Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemik

mozliwe czy nie?

Polecane posty

Gość problemik

mam pytanie takie malutkie... kochalam sie ze swoim facetem w drugim dniu od zakonczenia miesiaczki. wszedl we mnie bez prezerwatywy,ale za chwile wyszedl i prawie zaraz nastapil wytrysk...slyszalam od jednego gina ze zajscie w ciaze raczej nie wchodzi tu w gre,poniewaz owulacja przypada dopiero na jakis 14 dzien cyklu. ale jak tak czytam wasze wypowiedzi to zaczynam sie martwic... dodam,ze teraz zaobserwowalam u siebie bialy sluz,raz jest obfity,raz nie...i jakis taki..maczkowaty..bialy.. ponadto wymiotowalam,ale to przez zatrucie.teraz juz jest lepiej... od stosunku minelo okolo2 tygodni. napiszcie co o tym myslicie.. acha! i jeszcze jedno... po tym jak ze mnie wyszedl natychmiast wlozylam globulke antykoncepcyjna.. no a pozniej to juz globulka+prezerwatywa... ocencie sytuacje jak na wasze doswiadczenie z gory serdecznie dziekuje.

Gość e......e....
moja siostra cioteczna tez twierdzila ze sie zatrula cebula a tu niespodzianka ....... dzidzius

Gość autorka tego topiku
ok,ale oprocz wymiotow mialam zaparcia,i takie tam inne sprawy zwiazane z zatruciem.. poza tym nie wymiotowalam raz tylko kilka razy ,nadal mnie troche mdli... teraz mi slabo troszeczke i mam podwyzszona temperature... i to maja byc objawy ciazy? eeee .... poza tym czy na wymioty spowodowane ciaza nie byloby troszeczke za wczesnie??dwa tygodnie od stosunku??

ja juz kilka razy kochalam sie z chlopakiem w trakcie oraz po okresie. Konczyl we mnie [zadnych gumek, globulek nie uzywalismy]. W ciazy nie jestem.:) Co prawda naczytalam sie ze zdarzaja wyjatki od reguly i mozna zajesc tak w ciaze ale na mnie to nie zadzialalo. No wiec nie przejmuj sie tylko grzecznie czekaj do kolejnego okresu :)

ja juz kilka razy kochalam sie z chlopakiem w trakcie oraz po okresie. Konczyl we mnie [zadnych gumek, globulek nie uzywalismy]. W ciazy nie jestem.:) Co prawda naczytalam sie ze zdarzaja wyjatki od reguly i mozna zajesc tak w ciaze ale na mnie to nie zadzialalo. No wiec nie przejmuj sie tylko grzecznie czekaj do kolejnego okresu :)

Gość atorka topiku
Nanajka dziekuje:D troche mnie uspokoilas :D fakt,niby to sie czasem zdarza,ale mam nadzieje ze nie w moim przypadku... mam niecale 18 lat :(aj :( ale wiesz co powiem ci szczerze ze moja mama mnie i mojego faceta zawsze ostrzega...ze nie teraz czas na dzieci,bo przeciez gdzie studia itd,wiec bede dziekowac Bogu jezeli narazie oszczedzi mi trudu macierzynstwa... bede czekac do okresu,jeszcze tylko niecale 3 tygodnie i POWINNAM dostac.. jezeli ktos jeszcze ma jakas opinie na ten temat to prosze o odp.

Gość autorka tego topiku
a moze rzeczywiscie nie ma sie czym martwic?? w sumie zmartwila mnie tylko ta mysl,ze wyszedl ze mnie i prawie od razu mial wytrysk...ale sperma nie wytrysnela na wejscie do pochwy.... wiec moze przesadzam z tym strachem?

Gość niestety chyba
chyba nie przesadzasz , jest sie czego obawiac seks to zawsze niebezpieczenstwo prokreacji

Gość a słyszałaś że stosunek
przerywany to nie jest zabezpieczenie.

Gość autorka topiku
tak slyszalam ze stosunek przerywany to nie zabezpieczenie.... dlatego sie boje... mam jednak nadzieje ze nie bede w ciazy... wiec zatem co z dniami nieplodnymi? po co to sie tak nazywa skoro tak jak tu niektorzy twierdza takze w tych dniach kochajac sie mozna zajsc w ciaze... siedze cala w nerwach...

Gość hermela
Nanajka-----> a w jaki sposob ochalas sie PODCZAS okresu???

Gość autorka topiku
juz sie zaczynam zastanawiac czy nie zrobic pre-test'u. kurcze chyba zrobie...ale dopiero jak mi sie okres spozni... nie wiem teraz co myslec-jedni mowia ze nie mozliwe zebym byla w ciazy inni mowia ze jak najbardziej mam sie czego obawiac... nie wiem

Gość morionia
no pewnie ze mozliwe nawet czesto sie zdaza, co jej za ciemnoty wciskacie lepiej pogadaj z rodzicami , to wpadka jak nic potem bedzie gorzej, im wczesniej tym lepiej

Gość morionia
a jak sie okaze ze nie jest babka w ciazy to co? potrafisz ocenic jej stan na podstawie migania monitora??

Gość dziecino
za naukę się weź a nie za sex- na zdrowie ci wyjdzie

Gość morionia
taaak, to policzmy spokojnie współzycie : 2 dzien po zakonczeniu okresu to inaczej 6-9/10 dzien cyklu owulacja dla cyklu 26 dni - 12/13 dzien dla 28 dni 13/14 dzien dla 30 dni 14/15 dzien plemnik zyje w sprzyjajacym sluzie nawet!!!! do 6 dni !!!! wiec 8+6=14, 9+6=15 , 10+6=16 dzien mozliwego zapłodnienia dziewczyna zagrala wiec w watykanska ruletke wybierając na współzycie dzien ktory spokojnie mozemy nazwac - lekko ryzykownym w sprzyjających okolicznosciach wpadła i prawdopodobnie bedzie to dzieczynka bo jak wiadomo zenski plemnik zyje dłużej (a męski szybciej dociera do jajeczka) wcale nietrzeba współzyc w 14 dniu wystąpienia owulacji zeby miec wpadke, wczesniej tez mozna

Gość autorka topiku
i nawet jezeli nie skonczyl we mnie i natychmiast byla wlozona globulka to jest tak baaaardzo duze prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy???

Gość bravo girl
autorko topika no nie rób ze sie gupsza niz ustawa przewiduje, antykoncepcyjna globulka zeby usmiercila plemniki musi byc wsadzona w cipe i nigdzie indziej przed stosunkiem z 15 min a po to juz ja sobie mozesz wsadzic wiesz gdzie???? bo dzialanie i tu i tu bedzie to samo czemu jestes taka juz głupia ze przed pieprzeniem nie myslisz tylko po sie katujesz??? seks dla ludzi ale z rozumem a nie dla , juz naprawde nie wiem dla kogo ile ty masz lat bo jak dlamnie z 14, bo takie listy to 91 w bravo girl czytywalim

Gość bravo girl
opanuj sie nie jestes tu od pouczania kobieta chce sie czegos dowiedziec. ty pewnie kiedys madrzejsza nie bylas...

Gość ja tez ...
mam takie samo pytanie...i identyczny problem... wiec ja rowniez prosze o odpowiedz...

Gość bravo girl
no przeciez wszystko masz juz na tacy do góry napisane, co jeszcze chcesz wiedziec do brzucha i macicy Ci przeciez nie zajzymy

Gość ja tez...
a powiedzcie mi kiedy najlepiej zrobic test ciazowy i na ile dni po stosunku juz moze on wykluczyc lub potwierdzic ciaze??

Gość do bravo girl
Brawo !!!!! Mądra wypowiedź. Popieram.Glopulka po, głupota skrajna.

Gość skrajnie głupia autorka topiku
Przeciez wiem ze zle zrobilam,musicie mi to teraz wytykac palcami za kazdym razem??? ja naprawde chcialabym sie dowiedziec czegos sensownego,i nie tylko waszych opinii na moj temat,dziekuje

autorko topiku- nie martw się, w ciąże wcale nie jest tak łatwo zajść (wystarczy poczytać topiki na \"ciąża, macierzyństwo,...\"), tym bardziej, ze wytrysk był poza pochwą, no a globulka tez mogła ciut pomóc... poza tym plemniki żyją ok. 3 dni i gdy jest ich dużo (pojedyncze giną bardzo szybko). uszy do góry :) i nie zamartwiaj sie i najlepiej nie wchodz juz na ten topik, bo tylko Ciebie nastraszą bez potrzeby. czekaj spokojnie do okresu... następnym razem nie dajcie sie ponieść emocjom i uważajcie, bo jeszcze za wczesnie na dzieci :) Pozdrawiam 🌻

autorko topiku- nie martw się, w ciąże wcale nie jest tak łatwo zajść (wystarczy poczytać topiki na \"ciąża, macierzyństwo,...\"), tym bardziej, ze wytrysk był poza pochwą, no a globulka tez mogła ciut pomóc... poza tym plemniki żyją ok. 3 dni i gdy jest ich dużo (pojedyncze giną bardzo szybko). uszy do góry :) i nie zamartwiaj sie i najlepiej nie wchodz juz na ten topik, bo tylko Ciebie nastraszą bez potrzeby. czekaj spokojnie do okresu... następnym razem nie dajcie sie ponieść emocjom i uważajcie, bo jeszcze za wczesnie na dzieci :) Pozdrawiam 🌻

Gość dziekuje SPY
chociaz jedna osobka ktora choc troszeczke spojrzala normalnie na sprawe :) dzieki ze oszczedzilas sobie komentarzy :) masz racje juz wiecej tutaj nie zajrze :) i nastepnym razem bedziemy baaaardzo uwazac :) nie ma bata ide do ginekologa po jakies skuteczne porady na temat antykoncepcji :) i jeszcze raz Ci dziekuje mi tez sie w sumie wydawalo ze raczej nie zaszlabym w ciaze przy tych warunkach,ale tutaj tak mnie nastraszyli,ze juz mialam czarno w glowie i serio nie wiedzialam juz co myslec... ide stad....milego "komentowania" innych topikow ludzie...

Gość zamiast sie martwic zrobilabys
sobie test, nie masz 10 zl?

Gość pewnie ze mamtylko
czy to nie za wczesnie?? minelo niecale 2 tygodnie od stosunku... ?? czy teraz jest sens robic test?? czy po takim odstepie czasu wyjdzie prawidlowo ??

Gość no to jak bedzie
z wiarygodnoscia testu po niecalych 2 tygodniach??