miszluft 169 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ty za to od rańca szuksz przytulańca w kuchni chyba, czy o co chodzi, bo zamiast śniadania facet Ci odmawia ? Nie, bo nikt z nas nie jest idealny, ale Magda ma tutaj naprawdę mega serducho i nie słodząc zostawiam swoje Rano mnie tu nie było;) madzialena tutaj glownie sie z ludzmi nawala. Wiec takimi tekstami jedynie ja ośmieszasz a nie taki chyba był cel tak czy srak zajmijcie sie soba gołąbki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 169 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Łysa góra ma 595 metrów napisał: Dla simpa może miec bo biedactwo wyposzczone jest Chyba tez nie do końca, bo zwiała przed jego miłością ‚w Alpy’ w ktorych była z mężem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 411 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Rano mnie tu nie było;) madzialena tutaj glownie sie z ludzmi nawala. Wiec takimi tekstami jedynie ja ośmieszasz a nie taki chyba był cel tak czy srak zajmijcie sie soba gołąbki W domu nie tutaj zakręcona Ty;) Owszem, a kto nie i co z tego od tego jest forum, a Wy się spinacie o powagę. Nie ośmieszam, Wy ją hejtujecie nie ja bystrzaro Ty może Libedem się zajmij, bo wyparował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 169 Napisano 12 godzin temu Madzia mnie zbanowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 21 Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, miszluft napisał: Do Madzi z takimi morałami bo od rana chodzi i hejtuje kogo napotka Co do części 2 wypowiedzi - chyba sobie jaja robisz dla kogo ona ma dobre słowo niby? Chyba tylko do tej szlory alkuski Mówisz o swojej rodzicielce? Bardzo nieładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 169 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Łysa góra ma 595 metrów napisał: Kociak dawaj jakiś słodziutki awatarek hi hi Nie wiem co sie z tobą dzieje bicu naprawdę mnie przerazasz ja nie żartowałam:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 169 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Łysa góra ma 595 metrów napisał: Nic się nie dzieje jestem w pełni sił umysłowych itd Nie wyglada na to:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 169 Napisano 12 godzin temu Ok mam nadzieje ze rano otrzymam wreszcie bana i ze bździągwy sie spisały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 21 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, miszluft napisał: Mowie o tobie alkusie Możesz być pewna tego, że będziesz żałować swoich słów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 21 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Nie zesraj sie damese ze spalonego teatru Wykupię cię dla kolegi, ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 670 Napisano 12 godzin temu 32 minuty temu, miszluft napisał: Do Madzi z takimi morałami bo od rana chodzi i hejtuje kogo napotka Co do części 2 wypowiedzi - chyba sobie jaja robisz dla kogo ona ma dobre słowo niby? Chyba tylko do tej szlory alkuski Piękna kultura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 2 Napisano 6 godzin temu 6 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Piękna kultura Zgłoszone! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1376 Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, Spaghetti... napisał: Tobie też ostro Krezji odwala jak Prawikowi no bez urazy Psujecie mi romantyczny klimat. Romantyczny klimat że tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 30 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Spaghetti... napisał: Kaleką umysłową to Ty jesteś odkąd odeszłaś z policji i bije Ci palma widać Patrcyja no dobra Maki ujawnil ze to psiarska Patrycja...screenshot wykonany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 670 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Ovidio Lopez napisał: no dobra Maki ujawnil ze to psiarska Patrycja...screenshot wykonany Po co go wykonałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 169 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Ovidio Lopez napisał: no dobra Maki ujawnil ze to psiarska Patrycja...screenshot wykonany Tyle w tym prawdy ile w twoim latino pochodzeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 30 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Po co go wykonałeś? bo sie wyprą, wyszlo na nerwie to prawdziwe. czyli inby sie przydają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 30 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Tyle w tym prawdy ile w twoim latino pochodzeniu wyszlo, maki nie sciemnia dla beki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 169 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: wyszlo, maki nie sciemnia dla beki Maki obawiam sie ze delikatnie mówiąc nie jest zbyt dobrym analizatorem rzeczywistości xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 169 Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, Sassy and Wicked napisał: Wykupię cię dla kolegi, ok? Nie znam takich praktyk, ale widze ze szczegóły masz obcykane, często sie sprzedajesz za 150 zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 30 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, miszluft napisał: Maki obawiam sie ze delikatnie mówiąc nie jest zbyt dobrym analizatorem rzeczywistości xD chcesz mnie przekabacić, mam kwita na boni teraz. nic nie da sie juz zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 169 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: chcesz mnie przekabacić, mam kwita na boni teraz. nic nie da sie juz zrobić A ja na ciebie mam kwita ze jesteś oliwio el dupas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 30 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, miszluft napisał: Maki obawiam sie ze delikatnie mówiąc nie jest zbyt dobrym analizatorem rzeczywistości xD Makaron poważnie nie trybi, kiedyś myślałam, że trolluje, ale nie. Zakochu.je się też, jakby miał 5 lat i był w przedszkolu w tych, które są dla niego miłe albo których fotki sądzi, że widział i że była na nich laska (tak było w przypadku Poki). "Zakochanie" w salowej, jest uważam pokłosiem rozczarowania fascynacją jeżowej widmokiem. Ale pisanie, że Madzia jest dobrą osobą, która ma hejt za swoją dobroć, to już grubszy poziom ośmieszania obiektu. Chciałam poczytać dalej dyskusję na temacie o niepełnosprawności i ni ma oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 30 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, miszluft napisał: A ja na ciebie mam kwita ze jesteś oliwio el dupas ty mozesz miec bo to wyssane spalca... ona na mnie nie ma nic, moge ją docisnąć i bedzie mi słodzić. tak sie kreci lody Edytowano 2 godziny temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 670 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Ovidio Lopez napisał: bo sie wyprą, wyszlo na nerwie to prawdziwe. czyli inby sie przydają Niesamowite Zachowasz to na pamiątkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Niesamowite Zachowasz to na pamiątkę? bedzie mi skakac to wyciągne kwita i szluz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 169 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: Makaron poważnie nie trybi, kiedyś myślałam, że trolluje, ale nie. Zakochu.je się też, jakby miał 5 lat i był w przedszkolu w tych, które są dla niego miłe albo których fotki sądzi, że widział i że była na nich laska (tak było w przypadku Poki). "Zakochanie" w salowej, jest uważam pokłosiem rozczarowania fascynacją jeżowej widmokiem. Ale pisanie, że Madzia jest dobrą osobą, która ma hejt za swoją dobroć, to już grubszy poziom ośmieszania obiektu. Chciałam poczytać dalej dyskusję na temacie o niepełnosprawności i ni ma oczywiście. Działają mi powiadomienia ja z nim gadałam ostatnio coś odnosnie widmoka i już pomijając to ze nie zczail ironii podanej na talerzu, to jak to zauwazylam powiedziałam mu wszystko dosłownie na tacy o co mi chodzi a on dalej nie kumal. Zazwyczaj z nim nie gadałam na zaden konkretny temat, bo bardziej wstawia muzyke i wielbi poke, ale po tamtym stwierdzam, ze niestety tam w głowie tez nie za różowo. Nie wiem czy tu nie ma więcej poniżej normy intelektualnej niz tych w normie bez kitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 169 Napisano 2 godziny temu (edytowany) W sumie sama mogę być sobie winna, bo wstawianie massimo el drutto w kolko na srafe to już o czyms swiadczy, były znaki Edytowano 2 godziny temu przez miszluft 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 670 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: bedzie mi skakac to wyciągne kwita i szluz Szkoda pamięci w telefonie. Juz lepiej zrobić zdjęcie Starówki lub jakieś czarno-białe zdjęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 169 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Szkoda pamięci w telefonie. Juz lepiej zrobić zdjęcie Starówki lub jakieś czarno-białe zdjęcie Albo krakowskiego przedmieścia w Krakowie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach