Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shinn

Bóle w trakcie stosunku...

Polecane posty

Gość shinn

Witam: Zwracam się do Was dziewczyny po radę, gdyż już sama nie wiem co poradzić. Badałam się u ginekologa - wszystko jest ok, jestem w 100% zdrowa, nie cierpię na pochwicę, nie mam nadżerki itp. Przekopałam to forum, ale nie znalazłam topicu osoby z podobnym problemem, więc zakładam nowy... Współżyję z moim chłopakiem od ponad roku. Od samego początku dokuczały mi uporczywe bóle w trakcie stosunków, myślałam że to normalne na początku, więc "zaciskałam zęby", licząc że z czasem wszystko się unormuje. Minęło już sporo czasu, współrzyjemy dość regularnie i muszę powiedzieć, że niestety ale przy każdym stosunku mnie boli. Czasami mniej, czasami ból jest tak silny, że uniemożliwia współżycie. Jest o tyle dziwny, że boli mnie samo wejście do pochwy, jakbym tą część miała węższą. Seks w niektórych pozycjach (np. na jeźdźca) jest wręcz niemożliwy. Czasami mam wrażenie jakby jego członek we mnie zachczał o jakiś bolesny punkt, tuż przy wejściu do pochwy. Jak pisałam wyżej ginekolog mnie badała i jestem zdrowa. Nie cierpię również na pochwicę. Mój facet może mi spokojnie "do końca", tyle że przy samym wejściu do pochwy odczuwam straszny ból. Nie jest to raczej również sprawa braku podniecenia itp, dodatkwo stosowaliśmy dodatkowe nawilżenie, efekt jest ten sam. Może któraś z Was spotkała się z takim przypadkiem, bo ja na prawdę nie mam pojęcia co jeszcze mogę na to poradzić? Pozdrawiam

Gość medikament
brak odpowiedniego nawilzenia moze byc twoim problemem, sa takie specjalne kremy - na recepte od lekarza ginek. jak nie ma smarowania odpowiedniego to moze byc wlasnie bol, ale niekoniecznie. Powiedz o tym swojemu lekarzowi.

Gość shinn
No właśnie stosowaliśmy dodatkowe nawilżenie i nie za bardzo działało. Lekarka twierdzi, że jestem zdrowa, więc sama nie wiem co jeszcze może mi pomóc.

Gość Coboka
Nie jestem pewna czy masz to samo co ja ale u mnie wykryl to tylko jeden lekarz (reszta dopiero zauwazala jak o tym informowalam) ale mam wade w postaci obsuniecia wejscia przez co jest bardziej ciasne niz normalnie (niestety nie znam profesjonalnej nazwy) No ja wspolzyje od 3lat i u mnie ten bol wystepuje tylko przy niektorych pozycjach wlasnie gdy jest plytko... Rada to delikatny facet, super nawilzenie i rozluznienie!

Może za póżno piszę i to jest nie aktualne. Ja też mamten problem, zaczełam unikać kontaktu z moim chłopakiem bo seks po prostu nie daje mi przyjemnośi.Też jestem zdrowa i nic mi nie dolega sama niewiem,dla mnie jest to dziwne że kobiety potrafią się kochać tak jakby to ich nie bolało.Już nie wspomnę o orgaźmie którego nigdy nie miałam.