kaczucha pl 0 Napisano Maj 1, 2005 dziewczyny powiedzcie mi czy tabletki maja wplyw na to czy ktos ma ochote na sex czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak........... Napisano Maj 1, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coś ciekawego Napisano Maj 1, 2005 przestac brac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość albo zmienić Napisano Maj 1, 2005 warto spróbować :) nie warto się męczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość titli Napisano Maj 7, 2005 ja odstawilam, po roku, w depresji, po strasznym chudnieciu.. i libidko kiepskie.. teraz 2 miesiace bez hormonkow i nie wroce juz do nich, tak mi lepiej.. wiesz, jesli jeszcze nie zaczelas i koniecznie nie musisz, to nie bierz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i mi też Napisano Maj 7, 2005 zleciało libido, biore ósmy miesiąc i teraz to się zaczelam zastanawiać na ich działaniu anty, może te działanie polega właśnie na tym, że seksu po takich tabletkach niechce się wogóle, a nie na tym że zapobiegają owulacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamyslona Napisano Maj 8, 2005 a ja biore od 1.5 roku i libido mi wcale nie spadlo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zalezy od organizmu Napisano Maj 8, 2005 kazdy reaguje inaczej na oigułki.jednym libido spada a innhym nie:-)Naprwde wszystko zalezy organizmu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach