Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka20

PIERWSZA WIZYTA

Polecane posty

DZIEWCZYNY OPISZCIE SWOJA PIERWSZA WIZYTE U GINEKOLOGA JAKIE MACIE WSPOMNIENIA Z NIA ZWIAZANE

Gość dziecino
my juz wszystkie zapomniałysmy pierwsze wizyty, tera albo rodzimy, albo spodziewamy sie dziecka... a tu nastolatka wyskakuje z pierwsza wizytą

Gość chodzi o to ze wzieła
a słownik ortograficzny piszemy oddzielnie :o

ja tam wspominam miło, trochę było śmiechu, bo nie wiedziałam jak wdrapać się na ten fotel:)

ogromny stres, przy nastepnych wizytach tez niestety, ale trzeba przez to przejsc:) tak naprawde to przestalam sie stresowac badaniem ginekologicznym po urodzeniu dziecka:)

dobrze trafic na takiego gina ktory nie pozostawi nieprzyjemnych wspomnien jesli sie denerwujesz to na pierwszy raz do kobiety, chociaz musze przyznac ze faceci sa bardziej delikatni przy badaniu, przynajmniej ja mam takie wrazenie

Gość moniiia
było to baaaardzo dawno temu w prywatnym gabinecie Pani doktor i pamiętam , że zaczęłam od rozpinania bluzki, a po wszystkim zapomniałam zapłacić za wizytę (dobrze, że moja mama była po mnie w kolejce) :))

A ja już nie pamiętam jak to było. :D Pamiętam za to, że było to baaaaaardzo dawno temu :D

Gość wania proszek do prania
ja mam dobre wspomnienia poszłam dosć późno, juz mocno po dwudziestce, wiec troche sie bałam, że mnie opieprzy, ale nie opieprzył sympatyczny facet, dalej do niego chodzę jak sie człowiek rozluźni, to ani nie ma tam co boleć, ani nie ma co byc nieprzyjemne