NieTakiKróliczekZły... 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wiem, że twój mąż nie istnieje. Tak pisała Nikola z Nastroika.. Możesz zgłosić króliku, bo co masz do roboty? To zupełnie jak Bunia, niby istnieje, nawet ma social media, ale jakoś nie jako twój mąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 338 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Jeszcze nie jest za późno. Niech się cieszy wolnością. Nie dobijajmy go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 46 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wiem, że twój mąż nie istnieje. Tak pisała Nikola z Nastroika.. Możesz zgłosić króliku, bo co masz do roboty? Dlaczego miałabym zgłaszać twoje kolejne ośmieszenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, imię moje jest pierdyliard napisał: Pewnie przyszła panna młoda zdążyła zaciążyć. Jak ślub w połowie przyszłego roku, to dziecko zdąży być na świecie Ech te twoje dywagacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 46 Napisano 3 godziny temu No i oczywiście zdecyduj się Madzialenko - nie istnieje, czy rozbiłam mu małżeństwo i wychowuję mu dziecko, bo widzę, że twoje zwoje mózgowe mają nieustanny problem z wersją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Niech się cieszy wolnością. Nie dobijajmy go Kawalerski musi być z pompą Moja koleżanka po raz 6 wychodzi za mąż i twierdzi, że nigdy nie jest za późno na miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 46 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Kawalerski musi być z pompą Moja koleżanka po raz 6 wychodzi za mąż i twierdzi, że nigdy nie jest za późno na miłość I nie hejtujesz jej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: I nie hejtujesz jej? Może opiekuje się tymi porzuconymi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imię moje jest pierdyliard 2 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak ślub w połowie przyszłego roku, to dziecko zdąży być na świecie Ech te twoje dywagacje. Ale ty jesteś wyjątkowo mało inteligentna - "w pierwszej połowie przyszlego roku xd" czyli równie dobrze może być styczeń jak i luty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 3 godziny temu Się królik odpalił z wymyślonym alimenciarzem, który nie korzysta z bankomatu, bo kasę wypłacają starzy ludzi, a przecież na zęby dla matki musi mieć Można umrzeć ze śmiechu czytając niektórych Można klikać, bo życie wzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 338 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kawalerski musi być z pompą Moja koleżanka po raz 6 wychodzi za mąż i twierdzi, że nigdy nie jest za późno na miłość Wyhacza ich pod technikum budowlanym czy to rozwodnicy z dziećmi? Bleeee. Ale masz koleżanki... Edytowano 3 godziny temu przez Baba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, imię moje jest pierdyliard napisał: Ale ty jesteś wyjątkowo mało inteligentna - "w pierwszej połowie przyszlego roku xd" czyli równie dobrze może być styczeń jak i luty Czytaj ze zrozumieniem, co napisał, a późnij rób wyliczanki. A zresztą co cię to obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Się królik odpalił z wymyślonym alimenciarzem, który nie korzysta z bankomatu, bo kasę wypłacają starzy ludzi, a przecież na zęby dla matki musi mieć Można umrzeć ze śmiechu czytając niektórych Można klikać, bo życie wzywa To nie istnieje, czy jest alimenciarzem, niekorzystającym z bankomatu? No leć, zapieprzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Wyhacza ich pod technikum budowlanym czy to rozwodnicy z dziećmi? Bleeee. Ale masz koleżanki... Na szczęście odkąd się przeprowadziłam, to nasz kontakt jest ograniczony. Zresztą mój ojciec nigdy nie przepadał za nią, bo twierdził, że za dużo tych rozwodów i ma problem ze sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Na szczęście odkąd się przeprowadziłam, to nasz kontakt jest ograniczony. Zresztą mój ojciec nigdy nie przepadał za nią, bo twierdził, że za dużo tych rozwodów i ma problem ze sobą. A koleżanka też z Wapienicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 2 Napisano 3 godziny temu 35 minut temu, 250GodzinTak napisał: Witaj Moon tobie to na szczęście nie grozi, więc odbij Znowu błysnąłeś, Kojak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 338 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Na szczęście odkąd się przeprowadziłam, to nasz kontakt jest ograniczony. Zresztą mój ojciec nigdy nie przepadał za nią, bo twierdził, że za dużo tych rozwodów i ma problem ze sobą. Mogę zadać osobiste pytanie? Stale mówisz o ojcu. Mamy nie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 2 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Mogę zadać osobiste pytanie? Stale mówisz o ojcu. Mamy nie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Można umrzeć ze śmiechu czytając niektórych Ty masz na koncie sporo ofiar swojej żenady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imię moje jest pierdyliard 2 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czytaj ze zrozumieniem, co napisał, a późnij rób wyliczanki. A zresztą co cię to obchodzi? Hej małosprytna, "w pierwszej połowie przyszlego roku" czyli od stycznia do czerwca 2026. I nie chce być inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IQ 69 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, imię moje jest pierdyliard napisał: Hej małosprytna, "w pierwszej połowie przyszlego roku" czyli od stycznia do czerwca 2026. I nie chce być inaczej. Sierota nie czai bazy, małosprytna to łagodne określenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 54 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: Się królik odpalił z wymyślonym alimenciarzem, który nie korzysta z bankomatu, bo kasę wypłacają starzy ludzi, a przecież na zęby dla matki musi mieć Można umrzeć ze śmiechu czytając niektórych Najlepsze jest to że wszystko sama wymysliłaś, a czy można umrzeć ze śmiechu czytając cię Raczej trochę krindż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 39 Napisano 3 godziny temu Ciekawe kiedy rozwód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imię moje jest pierdyliard 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Ciekawe kiedy rozwód. W drugiej połowie przyszłego roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 39 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, imię moje jest pierdyliard napisał: W drugiej połowie przyszłego roku. Szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imię moje jest pierdyliard 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Szybko Są osoby małosprytne, które zinterpretują to jako w grudniu 2026 r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 39 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, imię moje jest pierdyliard napisał: Są osoby małosprytne, które zinterpretują to jako w grudniu 2026 r. Bo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 46 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Na szczęście odkąd się przeprowadziłam, to nasz kontakt jest ograniczony. Zresztą mój ojciec nigdy nie przepadał za nią, bo twierdził, że za dużo tych rozwodów i ma problem ze sobą. Ale że w sumie co, bałaś się, że jej "rozwodnictwo" jakoś cię zarazi i rozwiedziesz się drugi raz? Żeby zaliczyć 6 małżeństw i 6 rozwodów, to trzeba mieć 6 facetów w życiu, którzy będą chcieli się z tobą ożenić, myślę, że nie musisz się obawiać na zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 0 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Się królik odpalił z wymyślonym alimenciarzem, który nie korzysta z bankomatu, bo kasę wypłacają starzy ludzi, a przecież na zęby dla matki musi mieć Można umrzeć ze śmiechu czytając niektórych Można klikać, bo życie wzywa Witaj. co tu się wyprawia, o co tym razem toczony jest bój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 46 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Witaj. co tu się wyprawia, o co tym razem toczony jest bój? Przyznam, że nie sądziłam, że o 10 rano pierwszego dnia będzie już po twojej pracy A bój jest toczony o skrajną hipokryzję i hejting twojej koleżanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach