Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłą mama

Jutro rano będę robić test ciążowy!!!

Polecane posty

Gość przyszłą mama

Mam 25 lat, od 2 lat jestem w związku, mam stałą pracę... a jednak się boję. Nie wiem czy jestem już na to gotowa, czy to dobry czas, czy bym sobie poradzila - wiele jest tych niewiadomych a najwieksza to wynik testu. Nie mam okresu już prawie 2 miesiące. Właśnie mój chłopak napisał smsa żebym nie czekała do jutra i teraz zrobiła, ale naprawde nie mam odwagi, bo jeśli...?

Zrob szybciutko i bedziesz wiedziala, nie ma sensu sie zadreczac!!

Gość ło jesuu
w ciazy załozyłas topik tu kolejny zlitujcie sie!

przyszla mamusiu a ja Ci zazdroszcze takiej niepewnosci:) niby nic niewiadomo a moze jednak:D:) pozdrawiam i niezaleznie od wyniku bedzie dobrze❤️

no to trzymam kciuki.:) pamiętaj że nigdy nie znajdziesz dobrego czasu na dziecko..a w Twoim wypadku to bym się nawet nie zastanawiała :) tylko robić i rodzić :) pozdrawiam

Gość już nie przyszla mama
Zrobiłam w koncu ten test i wyszedl negatywny, a okresu nadal nie mam. Chyba czas na wizyte u lekarza! A za wszystkie wypowiedzi na topicu dziękuje i powiem ze ta ostatnia rzeczywiscie dala mi do myslenia.

Gość nadal nic

Gość przyszla mama
nadal nic. to juz zakrawa na cos powazniejszego. w srode mam wizyte u lekarza i sie dowiem calej prawdy!!!

Gość ja tez nie mialam przez 2 mies
i dostalam i nie bylo zadnej przyczyny-bad.hormonalne usg dopochwowe cytologia w normie wybryk natury-tak powiedzial gin wiec glowa do gory