Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczek_nastolatka

MAM WAŻNE PYTANIE DO SPECJALISTÓW!!!!

Polecane posty

Mam bardzo ważne pytanie!Jestem nastolatką, mam chłopaka, nie uprawiamy jeszcze seksu, ale staramy sie czasami w różny sposób urozmaicać sobie spotkania tym bardziej , że zanmy się 8 lat.Ostatnio mój chłopak tak bardzo sie podniecił, że dostał wytrysku.Prawie wszystko oleciało na chusteczkę, ale troszeczkę skapneło mu na spodnie.Poszedł to przemyć ale nei miał mozliwości się przebrać.Gdy to zaschło razem z tą wodą widizałam ze wziął chusteczkę i jeszcze to tak tarł.CZy jest możliwość, że mogłam zajść w ciążę np. gdy usiadłam gdzieś na podłodze po tym jak on tak to tarł?Musze powiedzieć jeszcze, że byłam cały czas ubrana i że jestem dziewicą. P.S Jak długo może żyć plemnik oza organizmem kobiety?

Gość nie w ten sposób
zajście w ciążę jest niemozliwe :)

Gość kolejna...
pusta dziewuszka

Gość eeeeeeeeeee////////
a zastanowilas sie co piszesz ? wez dziewczyno nie schizuj,bo wcale nie ma mozliwosci ze zaszlas w ciaze... chyba ze plemniki twojego faceta potrafia latac (nigdy nic nie wiadomo po tym czarnobylu) i wlecialy ci przez bielizne...albo bezposrednio do pochwy bo widzialy nawet gdzie leca..co za inteligencja... w przeciwnym wypadku-nie jestes w ciazy na 100000000000000000000%

Gość pozwolicie że
zaoponuję Autorko topiku, uważam że nie tylko możliwe ale wręcz pewne jest to ze jesteś w ciąży.Skoro twój partner miał wytrysk i rozumiem że nie mial prezerwatywy a ty nie bierzesz tabletek a do tego nie masz wkładki to przykro mi ale musici się przygotowac na to że zostaniecie rodzicami. tak bawic sie nie wolno-i oby byla to przestroga dla następnych pokolen

Gość ja takze
mysle ze to bardzo prawdopodobne ze jestes w ciazy. powiedz mamie juz teraz. lepiej to zniesie .... CO MASZ ZROBIC JUTRO-ZROB DZISIAJ zawsze na lepsze to wychodzi.... a jak dacie na imie dzieciatku? mysleliscie juz o tym??

Gość misiaczku_nastolatko
chcesz pytać specjalistów o swoje wąptliwości? nie musisz bo pewne rzeczy są oczywiste; skoro Twój chłopak miał wytrysk ale Ty Byłaś ubrana to jakim cudem mogłabyś zajść w ciążę; pewne wymogi muszą być spełnione; gdyby chociaż wtedy Twój chłopak dotknął Cię mokrą rękę, zrobił palcówkę to byłoby ryzyko, że mogłaś zajść w ciążę ale nic o tym nie Pisałaś więc bądź spokojna; najlepiej poczytaj jakąś mądrą literaturkę papa