Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex

Co zrobić aby rzucić palenie papierosów

Polecane posty

Betty nawet nie wiesz jak się ciesze,że zajrzałaś. Pół roku,ale super. Wielka jesteś. Mam dzxisiaj doła przez to forum.

IMKUŚ musisz się trzymać,od czasu do czasu każdy z nas ma doła,szkoda mi tylko,że CIOTKA Cię opuściła,Wy tak dobrze się dogadywałyście,ktoś mi się tam wyżej pyta czy jestem ładna,a nawet jeżeli tak to przecież nie jest portal randkowy,tu uroda nic nie znaczy,tu borykamy się z naszymi słabościami,a uroda ma się nijak do naszych problemów.IM-Ka proszę Cię bądż wytrwała,szkoda marnować tego czasu BP,pozdrawiam Cię i życzę cierpliwości i wytrwałości-rób to dla siebie.

Dzień Dobry wszystkim. betty kochana, dobrze, że chociaz Ty mnie nie opuściłaś, inaczej bym zwariowała. Nie będę palic bo i po co, ale doła mam nadal. Jest mi przykto, że ciotka mnie tu zostawiła samą przez jeden czy dwa wpisy. W końcu to jest forum, każdy mam prawo wypowiedzieć swoje zdanie i wie, że i tak będzie anonimowy. Nie znam ciotki osobiście, tylko przez to forum i facebook, ale to cudowna osoba. Dla mnie to moja bratnia dusza. Bardzo mnie boli, że jej tu nie ma. Nawet na fejsie nie daje znaku życia. Elwirra a Ty naprawde uważasz, że to jest błaznowanie. A czy Ty tak szybko i łatwo za pierwszym razem rzuciłaś palenie. Nie atakuje Cię tu, ale powiedz tak szczerze od serca czy tak łatwo Ci poszło? Tomek Ty się widzę też nadołeś i już , najwygodniej prawda? Ja rozumiem , że ma szarpnięte nerwy przez to rzucanie, ale przeciez tu możesz się wygadać napisać. Ja wysłucham każdego. No to sobie ulżyłam, powiedziałam co myślę Wam o tej sytuacji. A jeszcze ciotka to do Ciebie. Tak jak napisałam jestes dla mnie bratnią duszą , ale teraz to Ci powiem, że gwiazdorzysz strasznie, i to z powodu jednego czy 2 wpisów. Pozdrawiam i życze miłego dnia. hajeczko kochana a czy Ty się odezwiesz?

Gość CHYBA mieliście rację
Nalogow niestety zamienił się w plotkarski portal.Totalna inwigilacja kto z kim ,kiedy i o czym,dno.Totalne dno.Poczytam,może tu dolączę,bo tam już konto usunąłem. Potrzebuję wsparcia,a nie wścibstwa,a tu widzę,że mogę je uzyskać.Jeśli chodzi o nick "I..." też mieliście rację.

Gość CHYBA mieliście rację
Nalogow niestety zamienił się w plotkarski portal.Totalna inwigilacja kto z kim ,kiedy i o czym,dno.Totalne dno.Poczytam,może tu dolączę,bo tam już konto usunąłem. Potrzebuję wsparcia,a nie wścibstwa,a tu widzę,że mogę je uzyskać.Jeśli chodzi o nick "I..." też mieliście rację.

IKMUŚ TY MOJA KOCHANA no tak jak zwykle mi pojechałaś z grubej rury ale nie mam pretensji wręcz przeciwnie kłaniam się nisko..Może i masz rację ale dziwnie się czułam czytając to wszystko jednym słowem bolało.:(.CAŁY CZAS SLEDZE FORUM POMIMO ŻE NIE PISAŁAM ....TO BYŁAM TU CAŁY CZAS,,,,IMKA--- OK bez bicia przyznaję że może się uniosłam jasny gwint już sama nie wiem ??? ale tęsknię ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj bardzo i nie będę się już dłużej się torturować WRACAM I KONIEC tu jest moje miejsce a następnym razem jak mnie ktoś wnerwi to napiszę FAK FAK I JUŻ:)iMKUŚ TY to masz już wprawę żeby przemówić mi do rozsądku no no nie każdemu to się udaje masz u cioci wielkiego buziaka :):) a co do palenia to ja jestem pod wrażeniem jak sobie radzisz mi idzie znacznie gorzej nie czuję żeby było lepiej nie wiem dlaczego kużwa przecież powinno być lepiej a nie jest :( ciągnie mnie jak cholera od dziś to już bedę brała tabex który mam jeszcze skitrany bo strasznie się boję żebym nie poległa,, oj mówię ci Imkuś mam chwile takie że mówię sobie ech co to dla mnie dam rade a za chwilę czuję że nie wytrzymuję jasna cholera zadaję sobie pytanie--- dlaczego tak ciężko mi to idzie????? i nie znajduję odpowiedzi,, snują mi się po głowie myśli dla których warto nie palić i powtarzam sobie to w koło ale bywają sekundy że jestem tak słaba ze szkoda gadać ... ale nie tracę wiary ,,,,ostatkiem śił cały czas się bronie powtarzając sobie walcz walcz--- Boże>> obym była silna .. patrzę na córcie i łzy mi wchodzą do oczów ja już nie wiem czy to strach czy tęsknota za tym chwastem.. Zobaczę może ten tabex mi troszke pomoże choć wiem że to wszystko jest w mojej pustej mózgownicy ok ..... bo się rozkręciłam ale to chyba dobrze nadrabiam zaległości haha.. >>> a na koniec to powiem ci IMKA że nie pozwolimy żeby to forum umarło o nie nie nie może tak byc,,, jeśli ktoś tak sądzi to sie grubo myli i grzecznie prosze tak nie mówić bo zaciukam haha:):):):) buziaki do usłyszenia po 16.. BETI GRATULACJE PIĘKNA DATA UUUUUUUUUUUUUUUUUU LALA TO JEST JUŻ WOLNOŚĆ:)

IMKUŚ a co do tego gwiazdorstwa no to masz rację ale tak na pocieszenie to autograf mój już masz nie będziesz musiała stac w kolejce haha .. DLA IMKI OD CIOTKI >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> IMKUŚ JESTEŚ SUPER BABKA .... podpisano ciotka :):):):):)

Ciotka, zatkało mnie ze szcęścia jak zobaczyłam twój post. Straciłam juz nadzieje, że sie pojawisz. Słuchaj ja teraz uciekam na miasto załatwiać masę spraw. Odezwę sie pewnie dopiero wieczorkiem. Pisz a ja póxniej poczytam i Ci odpowiem. Nie jestes sama , mi tez jest ciężko, ale nie poddam się, bo to nic nie da.

Gość Ale numer ,więc
dalej to samo.Dlatego ja i ktoś jeszcze jesteśmy tu zalogowani(dyskrecja najwazniejsza).Tam najpierw nas zbanował,a potem przepraszał,jedenak za późno,niesmak pozostał..Loginy dla chcących na prv. Spokojnego dnia dla wszystkich z kafeterii.

CIOTUCHNA kochana bierz ten tabex proszę uwierz warto nie palić,niszczyć sobie zdrowia o pieniązkach nie wspomnę .IMKUNIA TY też się nie poddawaj zobacz już ile dni za Toba.MAMY z BETINĄ to szcęscie że przszłyśmy okres niepalenia bezboleśnie ale i Wam się uda.Wszystkim nowym rzucającym palenie zyczę wytrwałości i wytrwania.Trzymajcie się cieplutko

No hej jestem ..Ikma ja też się cieszę :) nie martw się nie zostawię Cię już masz moje słowo... biorę już od dziś tabex mam nadzieję że mi troszkę ulży oj oby bo łapie doły dosyć często ale jestem dobrej myśli więc trzeba wierzyć że będzie lepiej uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ,,Trzymam się jakoś no i co za tym idzie bardzo tego chcę wiem już wszystko ile traciłam paląc a ile zyskuję nie paląc tylko jeszcze myslenie jest nie takie jakie bym chciała bo cały czas podświadomnie tęsknię za papierosem :( i to mi dokucza bo przez to cierpię>>>> jasna cholera ale to świństwo mną zawładnęło robiąc mi z mózgu sito :( smutne to ale prawdziwe no ale mam nadzieję i wiare i to mnie jakoś inspiruje do dalszej walki z tym okropnym nałogiem...NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO WIEĆ IMKUŚ MUSIMY DOWALIĆ CHWASTOWI MUSIMY I KROPKA:)

BGRYGOR DZIEKUJĘ DZIĘKUJĘ ,,,,, wiem że to świństwo i uwież mi że z całego serca chcę z tym skończyć nie wiem czemu mi tak ciężko???? widocznie ciężki przypadek ze mnie ale walczę wierząc że odniosę sukces --- choć to taka ciężka walka >>człowiek walczy sam ze sobą jakie to dziwne ??? niby jedna ta sama osoba a taka zacięta i trudna walka....och do du.y :( ale cóż sama w to wlazłam i sama muszę wyjść bo to jest prawdziwe śmierdzące gówno muszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) TO MOJE MARZENIE I ROBIĘ CO W MOJEJ MOCY ŻEBY JE SPEŁNIĆ:) POZDRAWIAM CIEPLUTKO :) I BUZIAKA PUSZCZAM do usłyszenia:)

stuk puk czy tu ktoś jest?? ktoś po drugiej stronie??? co ma problemy z jaraniem czy z rzucniem ??????????????????????????// to proszę się odzywać nie lepiej z kimś???? tylko samemu???????????? powiem tak każdy tu wie w czym rzecz bo każdy to samo przechodził .. najpierw jaranie potem rzucanie a następnie wspólnie się wspieranie to naprawdę pomocne jest >>>>>>>>.rzucajcie te chwasty śmierdzące ,, cuchnące,,>>>>> bo to jest tylko kupa gówna my to palimy ,, płacimy i życie tracimy.... HEJ nie warto ------ZAPRASZAMY DO NAS RAZEM LŻEJ A SAMEMU TO JAKOŚ TAK SMUTNO TRUDNO JEST ,,,my czekamy jak się zjawicie to napewno się nie pogniewamy czym więcej ludzi tym lepiej bo mniej palaczy na świecie ..DŁUŻEJ POŻYJEMY I ŻYCIA POSMAKUJEMY:):):) no no czy ktoś się znajdzie to się okaże:)??????????

uuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj cisza cisza uuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjj no cóż może wieczorkirm się cośik rozrusza ????????????????? ok wpadnę potem albo morze jeszcze szybciej haha:)

No więc jestem jak obiecałam,dziewczynki właśnie o to mi chodziło,o Wasze rozmowy(piszę do CIOTKI i IMKI),bo to Wy nadajecie sens temu portalowi,ja się włączam wieczorem,HAJKA od czasu do czasu no i jeszcze BGRYGOR.My jesteśmy po to,by Was wspierać w tych trudnych dniach,bo my myślę,że już wsparcia nie potrzebujemy.CIOTKA nie przejmuj się tym co ktoś napisze,zauważ,że ja takie wpisy ignoruję.Wiem dziewczyny,że Waszym marzeniem jest niepalenie,a to właśnie możliwość spełnienia marzeń sprawia,że życie jest tak fascynujące.Tak więc spełniajcie swoje marzenia i nie palcie.CIOTKA jeżeli ten Tabex ma Ci pomóc to zażywaj,życzę,aby Ci naprawdę pomógł.Ja nie brałam nic,miałam po prostu zakodowane w łepetynie,że już nie chcę tego świństwa używać i tak wytrwałam pół roku i mam nadzieję,że już nigdy nie będę paliła,bo nie chcę i nie lubię.CIOTKA pamiętaj jutro koniecznie napisz,czy Tabex pomógł.Podoba mi się jak rymujesz,lubię Cię czytać,pozdrawiam Ciebie,Imkę,Bgrygor i Hajeczkę,ona wie dlaczego chociaż rzadko tu się pojawia,spokojnej nocy dla wszystkich.

Ciotka, jeśli ten tabex ma ci pomóc to go bierz. Ja nie wspomagam się niczym. Natomiast piszesz o tych chwilach zwątpienia. Nie tylko Ty je masz. Ja również mam takie myśli, czy to rzucanie ma sens,skoro i tak nie dam rady, bo tak czuje.....etc...etc. Ale za chwile mam myśl jak to cudownie że tyle czasu nie pale, jaka jestem dumna i to daje mi siły. Kolejną sprawą są pieniądze. W ciągu tego tygodnia kupiłam sobie sweterek, sukienkę i okulary do komputera. W sumie wydałam 450 zł na to wszystko,to dużo i nie dużo,bo przeliczając na fajki to 1,5 miesiąca palenia.I nie miałabym z tego nic oprócz kupy smrodu a tak mam. Następnie.....ja pachnę. Nawet nie wiesz jak wielką przyjemność sprawiają mi moje wieczory "spa" w łazience.Kąpiel,później balsam,maseczka. Wcześniej ta przesadna dbałość o siebie była mi obojętna,boi tak capiłam z daleka fajkami, a teraz mam duuuuużo więcej czasu na te zabiegi i ogromną przyjemność. Co do zdrowia to mniej kaszle i nie boli mnie głowa, bo gdy paliłam to prawie codziennie mnie bolała. To co przedstawiłam jest bilansem 2 tygodni a ile jeszcze przede mną przyjemności, ile zakupów,wolnego czasu. Mi najgorzej jest rano, bo po przebudzeniu pierwszą myślą wciąż jest papieros i w pracy też ciągnie. W ok,czasem wieczorkiem mnie ssie bo lubiłam wyjść na podwórko i zapalić. Myślę jednak że to z czasem minie. A u Ciebie ciotka jakie momenty są najgorsze?

zawiadamiam,że od jutra do wtorku mam urlop, więc mogę rzadziej zaglądać. Robie mega porządki w domku.Ale napewno nie zapale.

OJ IMKA RANO ,,WIECZÓR I W POŁUDNIE HAHA cały dzień ciężki i te przyzwyczajenia jazda autem,, spacer z psmai-- ooooooooooooo właśnie najgorzej to rano no i spacer z psami to są męczarnie zaraz mam nerwówkę i nie potrafię znaleść sobie miejsca i milion myśli na minutę,, a zapal jednego jedna myśl druga nie rób tego trzecia po co ,,i tak w koło potem mijauf---- jest trochę ulgi a za jakiś czas heja to samo no mówię CI strasznie mnie to dręczy ale trwam i będę trwać cholerka przecież pragnę wolności a to jedyna droga,,,,dziś troszkę lepiej nie wiem bo biorę ten tabex zobaczymy jutro..wiesz ja też wolę na sucho bez żadnych wspomagaczy ale teraz no nie daję rady ratuje się czym mogę,,,, tak w główce sobie marze a może ten tabex uczyni jakieś czary mary i bedzie mi lżej no i chyba tak bardzo w to wierzę że czuję jakąś tam ulgę,, no obym jobla nie dostała haha ale co tam trzeba przez to przejśc i tyle .. IMKA PODANIE O URLOP przyjęte ale takie małe pościki jak zrobisz sobie przerwę na sprzątanie to nie zaszkodzą noooooooooooooooooo :) miłej nocki

kawka rano??????????????????// kto pije?????????????????????????// zapraszam tak po godzinie 8smej ,,,, ja stawiam niech będzie na mój koszt trudno przeżyję----- tylko proszę mówi jaka ???? żeby nie było że nie pytałam :) dobrych snów papa

czarna sypana i z cukrem to toćka w toćkę jak ja haha a cukru dwie i pół łyżeczki i w tedy jest hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm super kawusia bez peta również smakowita

Jak pięknie Was czytać dziewczynki,to do CIOTECZKI i IMKI,wpadnę na tą kawusię tylko ja bez cukru,a za to z mleczkiem,dobrej nocki,proszę trwajcie w postanowieniu!!!

IMKUŚ pewno że damy radę ja nie mam zamiaru jeszcze raz tak się męczyć wolę teraz tak porządnie i starczy ech będzie dobrze musi być inaczej być nie możeOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.Na razie u mnie nawet znośnie OBY TAK JUŻ BYŁO ale trudno co ma byc to będzie a na chwasta mam i tak wyjeb,ne:)