Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewazne_kto

Przesuniecie okresu

Polecane posty

Gość Niewazne_kto

Witam. Zarzywam tabletki Novynette. Niestety jestem zmuszona przesunac swoj okres. Wiem ze robi sie to zarzywajac druga paczke zaraz po pierwszej i nie robiac zadnej 7 dniowej przerwy. Zastanawia mnie jedna rzez. Czy jesli nie zrobie 2 razy przerwy siedmiodniowej to wszystko bedzie ok czy moze to miec pozniej jakis zly wplyw na moj organizm? Pozdrawiam

Gość przerwy mozna nie robic
przez pol roku takie sa ostatnie kometarze specjalistow poszukaj na googlach tam napewno cos o tym znajdziesz

przez pol roku takie sa ostatnie kometarze specjalistow poszukaj na googlach tam napewno cos o tym znajdziesz

Gość Niewazne_kto
Dzieki za odpowiedz. :)

Gość ale...
Ale przy nierobieniu przerwy mogą byc nieprzyjemne skutki. Ja miałam ciągłe uczucie, jakbym za chwilę miała dostać okres. Takie typowe napięcie przedmiesiączkowe - cały czas!! No i piersi bolały jak cholera, cała opuchnięta byłam. Później już więcej nie łączyłam 2 opakowań. Zbyt kiepskie samopoczucie.

Gość ale...
Ale przy nierobieniu przerwy mogą byc nieprzyjemne skutki. Ja miałam ciągłe uczucie, jakbym za chwilę miała dostać okres. Takie typowe napięcie przedmiesiączkowe - cały czas!! No i piersi bolały jak cholera, cała opuchnięta byłam. No i ta nerwowość :/ Później już więcej nie łączyłam 2 opakowań. Zbyt kiepskie samopoczucie.