Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolkaaaaaaaaa

jeanine czy hormonet ?? jak z libido ??

Polecane posty

Gość karolkaaaaaaaaa

Witam, brałam 4 lata logest i spadło libido, teraz miałam 5 miesięcy przerwy i wkrótce zacznę nowe brać. Prosze, powiedzcie jak u was z ochotą na sex po JEANINIe i po HORMONECIe ?? bo ie wiem na które sie zdecydwać. Piszcie po których u was wzrosło a po których spadło. Prosze o odpowiedź. Help

Gość własnie tak
przecież po wszystkich tabletkach hormonalnych tak Ci sie dzieje ..proste...

Gość karolkaaaaaaaaa
no nie koniecznie, słysząłam dużo pozytywów o jeaninie, że nawet wzrosło

Gość a właśnie
że nie po wszystkich tabletkach tak się dzieje!!!!!! każdy orgaznizm reaguje inaczej. ja brałam harmonet przez 2 lata, teraz biorę Jeanine i z moim libido nic złego się nie dzieje!!!! jest jak najbardziej w porządku:D:D:D a poza tym, to wydaje mi się, że to raczej nastawienie psychiczne jest ważne, a nie rodzaj tabletek, bo jak ktos ciągle tylko słyszy, że te tabletki sa be, bo obniżają libido, to w końcu sam sobie wmówi, że spadło. przeciez to głównie w głowie siedzi, czy ma sie ochotę na sdeks czy też nie. może trzeba pokonać wewnętrezna zahamowania, a nie zrzucac winę na tabletki? ja jak nie brałam tabletek miałam taką samą ochotę na seks jak teraz, a jest ona ogromna:D z tym, że tearz to się czuje bardziej komfortowo, bo jestem zabezpieczona

Gość karolkaaaaaaaaa
to super, uspokoiłaś mnie. Ja w sumie 4 latka brałam logest i było okropnie, a teraz jest nowy partner i ochota ogromna. więc mam nadzieje, że jak zaczne brac tabletki - skłaniam sie ku jeanin to się nie powtórzy tamta sytuacja tzn mam nadzieje, że ochota na sex pozostanie.

Gość wikiiiiii
ja tez mam taki dylemat i po tych wszystkich wypowiedziach dalej nie wiem co robic!!!!!!!