Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmmmmmm

ciąża a petting

Polecane posty

Gość emmmmmmm

czy jest możliwe aby zajść w ciąże przez petting? chłopak miał wytrysk ale miał na sobie bokserki i spodnki i nie leżał na mnie tylko obok. rękę też na pewno miał czystą. szczególnie uwazalismy bo to byly moje dni połdne. czy plemniki mogły jakos przewędrować z uda (chcoaiż nic nie czułam, nie miałam nasienie na nodze)? to bylo kilka dni temu, a na nastepny dzien strasznie zaczely mnie bolec jajniki, oraz zaczęła mnie swedziec i piec pochwa i co chiwlke siusiala. tlumacze sobie,ze to dltaego, ze chodzilam boso po lodowatych plutakch i przemrazłam podczas grilla w nocy, gdzie nie bylo toalety tylko trawka wiem, ze histeryzuje. p.s.mam 18lat i wiem skąd się biorą dzieci, ale takie myśli nie mogą opuścić mojej główki

Kurczę ale ten świat jest mały miałam tak samo wczoraj praktycznie!Co prawda nie widizałam nasienia na sobie ale nie jestem an 100% przekonana ze go tam nie bylo!Nie wiem jak ty bo ja byłam ubrana i nie e dodatku estem dziewicą ale zupełnie jak ty strasznie teraz warije chociaz przeciez wiem ze zeby bylo dziecko musi byc stosunek!To straszne uczucie

dajci spokuj... nie histeryzujeci, bo nie ma o co. zeby doszlo do zaplodnienia, potrzeba nieco wiecej plemnikow niz 2-3 szczesliwcow, ktorym uda sie dostac w okolce lona. a jak sie bedziecie tak dalej shizowac, to cykl sie wam wydluzy (i to nie przez ciaze, a przez nerwy). poza tym, swedzenie pochwy i czeste siusianie, to dosc orginalne objawy ciazy. ps. ale wiem cos o takich schizach dlatego...........najlepsza jest pigolka! (choc nawet do niej przekonywalam sie prawie 2 lata ;P )

Gość do emmmmmmmm
cześć jeszcze niedawno miałam podobne obawy podczas pettingu z moim chłopakiem i podczas i po takich naszych wspólnych zbliżeniach miałam niezłe schizy :/ aby się upewnić (choć wiem skąd się biorą dzieci) bo nie wszystko jest "czarne i białe" i zdarzają się odstępstwa więc poszłam do ginekologa i ona mi wytłumaczyła, że aby doszło do zapłodnienia ( oprócz stosunku ma się rozumieć) to ryzyko jest w momencie, gdyby on leżał nad Tobą i miał wytrysk na Twe narządy płciowe, oraz gdyby on był w Tobie i choć nie miał wytrysku to płyn przedejakulacyjny mógłby być w Tobie (a w nim aktywne plemniki); a tak poza tym to są bardzo, bardzo znikome szanse na zapłodnienie; jak Masz wątpliwości to najlepiej poradzić się specjalisty bo ja zaczęłam krążyć na różnych stronach forum i przez to, że niektóre osoby pisały co im tylko ślina na język przyniesie zaczęłam mieć schizy; a informacje, które czasami wyczytywałam na stronach forum okazały się dość nieprzecyzyjne i przesadzone; nie martw się :)

Gość Plemniki nie wędrują
nóg nie mają, choć wszyscy je o to posądzają.

Gość jeżu ale dalaś
6 sek!!!!!! ales dopierdoliła plemniki zyja nawet do 5/6 dni w srodowisku pochwy, przy sprzyjającym śluzie tys sie na łeb chyba z przedszkolakiem zamienila

Gość fakt /
6 sekund... to chyba byłoby nas mniej o połowę na świecie albo i wcale???