Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diane

czy ktoś odstawił dianie? po jakim czasie była naturalna miesiączka?

Polecane posty

Gość annnnna
odstawiłam diane prawie rok temu i przez 4 miesiące nie miałm okreso ...wziełam jedno opakowanie logest bo inne tabletki które miały sprowokować okres nie skutkowały,po logescie dostałam okres bo to wymuszone ....po odłozeniu logestu po ok 6 tygodniach dostałam okres,póżnie drugi i trzeci wszystkie w odstępach ok 5-6 tygodni obecnie nie mam okresu chyba od 4 lub więcej miesięcy(straciłam rachube)biore norprolac na i czekam.... diana robi spustoszenia w organiźmie(przekonuje ise na własnej skórze)chociarz jak ja brałam to nie narzekałam ,problemy zaczeły sie po ok latach

ja odstawiłam 2 miesiące temu a mimo to okres pojawił mi się regularnie co do dnia> Także to zależy od Twojego organizmu jak zareaguje na przerwe, ale myśle ze nie masz czego się obawiać:))) pozdrowionka

Skąd wiesz, ze te problemy to po Diane?? Jakos po cudownym Logescie okres tez nie wrocil. W moim organizmie nie dokonala Diane zadnych spustoszen. Moim kumpelom tez nie.

Gość annnnna
do nocnik.....wiem bo przez kilkalat brałam tylko diane....logest wzielam tylko jedno opakowanie zeby przywrócić okres ,nie chciała wracać do diany,lekarze mi mówili ze jak długo stosuje sie antykoncepcje to czasami musi potrwać nim organizm znów wróci do normalnego trybu....

Gość Editka
Pierwszy cykl trwal 35 dni, następny 28, trzeci 43 dni i jest wszystko ok. Ostatni troszke mnie wystraszył, ale jak słyszałam, do 3 miesiąca po odstawieniu pigułek wszystko sie w organizmie reguluje i wraca do normy... Także nie narzekam na Diane, a brałam prawie 2 lata. Pozdrawiam