAZ LEPIEJ. JAK MNIE SI臉 UDA艁O TO KA呕DEMU SI臉 UDA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3hanja
hej ;-) no mnie tez sie udaje. juz 10 dzien. Jest coraz lepiej. Czasami mam wrazenie,jakbym nigdy nie pali艂a. Ale zaczynam martwic sie o moje wydalanie.(wiem,ze brzydko to brzmi) Biore ziolowe tabletki przeczyszczajace, ale nie moge przeciez brac ich bez konca. Raz zapomnia艂am i mia艂am problem. Nie chce przez to siegac po papierosa...Zwracam sie z pytaniem do tych, ktorzy nie pala juz dluzszy czas. Po jakim czasie metabolizm wraca do normy? Jak wymusic "te rzeczy" nie biorac tabletek i nie jedzac sliwek.? Ma ktos moze dobra rade. THX Pozdroofki ;-)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ca艂a reszta
to co m贸wi tomka i nie kupuj papieros贸 i nie m贸w tylko jeden dziennie czy co艣 w tym stylu ja da艂am rade ty tez dasz ,a z pieniazki zawsze co艣 kup dla siebie ,b臋dziesz zdrowsza ,艂adniejsza cera i nie bedzie jecha艂o od ciebie jak z popielniczki wiem co艣 o tym :Dpowodzenia dasz rade

Udost臋pnij ten post