Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie

pomozcie prosze

Polecane posty

Gość boje sie

Rozstalam sie z nazeczonym, po tym rozstaniu szukalismy szczescia w innych zwiazkach. Jednak oboje zobaczylismy ze nie ma sensu szukac kogo innego.Spotkalismy sie i ta milosc odzyla na nowo. Jednak dziewczyna z ktora sie spotykal nie przyjela tego do wiadomosci,zachowywala sie jak wariatka........szkoda gadac. Pozniej przypomniala sobie ze "chyba" jest w ciazy. Chcielismy zaczac wszystko od nowa, boje sie tylko teraz, ze ona faktycznie nei klamie ale jest w ciazy. Po jakim czasie usg moze to wskazac? Czy ewentualna 3-4 tygodniowa ciaza jest wykrywalna przez test ciazowy albo usg czy tylko badanie krwi? Dziekuje za pomoc....

Gość .em
jest wykrywalna, już 6 dni od zapłodnienie (test quick vue czy jakos tak, taki z dzidziusiem). ale uważaj, bo 'łapanie' faceta na dziecko to najstarszy sposób świata. najlepiej niech zrobi badnie krwi.

Gość boje sie
Wiem wlasnie ze ona moze go sciemniac, bo powiedziala mu to dosyc pozno, tzn. jak wyczerpaly jej sie wszystkie argumenty typu. krzyki,gryzienie itd. Jednak to co zmienia postac rzeczy to to ze kochali sie bez zabezpieczenia...Facet jak to facet, poszedl z nia na impreze, wypil za duzo i kochal sie z nia bez niczego....Juz nawet nie o to chodzi ze ja z nim bede bo nei wiem......ale obliczalam jej dni plodne itd i to byl srodek dni plodnych,kochali sie bez zadnego zabezpieczenia...jesli nie jest w ciazy to zdarzyl sie cud:( jest w ogole szansa jakakolwiek ze ona ne jest w ciazy??

Gość szansa na
ciążę jest, a czego ty sie boisz?

Gość i to bardzo duza
Jeśli zdrowa para kocha sie w czasie lub przed owulacja bez zabezpieczania to jest tylko 25% szansy na to ze zajda. Grdyby kazdy seks w czasie dni plodnych konczyl sie ciaza, to w polsce nie byloby tak niskiego przyrostu naturalnego :) Głowa do gory :D

Gość .em
ja słyszałam, że 36%. ale pomyśl Słoneczko logicznie- czy panna w samą owulacje kochala się bez żadnego zabezpioeczenia? moze bierze tabletki, ma naklejionego plasteka, może użyla globulki, albo po stosunku wzięła postinor. jeśli chociaż troszke myśli to by tak zrobiła. szansa na bejbika (takiego autentycznego) nie jest wielka. moim zdanie to jej desperacja, a łanie na bachorka to najstarszy sposób świata:D

Gość boje sie juz mniej
Dziekuje za te odpowiedzi:* Tak wlasnie myslalam, co za dziewczyna decydowalaby sie na sex bez zabezpieczenia z chlopakiem ktorego dopiero co poznala, ktory nie podjal decyzji ze chce sia z nia kochac jak byl trzezwy tylko ledwo zywy. ALe po tym co zobaczylam, jak sie zachowuje to w glowie mi sie nie miesci...Jak tani film to wszystko wyglada, i mam nadzieje ze nei bedzie w ciazy i nie bedzie mogla miec nigdy dzieci bo jest osoba chora psychicznie. 25 czy 36 % to i tak pocieszajace, ze jest jakas szansa... A taka sytuacja to nauczka na cale zycie, w koncu doceni to czego nie dostrzegal. Dziekuje jeszcze raz za odzew

Gość w ciaze nie jest latwo zajsc.
Poczytaj sobie topiki w dziale "ciaza, maciezynstwo". Tam jest pelno kobiet kore nie moga zajsc w ciaze. A wiec widzisz w ciaze nie jest latwo zajsc (chcialabym aby moja wypowiedz nie zostala opacznie odczytana. Trzeba sie zabezpieczac, bo nigdy nic nie wiadomo)

Gość juz sie nei boje
Jest juz po spotkaniu z nia. ZAdzwonila dzisiaj i powiedziala mu ze byla w spzitalu bo zemdlala 2 razy i odkryli u niej ciaze pozamaciczna. Oczywiscie od razu wszystko znalazlam na ten temat w necie, masakraaaa chyba nie zdaje sobie sprawy co to oznacza.... Przyniosla mu zdjecia usg z data z tamtego roku:P A kiedy powiedzial ze to niemozliwe zeby usg wykrylo ciaze 3-4 tyg to zwatpila i sie przyznala do wszystkiego. Boze, dorosla kobieta ........w glowie sie nie miesci!!! Dzieki jeszcze raz za odpowiedzi;))))