Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panna M

Obrzydliwe potrawy

Polecane posty

Zbieram przepisy na najbardziej obrzydliwe potrawy. Takie których wygląd i smak przyprawia o mdłości. Może ktoś mi pomoże.

Gość Duszony szpinak
ble

Gość krupnik
kasza z wodą czyli krupnik - wstrętne !!!

Gość sims2
szpinak jest zajebisty :P watrobki plucka zoladki mozdzek ozory wedliny z Constaru :]

Gość XXL
zdecydowanie wońtrupka :0

Gość abbypl
zupa szparagowa :P

Gość Odrażające i wstrętne
kasznka!!!!! Boże odraza , kasza z krwią a fuj , to samo czarnina , woda z krwią!!!!!!!!!

Gość ozorek
zupa mleczna z kaszką i ze ściętym korzuchem :P błleeee

Gość gentelmena
Pizza z restauracji w której pracowałam... Niejaki kurd robił tam ciasto do pizzy i miał zwyczaj nie mycia rąk po odwiedzeniu kibelka - wcierał wiec wszystko w ciasto.Drugi zas to znowu lubił sobie na poczekaniu na kolejne zamówienie od czasu do czasu dłubnąć w nosie, wiec co nieco pewnie wpadło czasem do mięsa... Mówie wam - czasem w restauracjach - nie wiecie co jecie :P. Wiem co mówię. Pracowałam. A i były takie sosy jeszcze . To jak sie znosiło to do zmywalni to co nie dojedli klienci - to sie przenosiło te sosjerki do kuchni i spowrotem do wiadereczek z sosami zlewało sie za pomocą tych oblizanych przez gosci łyzeczek. Błe. Duzo sie naoglądałam i wiem czego na pewno nie zamawiac w restauracji ...

Gość zupa z krwi kaczki
bleeeeeeee Ktos mi kiedys opowiadal, ze na jednym przyjeciu mu to podali, facet myslal, ze barszcz je. Dopiero pozniej mu wytlumaczyli, co to i jak sie robi. Niby mu smakowalo jak jadl, ale pozniej przez dwa dni mu niedobrze bylo. a fuj

Gość hmmmm....
gentelmena--> wiec co moge zamawiac w restauracji?

Gość gentelmena
A ja nienawidze też tatara. Ostatnio w mojej nowej pracy na spotkaniu wielkanocnym była jedna potrawa. Na kawałku chlebka taka pasta z przyprawami, ogóreczkiem ,jajkiem itp. Tak mi to smakowało ,ze sie zajadałam az mi sie uszy trzesły ... jakie było moje zdziwienie i odruch wym ... , gdy mi powiedzieli ze to tatar był .... :P A fee wczesniej w zyciu bym nie wziela... no ale owszem dobre było...

Gość gentelmena
Nie napisze co możesz ale czego raczej nie powinnas: na pewno większości sosów - szczególnie jesli są jako przystawka "gratis", zresztą większość rzeczy gratis z przystawek lepiej nie ruszac - byc moze sa wyjatki ale z tego co sie napatrzyłam... Cóż mięsa czasem tez bywają zepsute - lub prawie , lekko śmierdzące ... podaje sie je ,bo zwykle jak sie zasmazy je , doda przypraw itp. nie czuc. Fakt moga miec dziwny smak , ale kto pozna : pomysli ,ze pewnie tak ma smakowac :P. Przykład ,ze klienci czesto tak mysla : kiedys przyszlo 2 panów do restauracji i zamowili ostra warzywna zupe. Na kuchni dziewczynom zostaly tylko 2 porcje z lekka pianka (juz troche skisnieta) ale zagotowały, troche dopieprzyły i podały ( o tym co podaja dowiedzialam sie pozniej ). Klienci troche byli zdziwieni smakiem ale popieprzyli je jeszcze i zjedli DO CZYSTA : bo wydawało im sie ze to własnie tak ma smakowac :P.

Gość hmmmm....
Dzieki gentelmena, bede ostrozniejsza na przyszlosc:) I na pewno zadnych sosow i ostrej zupy warzywnej nie zamowie:) (a fuuuj)

Gość wwwwwwwwwwwwww
nigdy przenigdy nie zamówie w przydrożnym barze lub innego typu zajazdach , bary mleczne tez odpadaja acha i MC też odpada Kiedys pracowałam w pizzerii ale nie mieliśmy takich przypadków iak opisuje osoba wyżej kucharze byli schludnie ubrani i na głowach mieli czepki lub hustki więc nawet włoski nie w[adały do ciasta sosy były zawsze ze swieżych produktów , a resztki jedzenia były wywalane do smieci tam gdzie ich miejsce

Gość flaki...blee
juz sama nazwa zniechęca. Pozatym nie jadam niczego co miało rodziców......

Gość SZARY BARSZCZ
taki z krwi świni, wątróbka, kiszka ziemniaczana z krwią, grochówka, fasolówka i zupa rybna. BLEEEEEE.....

Gość nie wiecie co dobre
najpierw sprobujcie a potem krytykujcie bo okaze sie jak z tym tatarem:p kasznka, dobrze zrobiona i wysmazona to jest niebo w gebie, tak samo watrobka, innych podorbow z wymienionych nie spozywalam krupnik to nie jest woda z kasza tylko taka zupka, ktora owszem bazuje na kaszy ale nie tylko z niej sie sklada-mniam:P to samo marchewka z gorszkiem-z mlodymi ziemniaczkami-cos wspanialego:) pozdrowienia dla wszystkich lakomczuchow a jak chcecie cos wstretnego do idzcie do McD

Gość Kikimiki
ja w zyciu bym juz nie zjadla : -kiszki, -watrobki, - bigosu z cukini -sezamkow (nienawidze, chociaz wiem, ze wielu ludzi je uwielbia) - zypy mlecznej z makaronem - budyniu smietankowego (ile razy go zjadlam, zawsze wymiotowalam, powaga) - konserw, zadnych nie jem, wymiotuje na sam widok -tatar - śledzie w oleju, paskudztwo - szpinak, ochyda - kozie mleko, okropnie pachnie i jest niedobre - ślimaki, bleeee Jak sobie coś przypomne, to dopisze :) Pozdrawiam

Gość Feerie de Paris
Kikimiki, ja wlasnie lubie wszystko to, o czym napisalas :) Mniam, kozie mleko, szpinak... Razem z moim chlopakiem uwielbiamy sledzie w oleju w roznych przyprawach, a ze tutaj (we Francji) jezeli sa, to takie sobie, to te przywiezione z Polski to dla nas prawie relikwia :) A slimaczki, i owszem, mniam mniam mniam!! Probowalas z czosnkiem? Hmmm zupa mleczna, w tym z makaronem... Francuzi jej nie znaja, ale moj chlopak pokochal i dzis sam nam je robi :) To wszystko kwestia gustu ale tez i PRZYRZADZENIA, bo jak ktos nie potrafi gotowac, zchrzani kazde danie i ludzie beda ymoitowac :D Witumaziz: Malze... Najlepsze pod sloncem :) Chetnie w paelli albo w zalewie, probowales? A co jest naprawde obrzydliwe? Mushmallows, czyli takie pianki przypominajace plastik albo styropian, obrzydliwie slodkie, wpychane w dzieci, ociekajace chemia... bleeeeeeeee

Najgorsz rzecz jaką próbowałam to kasza gryczana i kminek. Nie lubię też rosołu i ryżu.

Gość AAAnimka
wszelkiego rodzaju słodycze , batoniki...bleee. fast foody.....i ten obrzydliwy ketchup lany na wszystko dla zabicia smaku ..... Bardzo lubie natomiast kawior, frutti di mare, i plesniowe sery...

Gość a fujjjjj
Tatar- jak pomysle ze po jego zjedzeniu moge miec tasiemca to az mnie odrzuca!!!!!!Moja znajoma zajadaa sie tatarem i efekt był taki ze nabawiała sie tasiemca, horror!!!

Gość mały_łakomczuszek
zupa owocowa - bleeee kiełbasy z żylakami i chrząstkami - bleee niedopieczona wątróbka - bleee lasagne z restauracji w Bieszczadach - bleee - rzygałam po niej całą noc kaszanka - bleee ser pleśniowy - bleee kasza gryczana w jakiejkolwiek postaci - bleee zupa kalafiorowa - bleee sezamki - bleee jabłkowa orbit - smaczna, ale cuchnie po niej z paszczy jak spod niemytej pachy

Przeczytałam wszystko. Z tych rzeczy, ktore tu wymienilyście to nie lubię tylko...kminku :D Reszta jest bardzo dobra, jesli sie ją dobrze zrobi :) A od siebie dodam rzecz, której ja nie znoszę: TORT 😡