Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrota1206198023

po stosunku

Polecane posty

Gość stokrota1206198023

czy zdarza Wam się po stosunku bez zabezpieczenia, że sperma wypływa spowrotem na zewnątrz? Czy to noralne?

Gość zawsze
wieksza ilosc spermy wyplywa

Gość stokrota1206198023
no proszę, a ja nie wiedziałam. dzięki :)

Gość Makaka
jezu ludzie!!! to normalne ze ci sperma wyplywa chyba nie !...a niby gdzie sie ma ona podziac??? do ręki ci ona niewpłynie . Prawo grawitacji!!!

Gość zawsze
no i kurwa czego tak sie unosisz?? nie wszyscy moze sa tacy wszechwiedzacy jak ty...

Gość stokrota1206198023
poza tym nie jest to tak do końca NORMALNE bo przecież skądś się biorą dzieci, no nie? Także normalne, że sperma musi wpłynąć do środka! A gdybym wiedziała, że część musi wypłynąć to bym nie pytała....

Gość maskarada
posłuchaj no uwaznie sperma zawsze wypływa na zewnątrz dzieci biorą sie z tego, ze plemniki i tylko one (mrygając szybko swoim ogonkiem :)) przedostają sie ze spermy do Twojego sluzu płodnego zamykającego czopem sluzowym szyjke macicy i juz w Twoim śluzie podązają ku jajeczku a sperma , cuz niepotrzebna wypływa, jako zanieczyszczenie a jak masz dni nie płodne to sluz nie przyjmuje plemnikow i nie przedostają sie do macicy gdyby sperma dostalaby sie do jamy macicy doszloby do stanu zapalnego i groziłoby powikłaniami dlategoszyjka macicy zawsze zamknieta jest czopem sluzowym - płodnym lub nieplodnym ten czop wydala sie dopiero (otwiera macice) na czas porodu i jego wyjscie nieuchronnie swiadczy o rozpoczynającej sie akcji porodowej

Gość babara
A przeszkadza ci to , kiedy wypływa. Przecież to takie fajne uczucie

Gość Mirka
Właśnie naczytałam sie i nasłuchałam ze niezwykłe uczucie kiedy czujesz w srodku sperme, tylko kurna ja jej prawie nie czuje :(

Gość stokrota1206198023
pewno, że nie przeszkadza, bałam sie tylko, że może ze mną jest coś nie tak. Koleżanka powyżej tak szczegółowo mi to opisała - za co dziękuję - że już wszystko chyba rozumiem. Dla Was to może jasne ale ja zawsze do tej pory zabezpiczałam się prezerwatywą i wtedy wiedziałam, że sperma zostaje w niej i juz. Kiedy zaczełam współżyć bez zabezpieczenia, zaczęło mnie to zastanawiać. Lepiej spytać, niż żyć w niewiedzy :)

Gość stokrota1206198023
raczej ty jestes tępa, bo wcale nie jest logiczne to, że jak sperma zostawała w prezerwatywie to bez niej wypływa na zewnątrz. Nie wiem czy wiesz ale prezerwatywa jest szczelan i to co do niej wpłynęło w czasie erekcji nie mogło wypłynąć!!!! A jeśli nie ma prezerwatywy to LOGICZNE jest że sperma ma dwa wyjścia albo wpłynąć do środka, do pochwy albo wypłynąć na zewnątrz!!! A poza tym jesli masz zamiar robić takie głupie uwagi to nikt nie prosi Cie o wypowiadanie się bo zamiast pomóc możesz tylko komuś zrobić przykrość!!!!

Gość Mak-
masz racje idz sie powieś! Szybciutko!! juz juz!! Ale jedno ci przyznam -> slów to zawsze ci brakowało, widac nikt nie uczył kiedy trzeba bylo. A jedyne to co ci w tym twoim przejebanym zyciu pozostalo... Bo bedac tak marna pierdoloną istota- co za duzo powiedziane- sama niewiesz co tu robisz. Wypierdalaj - dam ci jeszcze na zaped!

Gość oj biedy Mak- biedny

Gość Ga84
Ludzie, czy tylko tak potraficie się wypowiadać? Wasze wypowiedzi świadczą o tym, że inaczej nie jest! Więc nie rozumiem czemu sie tak gorączkujecie ubliżając sobie nawzajem. Z resztą widać, że obie macie problemy. Najpierw zacznijcie normalnie z ludźmi rozmawiać dopiero próbujcie komuś "pomóc"!!! Pozdrowienia dla Stokrota1206198023 !:-)

halooo czy ktos tu jest? mam pytanie... staramy sie z mezem o bobo. zazwyczaj po stosunku leze, albo dzieje sie to przed snem wiec po prostu spie...rano w roznych ilosciach ona wyplywa...schizuje sie ze WSZYSTKO mi wyplywa...ale przeciez jakies wojowniki musza tam zostac, prawda????

anka - spokojnie, to co trzeba zawsze wleci :)Nigdy nie jest tak zeby wszystko zostalo w srodku :)

dzieki za odpowiedz:) wiosna idzie a z wiasna moze jakis bocian przyleci:) choc to trudne to staram sie juz o tym jednak nie myslec i wrzucic na luz ...

Gość Renata z Zielonymi ...
Anka_szklanka, udalo Wam się? My próbujemy i nic - mam wrażenie że cały problem tkwi w glowie, bo ciało mam zdrowe :-(