Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna1

testy - jaka wiarygodność? Po ilu dniach i jak to było u Was w praktyce???

Polecane posty

Gość niepewna1

Napiszcie coś, proszę!!! Jestem dokładnie w "połowie" cyklu, więc jeżeli przez następne dwa tygodnie mam być w takim stresie... Dzisiaj jest 16 dni po feralnym dniu, a to był pierwszy dzień po okresie. Zrobiłam dzisiaj rano już drugi test (pre-test wyszła jedna kreska) Stosowałyście tak wcześnie testy??? Jakie były wyniki i czy się potwierdziły???

najlepszy jest test HCG-beta,wykonywany z krwi,100% tydzien po poczeciu,Pre-test u mnie pokazal dwie kreski jakies 9 dni po poczeciu,ale ledwo bylo widac,po 48 godz. widac bylo lepiej.

Gość zal mlodosci
i zal wolnosci, chyba wpadlas, najwazniejsze jest przeczucie a Twoje mowi Ci ze to jednak tym razem - stalo sie, mnie to spotkalo nie zalamuj sie, trzeba isc dalej i podnisc glowe testami zbytnio sie nie kieruj bo są do robienia kasy przez korporacje i potrafią sie mylic przeczucie i objawy - to jest to bedzie dobrze , urodzisz, i znowu wrocisz do zycia

Gość niepewna1
do: Dynka :) Dzięki, że zajrzałaś i nawet chciało Ci się coś napisać :) Pocieszyłaś mnie a ja jeszcze z tydzień do @, więc nadal o niczym innym nie myślę... Pozdrowionka

Gość rogaliczek
Po okresie nie ma odrazu dni płodnych. Jajeczkowanie wystepuje między dziewiątym a szesnastym dniem, od dnia rozpoczęcia cyklu. Oczywiście ryzyko zawsze jest.

Gość akurat też mnie to interesuje
Może jakieś konkze przykłady WIARYGODNYCH TESTÓW, i praktyczniejsze porady....

Gość tesciara
tyle juz testow narobilam, nie chce byc inaczej testy to lipa - najwazniejsze jest przeczucie ktos mi juz to mowil wczuj sie w siebie i bedziesz wiedziec na 100%

Gość ja robiłam
parę razy po mniej więcej dwóch tygodniach zwykły z apteki na mocz, nigdy nie zawiódł, zawsze pokazał prawdę ale faktycznie najlepszy jest na krew