Klaith 0 Napisano Maj 3, 2005 dodam jeszcze ze uprawialam sex ze swoim chlopakiem w czasie krwawienia, zastodsowalam globulke dopochwowa, on mial zalozona prezerwatywe ze srodkiem plemnikobojczym...a i zapomnialam dodac ze mam zalozona spirale. i chyba jestem w ciązy, bo mam wiele roznych objawow: -czuje zapach pizzy -kichnelam dzis o 9 rano choc zawsze kicham o 9.03 -nosze kapcie choc nigdy tego wczesniej nie robilam -zjadlam bita smietane a 10 godzin godzin pozniej grzybki w occie, choc zazwyczaj pije sam ocet -przeszlam na zielonym przez ulice -kupilam dzis rano gazete choc nigdy tego nie robie please - help - powiedzicie blagam jakie jest prawdopodobienstwo ciazy... jestem strasznie zdesperowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka 0 Napisano Maj 3, 2005 Rozwaliłaś mnie... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka 0 Napisano Maj 3, 2005 Rozwaliłaś mnie... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość he he dobre Napisano Maj 5, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaith 0 Napisano Maj 7, 2005 nikt mi nie doda otuchy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczyna20 Napisano Maj 7, 2005 Tobie nie jest potrzeban otucha...ale psychiatra =oP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaith 0 Napisano Maj 7, 2005 przynajmniej mam poczucie humoru i nie jestem tak dretwa jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ... ... Napisano Maj 7, 2005 Nosisz kapcie!!! To straszne!!! Napewno będą bliźniaki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaith 0 Napisano Maj 7, 2005 blizniaki jeszcze przezyje... jakbym siedziala wiecej na kafeterii to pewnie juzbym byla matka wyimaginowanych 200 dzieci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ... ... Napisano Maj 7, 2005 jak ja bym więcej siedziała na kafeterii to bym przestała myśleć, bo przecież...kobiecie to nie wypada :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach