kasia234 0 Napisano Maj 3, 2005 Mam pytanie kochalam sie ze swoim chlopakeim podczas ostatniego dnia miesiaczki i spuscil sie we mnie czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy?? Prosze odpiszcie ajk najszybciej!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala24 Napisano Maj 3, 2005 Czytalam gdzies, ze jesli masz bardzo krotki cykl, np okolo 20 dni, to teoretycznie istnieje mozliwosc wystapienia owulacji bezposrednio po miesiaczce, a wiec istnieje tez mozliwosc zaplodnienia (plemniki moga przezyc kilka dni w organizmie kobiety). Ale jesli masz normalny cykl, np 24 dni lub wiecej, to taki prawdopodobienstwo w zasadzie nie istnieje. Zreszta w tym pierwszym przypadku tez jest ono male. Nie martw sie, bedzie dobrze. A ile masz lat? Czy ewentualna ciaza bylaby dla ciebie wielkim problemem? Ja mam z kolei inny problem: kochalam sie z moim chlopakiem w 11 dniu cyklu, nie biore tabletek, ani nic i kochalismy sie bez zabezpieczenia, z tym ze on nie skonczyl we mnie. Blagam, powiedz mi,ze nie jestem w ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do mala Napisano Maj 3, 2005 zrob test. Stosunek przerywany nie jest antykoncepcja tylko ruletka. Być może jestes w ciazy, a być moze nie. Zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie test Napisano Maj 3, 2005 po 2 dniach ???? test tu chyba sami agenci producetow testo za pozno!!!!! wpadka i juz trzeba odwaznie patrzec w oczy rzeczywistosci przed pojsciem na materac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mówię o dwóch dniach ale Napisano Maj 3, 2005 o dwóch tygodniach. Trzeba zrobic test bo innej możliwości nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mówię o dwóch dniach ale Napisano Maj 3, 2005 o dwóch tygodniach. Trzeba zrobic test bo innej możliwości nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zcekac czekac Napisano Maj 3, 2005 wiedza z testu i tak juz nic nie da trzeba powiedziec rodzicom im wczesniej tym lepiej i rodzic, rodzic bo malo nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach