IsKiErKa9 0 Napisano Maj 5, 2005 wiem ze to kolejny topik o tych tabletkach ale mysle ze gdybym umiescila moj post na innych topikach to nie zostalby tak szybko zauwazony a zalezy mi na czasie. Wiec nie gniewajcie sie ze zasmiecam forum:( Mam kilka pytan do pań dotyczacych Microgynonu 21... Przede wszystkim jak sie czulyscie podczas ich brania? Po jakim czasie od rozpoczecie brania moge wspolzyc bez prezerwatywy? Jaka musi byc dokladnosc w przyjmowaniu tych pigulek? Czy musi byc o tej samej godzinie czy wystarczy ta sama pora dnia? Piszcie jakie sa wasze odczucia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chcąca niemożliwego Napisano Maj 5, 2005 prawdopodobnie (nikt nie da Ci 100% pewności) jesteś zabezpieczona od pierwszej tabletki, ale chyba jezeli tydzień przeczekasz nic sie nie stanie ;) ja nie miałam żadnych objawów ubocznych ta sama godzina, bardzo wskazana, uważam, ze odchylenie do 1h jest całkowicie bezpieczne, a na ulotce pisze do 12h ale po co ryzykować, to chyba nie problem łykać o tej samej porze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martaaaaaa Napisano Maj 5, 2005 Ja biore microgynon 21 i czuje się bardzo dobrze, nie mam żadnych dolegliwości. Jesteś zabezpieczona od 1 tabletki pod warunkiem, że wzięłaś ją 1 dnia okresu, jeśli później to pierszy tydzień ich brania jest "niepewny" Ja nie brałam tabletek dokładnie o tej samej godzinie. Czasami brałam nawet z odchyłami do 12 godzin i jakoś jeszcze w ciążę nie zaszłam. Ważne aby się zawsze trzymać tego, co piszą na ulotce. Z palca sobie tego nie wyssali:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blądi Napisano Maj 12, 2005 biore i jestem b.zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga 86 Napisano Maj 12, 2005 ja tez je biore juz jakis czas i wszystko jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmisiaaaaaaaa789 Napisano Maj 12, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach