Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhg

czy mozliwe jest zajscie wciaze, gdy...

Polecane posty

Gość nhg

partner doszedl we mnie, ale mialam wtedy drugi dzein okresu. wiem, ze prawdopodobienstwo zawsze istnieje, ale chciala zapytac jak duze...

Gość latarka
niestety ale nawet bardzo duze moze siegac do 87% a to dosyc duza liczba w USA szacuje sie ze nawet 67% tylko nastolatek i cherliderek tak wpada u nas troche mniej ale i tak sznsa jest duza a wszytko przez zmiany magnetyzmu ziemi i por roku

Gość hgf
no smieszne, smieszne, moze ktos inny jeszcze sie wypowie?

Gość latarka ma rację

Gość latarka
no dzieki, szkoda ich, tacy mlodzi ale wszystko sie ulozy

Gość kronowotawa
raczej nie istnieje to prawdopodobieństwo.🌼

Gość kronowotawa
raczej nie istnieje to prawdopodobieństwo.🌼

Gość lalafu
kochałam sie z chlopakiem w 20 dniu 28dniowego cyklu - doszlo do wytrysku w środku - wg moich obliczen to byl dzien bezpieczny-śluz owolacyjny obserwowałam z tydzien wczesniej, jednakze w dzien stosunku tez byl ten śluz (przezroczysty, ciągliwy o konsystencji kurzego białka) i jeszcze potem przez 2dni tez był-temperatury nie mierzę niestety. Kto mi napisze o co chodzi z tym śluzem płodnym? Kiedy w koncu miałam owulacje? Zbaranaiałam, choć przyznam, że mało się boję o ciążę-bo to bylo 9dni przed spodziewanym okresem, azkolwiek czekam na niego z niecierpliwością-czuję się tak jakbym miała go lada dzień dostać (jeszcze ok.6dni). Tylko kurczę w końcu nie wiem kiedy mam tę owulację-czytałam coś o niereguralnym objawie śluzowym. pozdrawiam, pa

Gdybyś mierzyła tempke to bys wiedziala ktory sluz byl tym owulacyjnym. po drugie jesli Ty nie wiesz to skad my mamy wiedziec ktory sluz byl Twoim owluacyjnym.

Gość lalafu
nocnik nie karzę nikomu wiedzieć kiedy miałam owulację, ale być może ktoś wie jak można ją w takich przypadkach jeszcze rozpoznać - po co się czepiasz?

Gość zdesperowana
mialam okres.....zawsze uwazałam sie za odpowiedzialną i mądra kobiete, to ja uczylam kolezanki, aby isc do ginekologa i wykupic tabletki, to ja bylam ta, ktora stała jak stoz moralnosci...Do tego stopnia, ze majac 19 lat jestem, albo i bylam do wczoraj dziewica, a najdluzej z facetem bylam rok...Ale to nie o to chodzi, rzecz ma sie wtym, ze w piatek przesadzilam z alkoholem jak nigdy nic nie pamietam, polozono mnie obok mojego bylego....dzis mam tylko przebłyski, wydaje mi sie, ze sie nie kochalismy, bo 1 mialam okres, a po 2 mialam tampona, z ktorym rano sie obudzilam, po 3 nic mnie nie boli, a po przerwaniu blony chyba cos powinno bolec ?? Teraz zatsnawia mnie kilka rzeczy....Czy jestem w ciazy ?? Jak to jest, ze jednak jestem taka nieodpowiedzialna ?? I dlaczego zrobilam to wlasnej mamie, ktora zawsze ratuje mnie z problemow, ateraz wscydze sie jej przyznac, bo boje sie, ze straci do mnie zaufanie, a pozatym dowie sie jaka jestem glupia.... Strasznie mi przykro, ze mimo wszystko czlowiek nie jest az tak odpowiedzialny...przykro tym bardziej, ze mam takiego kaca moralnego, ze ciezko mi ztym zyc, juz takim czlowiekiem jestem...mysle o tym caly czas a przebłyski mnie zawscydzaja....zastanawiam sie tez co z ta ciaza...Czy test wykryje cos po 2 dniach w dodatku kiedy zrobie go podczas miesiaczki..? mam nadzieje, ze to co napisalam komus sie przyda i ktos cos z tego wyniesie, bo ja napewno na cale zycie duzo... prosze o odp.

Gość blackonly
uhahaaaa heee hehehehee aaa ahahahhahahahhhahhabbbeeee hhhahahaaaaa hiiiihihiii... kurde dziopa, ty sie doedukuj! a w ogole to weź idź do gina i zapytaj: panie, czy ja jestem dziewicą czy nie?? no bo miałas ten sex czy nie miałaś? boooooziuniuuu... 19 latek a taaaakaaaa niepociumanaa...

Gość jeżeli jesteś w ciąży to będzi
esz mogła opowiadać wnukom, że zapłodnił Cię tampon. Bbuuuuuhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaahhhhhaaaaaaaaaa

Gość lalafu
4 dni temu powinnam dostać okres-tempratura 37,0 - 37,3 -poza tym żadnych innych niepokojących objawów-czuję się tak jakbym miała go dostać tuż tuż-czas dłuży się teraz niemiłosiernie.

Gość lalafu
dziś zrobiłam sobie test-wyszedł negatywnie :D okresiku nie mam, hehe ale cały czas czuję, że to tuż tuż - jak nadejdzie chwalebn dzień to napiszę :P

Gość Samośka
Ja to robilam w pierwszym dniu i nawet pytalam sie ginekologa o to .. i ze jest to tak znikome ze wlasciwie nie ma sie o czym stresowac .. bo jest to takie samo prawdobodobne jak przy stosowaniu antykoncepcji wiec nie ma sie czym martwic... na wszelki wypadek zrob test ... ja mialam od tamtej pory az 3 okresy ...

Gość wiol
od roku juz chyba kochamy się z moim miskiem podczas mojego okresu bez żadnego zabezpeczenia i... jest cool! I zawsze lub prawie zawsze wytrysk nasienia jest we mnie. Czego wy się boicie, dziewczyny? Same zalety milości podczas okresu!!! Lepsze tarcie, hi hi hi, zero obaw o zajście w ciążę i jeszcze ta rozkosz bez prezerwatywy... mmmm....

Gość gsfdg
jak milo przeczytac takie posty :)