Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iva_29

kolega ojcem dziecka- jak i czy powiedzieć mężowi

Polecane posty

Gość Olgusia2009
NIE MÓW ABSOLUTNIE MĘŻOWI O TYM.JA MAM PODOBNA SYTUACJE ALE NIE JESTEM Z MĘŻEM OD 5 MIESIECY-NIE MIESZKAMY RAZEM,MAM KOGOS I TEZ PRAWDOPODOBNIE JESTEM W CIĄŻY Z NIM. I TEZ NIEWIEM CO MAM ZROBIC...

Gość dymek z papierosa
>Nie jest więc prawdą, że inna grupa krwi wyklucza ojcostwo. Zgadza się. Ale może wzbudzić podejrzenia u męża i wtedy zrobi badania DNA. >Samo badanie na ojcostwo nie jest też ani tanie ani łatwe. Nie jest tanie. Jest bardzo łatwe. >Sądy rodzinne (niestety dla ojców) nie biorą pod uwagę wyniku Ale żaden sąd nie powstrzyma faceta który dowie się takiej rzeczy przed odejściem od zdradzającej suczy która mu na dodatek podrzuciła cudze dziecko i wmówila że to jego. >jeśli matka nie wyraziła zgody na badanie i wniosek o ew. obalenie ojcostwa zostaje odrzucony. Wniosek o zaprzeczenie ojcostwa - owszem, Pozew o rozwód - raczej nie zostanie odrzucony. Na dodatek będzie to rozwód z orzeczeniem winy pani puszczalskiej.

Gość zolzaa
olgusia ale z kim jestes w ciazy z mezem czy z tym drugim?

Gość Olgusia2009
Z TYM DRUGIM... WSUMIE Z MEZEM JUZ NIE JESTEM ALE ON JAK BY SIE DOWIEDZIAL ZE MAM KOGOS I JESTEM JESZCE W CIAZY TO CHYBA BY MNIE ZNIENAWIDZIL I W ZYCIU BY SIE DO MNIE NIE ODEZWAL TYM BARDZIEJ ZE MAMY CORKE 3 LETNIA.

Gość antidotumm
no tak ale Ty już nie jesteś z mężem to co sie martwisz

Gość Olgusia2009
ALE NIE MAMY ROZWODU I CHYBA CALA JEGO I MOJA RODZINA SAME POMYSLCIE CO BY GADALI...

Gość zolzaa
a ja jestem nadal z mezem i chce z nim byc pomysl jak to bedzie u mnie

Gość Olgusia2008
No a ty kochasz tego z kim jestes w ciazy?

Gość defasss
takie kobiety winno się wysyłac na kamienowanie, ale dają, ja chrzanię, nie patrzą na nic, u nich dupa rządzi głową