Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miu miu 24

Brak krwawienia w czasie 7 dniowej przerwy w tabl.

Polecane posty

Gość Miu miu 24

Czekam juz 4 dzień na pojawienie sie krwawienia w czasie 7 dniowej przerwy. Tabletki biorę bardzo regularnie, nie wymiotowałam, nie miałam biegunki. Nie powinno być mowy o ciąży, ale... Miałyście podobne problemy?

Gość marinaaaa
Nie martw się :) jeżeli przyjmujesz je prawidłowo nic ci nie grozi Mnie się często zdarzało (przy harmonecie), że okres pojawiał się 4 bądź 5 dnia przerwy. Zależy jakie tabletki bierzesz i jak długo. Przy dłuższym stosowaniu okres może się czasami nie pojawić (znam takie historie z Diane35 i Jeanine)

Gość jesteś w ciąży

ja również dość często tak mam, że okres pojawia mi się opiero na 4 lub 5 dzień, z początku to też mnie niepokoiło, ale teraz już się przyzwyczaiłam, a co bierzesz? bo ja mercilion

Gość Miu miu 24
Biorę właśnie Jeanine .Od poł roku.

Gość Miu miu 24
Ale schiza!!! Nawet test sobie zrobiłam-oczywiście negatywny:).

Gość marinaaaa
ja dobrze wiem jak taka schiza wygląda :-) głowa do góry!! będziesz się z tego śmiała niedługo ;)

Gość przy jeanine czasami nie
wystepuje krwawienie. Wiele dziewczyn tak ma przy tych tabletkach.

Aja biorę logest I 4 dzień przerwy a nie mam okresu Schizuje Mam już dzidziusianie chce 2go narazie Przyjmowałam aspiryne i gripex Pocieszcie......................................

Gość Iza Maria
Mam ten sam problem w tej chwili. Biorę logest od 4 lat. JUż nie pamietam czy zdarzyło się to kiedyś, ale podczas tego cyklu własnie nie miałam krwawienia. Tylko lekkie plamienie. Logest biorę zawsze regularnie. Zrobiłam sobie test aby się uspokoic. Wyszedł negatywnie. Spróbuj sobie zrobić test, a może kamień spadnie z serca. Chociaż testy strumieniowe nie są w 100% pewne. Podobno badanie krwi jest najelpsze. Koszt ok.30 zł.