Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wIoL

Jak namówić faceta na dziecko?

Polecane posty

Gość wIoL

Ja bardzo bym chciała ale on nie chce o tym słyszeć...

a po co go namawiac?? wystarczy brac tabletki antykoncepcyjne, uzywac prezerwatywy, stosowac globulki podczas stosunku i ciaza gotowa... chcesz poznac szczegoly - poczytaj topiki \"doswiadczonych\" w tych sprawach

Gość chyba trochę za mocne słowa
kasjopejko? do wloL: piszesz, że bardzo chcesz; a to jakaś Twoja zachcianka jest? skoro facet nie chce to: albo nie wiąże z Tobą dłuższej przyszłości albo... jest rozsądniejszy od Ciebie i wie, że aby mieć dziecko trzeba dorosnąć do tego, że to dziecko się pojawi na świecie; chcesz aby Twój facet robił coś pod presją? chyba nie :/

Gość pogadaj z kobitką
która w innym topiku pisze, że to ona nie chce. Zamieńcie się mężami i wszyscy będą szczęśliwi.

Gość lalafu
jesteście żałośni - dziewczyna się normalnie zapytała a Wy albo jakieś chamskie teksty albo "dowcipne" żarty. Nie wiem ile masz lat autorko topiku, ale myślę, że powinniście (Ty i Twój chłopak) szczerze porozmawiać o Was, o Waszych aspiracjach i wspólnych planach na przyszłość o ile takie obustronnie posiadacie. Jeśli te plany okażą się zbyt rozbieżne może warto wtedy zastanowić się nad sensem Waszego związku. pozdro, papa