Еlciаа 397 Napisano poniedziałek o 22:25 15 minut temu, Spaghetti... napisał: A to nie wiedziałem, bo ja o kobietach pisałem Wiem że o kobietach, a taki żarcik z mojej strony. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1451 Napisano poniedziałek o 22:25 1 minutę temu, Fifofa napisał: No kontabilni jakoś jesteśmy. Niektóre sama widzisz kłócą nie wiadomo o co, innym się coś uroni itd itd. No bo z tobą po co mam sie kłócić jak gada sie fajnie. Ty nie rzucasz sie na mnie nie wiadomo po co. Zresztą ja spokojna jestem i nie lubie kłótni. A jaki masz znak zodiaku? Ja koziorożec.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 397 Napisano poniedziałek o 22:26 17 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mężatki bardziej interesujące Widzisz, a ja podwójna panna można powiedzieć. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 238 Napisano poniedziałek o 22:28 Przed chwilą, Onaaaa napisał: No bo z tobą po co mam sie kłócić jak gada sie fajnie. Ty nie rzucasz sie na mnie nie wiadomo po co. Zresztą ja spokojna jestem i nie lubie kłótni. A jaki masz znak zodiaku? Ja koziorożec.. Ja w domu tak samo mam. Jakbym miał jakąś jak tutaj piszą, by jej majty w kroku przeszkadzały non stop. Wyszła za dzwi i heja. Poco męczyć z osobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1451 Napisano poniedziałek o 22:28 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dla kolegi pytam Uff całe szczęście dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1451 Napisano poniedziałek o 22:30 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Pewnie, że może z każego znaku zodiaku tak naprawdę No te znaki to żaden wyznacznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1451 Napisano poniedziałek o 22:31 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ja w domu tak samo mam. Jakbym miał jakąś jak tutaj piszą, by jej majty w kroku przeszkadzały non stop. Wyszła za dzwi i heja. Poco męczyć z osobą. Lepiej wtedy być samemu niż z jedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 238 Napisano poniedziałek o 22:33 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Lepiej wtedy być samemu niż z jedzą. Niektórzy ludzie nie sa stworzeni by być z kimś. Jak się ktoś rozwiedzie jakiś , później może rozwieść zawsze przyczyna jest ta sama. Nawet jak u i 10 miał to to samo bedzie. Ja raczej jak trafiam trafił raz a dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano poniedziałek o 22:34 8 minut temu, Еlciаа napisał: Wiem że o kobietach, a taki żarcik z mojej strony. Spoko zakumałem, ale nie wiedziałem, że Libed to Panna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 238 Napisano poniedziałek o 22:36 Niektórzy przyciągają do siebie patologię albo z domu coś było nienteges. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano poniedziałek o 22:36 5 minut temu, Onaaaa napisał: No te znaki to żaden wyznacznik Dokładnie, ale pewne cechy charakteru są takie jak opisują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1451 Napisano poniedziałek o 22:37 Przed chwilą, Fifofa napisał: Niektórzy ludzie nie sa stworzeni by być z kimś. Jak się ktoś rozwiedzie jakiś , później może rozwieść zawsze przyczyna jest ta sama. Nawet jak u i 10 miał to to samo bedzie. Ja raczej jak trafiam trafił raz a dobrze. Niektórzy lubią być samemu i tak już mają. Znów inni tylko z kimś. A niektórzy poprostu nie mają szczęścia. Szczęście w życiu jest bardzo ważne. Fajnie byłoby je mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 397 Napisano poniedziałek o 22:37 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Spoko zakumałem, ale nie wiedziałem, że Libed to Panna Był kiedyś taki temat i rozmowa o znakach zodiaku, każdy pisał jaki ma a libed napisał ze nikt nie zgodnie jaki ma on, wszyscy strzelali że baran, skorpion, byk itd a mi pierwsze co przyszło do głowy to panna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano poniedziałek o 22:40 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Był kiedyś taki temat i rozmowa o znakach zodiaku, każdy pisał jaki ma a libed napisał ze nikt nie zgodnie jaki ma on, wszyscy strzelali że baran, skorpion, byk itd a mi pierwsze co przyszło do głowy to panna. Więc powinniście nadawać na tych samych falach, a tymczasem jest zupełnie odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 238 Napisano poniedziałek o 22:40 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Niektórzy lubią być samemu i tak już mają. Znów inni tylko z kimś. A niektórzy poprostu nie mają szczęścia. Szczęście w życiu jest bardzo ważne. Fajnie byłoby je mieć. Nie umieją ustępować myślę ego się liczy bierze górę. Mam odwrotnie liczę z drugą osobą nieraz stawiam na jego miejscu. Zresztą tak dobraliśmy jedno popatrzy na drugiego i wie co biega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1451 Napisano poniedziałek o 22:41 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Był kiedyś taki temat i rozmowa o znakach zodiaku, każdy pisał jaki ma a libed napisał ze nikt nie zgodnie jaki ma on, wszyscy strzelali że baran, skorpion, byk itd a mi pierwsze co przyszło do głowy to panna. Pamiętam to. Ja strzelałam że waga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1451 Napisano poniedziałek o 22:45 2 minuty temu, Fifofa napisał: Nie umieją ustępować myślę ego się liczy bierze górę. Mam odwrotnie liczę z drugą osobą nieraz stawiam na jego miejscu. Zresztą tak dobraliśmy jedno popatrzy na drugiego i wie co biega. Nie wiem czy tylko o to chodzi bo zawsze stawiam kogoś z kim jestem wyżej ode mnie. Trzeba trafić na odpowiedniego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach