kasia234 0 Napisano Maj 3, 2005 Mam pytanie wczoraj mailam ostatni dzien miesiaczki i kochalam sie ze swoim chlopakiem i on spusciel sie we mnie.W nocy 2 razy wymiotowalam i wogole dzisiaj sie bardzo dziwnie czuje.Czy to moga byc oznaki tego ze jestem w ciazy??? prosze odpiszcie ajk anjszybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość objawy ciazy nie wystepuja na Napisano Maj 3, 2005 drugi dzien. Nie ma szans na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia234 0 Napisano Maj 3, 2005 kurcze to dlaczego wymiotowalam?? a wogole to po ilu tygodniach wystepuja pierwsze objawy i jakie one sa i czy wogole mozliwe jest ze jestem w ciazy bo kochalam sie podczas okersu a z tego co wiem to po okresie pzrez pare dni sa dni nieplodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia234 0 Napisano Maj 3, 2005 kurcze to dlaczego wymiotowalam?? a wogole to po ilu tygodniach wystepuja pierwsze objawy i jakie one sa i czy wogole mozliwe jest ze jestem w ciazy bo kochalam sie podczas okersu a z tego co wiem to po okresie pzrez pare dni sa dni nieplodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ninaaaaaaaaaaa Napisano Maj 3, 2005 pierwsze objawy wystepuja najwczesniej po dwoch tygodniach od zaplodnienei a to i tak nie zawsze.w ostatni dzien okresu jest mozliew zajscie w ciaze.najbezpieczniej jest tuz przed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mialam kaca dzisiaj i tez Napisano Maj 3, 2005 rzygalam i nie robie z tego problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mialam kaca dzisiaj i tez Napisano Maj 3, 2005 rzygalam i nie robie z tego problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimiii 0 Napisano Maj 3, 2005 ja tez kochałam sie niedawno i mam tez dziwne mysli ... dzisiaj mija 3 dzien od współzycia i jakos dziwnie sie czuje w brzuchu mi wszystko\"chodzi\" wczoraj zwymiotowałam , mi sie jednak wydaje ze to strach mi tak robi ... czesto tak jest ze jezeli dziewczyna ma jakies obawy to cokolwiek zje chce sie jej to zwymiotowac ... co o tym myslicie ... czy to mozliwe zeby odczywac objawy ciązy po 3/ 4 dniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma szans Napisano Maj 3, 2005 to za wcześnie na jakiekolwiek objawy myślę, że to raczej stres albo też jakaś inna przyczyna była przyczyną wymiotów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale gadanie Napisano Maj 3, 2005 nik po stosunku ot tak sobie nie rzyga jedne po 3 miesiacach inne po 2 godzinach od zaplodnienia reguly nie ma jak wpyskstrzelił to w ciazy jest i nic nie poradzi nie wolno, ustawa zakazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimiii 0 Napisano Maj 3, 2005 strasznie głupio piszesz po 1. biore tabletki regularnie ... po 2. ze stersu zawsze chce mi sie wymiotowac , a ze sie tym przejmowałam to tak miałam ... po 3. nigdy nie bedziesz wymiotowała po 2 godz !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimiii 0 Napisano Maj 3, 2005 strasznie głupio piszesz po 1. biore tabletki regularnie ... po 2. ze stersu zawsze chce mi sie wymiotowac , a ze sie tym przejmowałam to tak miałam ... po 3. nigdy nie bedziesz wymiotowała po 2 godz !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimiii 0 Napisano Maj 3, 2005 to tez dotyczy kasi 234!!!raczej o nia Ci chyba chodziło , ale to mnie tez dotyczy .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimiii 0 Napisano Maj 3, 2005 to tez dotyczy kasi 234!!!raczej o nia Ci chyba chodziło , ale to mnie tez dotyczy .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strachy na lachy Napisano Maj 4, 2005 ja sie boita to nie współzyjcie nielegalnie slub wziąc, rodzicom powiedziec, legalnie to robic a wpadka nie straszna a nie po piwnicach, krzakach i tylko zeby nie wpasc, co to za seks pod presją tabletki od kolezanek chyba macie a nie od lekarzy bo wiedze na pewno szkoda ze lekarze rozumu nie przepisują przydalby sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach