Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Napisano Kwiecień 11, 2005 mam pytanie gdzie mozna na terenie warszawy kupic tusz do rzes ARTISTRY 200????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marysieńka 0 Napisano Kwiecień 14, 2005 nie musisz szukac daleko skoro wyslalas ta wiadomosc skorzystalas z neta czyli potencjalnie masz dostep do strony vebso nie szukaj sklepu bo go nie znajdziesz wejdz na strone www.vebso.pl zobaczysz stronke w ciemnym odcieniu niebieskiego z planeta ziemia w tle poniewaz nie wiesz gdzie kupic tusz rozumiem ze nie wpiszesz sie po lewej stronie a od razu po prawej wpisz swoje imie czy nazwisko a potem w rubryce uzytkownik wpisac ZOSIA wejdziesz na stronke i z lewej strony ekranu poszukasz \"kosmetyki kolorowe\" w rubryce nasze produkty potem juz powinno pojsc gladko odszukasz rzadany produkt i wpiszesz ile chcesz i wysles a po dwóch dniach otrzymasz paczuszke powodzenia zycze a jesli bedziesz miala jakis klopot wejdz na moje imie kliknij i tam powinien ukazac sie tlenowy adres i przyslij mi twoje zaklopotanie a pogadamy na prywatnym gruncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andrzej i Ewa Napisano Marzec 9, 2006 xxxxxxxx.... Jak by co to czekamy na wiadomosć. Pozdrawiam Ewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anticipate Napisano Kwiecień 18, 2006 wszystkie kosmetyki artistry mozna kupic na stronie www.vebso.pl, jakby coś napisz na adres lotos3@tlen.pl bo produkty tez mozna otrzymac tylko jesli ma sie umowe z frima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach