Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapla

Co tak naprawde sie dla Was liczy w zyciu??

Polecane posty

Gość czapla

dzisiejsze czasy to jeden wielki materializm i konsupcjonizm !! nastawiamy sie na "miec' a nie na "byc"..a inne wartosci:( ??

Gość to już było
wysil umysł i napisz coś od siebie :P no i ! sprawdzaj w wyszukiwarce zanim cos napiszesz labiego! :P

I co, ze bylo?? Wole sie 2 razy wypowiedziec na taki sam fajny temat, niz super hiper nowatorskie... ze nie wspomne o czym ;) A poza tym moze czapla nowa jest i nie pamieta, ze byl taki topik ;) A wracajac do wartosci: RODZINA

Popieram krwawa orlice! nie trzeba sprawdzac kazdego tematu w wyszukiwarce to raz. a dwa 4 lata temu byl temat ale juz jestescie spelnione??? ja też palnelam i powtorzylam temacik o autobusach i staruszkach...bez presady! jak nie chcesz wypowiadac sie to tu nie wlaz a nie pleciesz glupoty! Moje wartosci: godnosc honor milosc (prawdziwa!) dzieci jak bede je miec:)

Żeby mieć więcej niż inni, żeby mi ludzie zazdrościli, żeby mnie każdy mógł pocałować w dupę, żeby być lepszym od innych, żebym się nie musiał mieszać z motłochem, żeby mi nikt nie mógł podskoczyć, żebym się nie musiał przejmować nędzą i głupotą nieudaczników.

Gość Sonia II
Milość, zdrowie, pieniądze- jak to mam to zakładam rodzinę i rodzina jest wtedy najważniejsza. Pozdrawiam wszystkich .

Gość czapla
tak jest ! wydaje mi sie, ze zdrowie to podstawa, rodzina rowniez...milosc-ktora dodaje skrzydeł... bycie szczesliwym !!

Gość nie lubie sie logowac
takie cieple oczy... jego. zakochane,rozmarzone... szczere

Gość Sonia II
Ajak już mam rodzinę , która jest dla mnie najważniejsza , to okazuje się , że spotykam na swej drodze KOGOŚ. Ten KTOŚ staje się też bardzo ważny w moim życiu. I co? I cierpię z tego powodu. Z powodu miłości wlaśnie, którą wymieniłam na pierwszym miejscu. Ale cóż rodzina jest najważniejsza. Pozdrawiam wszystkich.

Gość satyna
a dla mnie najwazniejsza wartoscia jest integracja wewnetrzna- zeby wiedziec kim i jakim sie jest i czuc sie dobrze w swojej skorze; zeby nie poddawac sie wplywom, bo tak latwo sie zagubic, porownywac, dopasowywac, nie chce tego, to czyni nieszczesliwym. Pokochac siebie, bez megalomanii.

Gość Sonia II
Słusznie integracja wewnętrzna - to jest bardzo ważne. Nie ulegac uczuciom, nie okazywać swej słabości.

Witam I zdrowie II rodzina III miłość tego jedynego po kres ( oj wiem że to banał) IV przyjaciele V kasa VI a jak będzie V to VI samo przyjdzie. A tak serio to liczy sie tylko miłość to ona jest wyznacznikiem wszystkiego być kochanym i dawać miłość , znaleźć kogoś do kochania ,znaleźć kogos zkim o północy weypijesz kieliszek wina i pomilczysz, mieć przyjaciół którzy wyciągną Cie z najgorszego bagna i nie powiedza - anie mówiłem!! żyć tak żeby ktos przez nas nie cierpiał I ... to chyba wszystko życzę wam i sobie tego wszystkiego pozdrawiam:)))

Taki temat zwykle powoduje, że ludzie zaczynają myśleć - co wypada napisać? Co napisać, by okazać się morlanym, dobrym człowiekiem? Co napisac, żeby przed samym sobą wyjść na kogoś dobrego? Co napisać, by zagłuszyć własne sumienie. A w rzeczywistości - praktyka pokazuje, że najbliższe rzeczywistości jest to, co napisal \"Dyżurne Chamidło Forum\". Mimo, że z przekąsem i ironią, ale... tak wlasnie jest! Gdyby tak nie było, świat wyglądałby inaczej? Gdyby każdemu takzależało na miłości, rodzinie, zdrowiu, bla bla bla - co innego byśmy widzieli na codzień. Nie generalizuje, broń boże - nie mówię, że wszędzie tak jest i wszyscy tacy są! Są ludzie, którym rzeczywiście nie zależy na dobrach materialnych, którzy widzą wyższe wartości niż kasa itp. Ale jaka jest większosć - to widać...Pytać nawet o to nie trzeba... :(

iwosia ---> dobrze, ze napisalas, ze nie chcesz generalizowac :) bo zaczelabym polemizowac ;) ja napisalam szczera prawde. Napisalam jedna wazna rzecz - RODZINE ( wiaze sie z tym jeszcze ich milosc, zdrowie itp). Pieniadze rowniez sa wazne, zeby nie zywic sie kitem z okien - ale wybralam ta jedna najwazniejsza rzecz :) Acha, a moje zdrowie to akurat nie jest dla mnie wazne ;) Nie mam ambicji zdrowo umrzec ;)

Gość Co jest z Tobą
Dyżurne Chamidło Forum - odezwij się. Nie skryktykowałeś mojej wypowiedzi. Co jest z Tobą. Przecież wszystko krytykujesz.

Gość Co jest z Tobą
Jak miło że jesteś dałeś się sprowokować.

Gość Co jest z Tobą
No to jak ? Czy wszystkie wypowiedzi podobały Ci się.

Gość liczy się to
czego nam najbardziej brakuje

Gość szalowa blondynka.
dla mnie najwazniejsze by chlopaka bogatego znalezc co bym u jego boku wiodla letkie zycie. bede mogla ja sobie wtedy nakupywac perfumow , ciuchow , lakerow , szminkow , majtkow. i sobie liczyc ile juz w moim zyciu tego mam.i jeszcze do prawdziwego luksusu ile mnie w zyciu brakuje.

Gość dla mnie
milosc lojalnosc uczciwosc

licza sie tylko piniedze . no bo co? milosc podlega liczeniu ? albo przyjazn ? przecie nie ma na milosc miana ani na przyjazn. no chyba , ze ktos sie ludzi , ze mozna kupic te uczucia.

Gość nic..
i co?

Gość sarkona
Dla mnie liczy sie zeby byc do konca zycia z facetem z ktorym jestem teraz, miec z nim 4 dzieci i zeby moja najblizsza rodzina zyla dlugo i szczesliwie;)a na dalszym planie chce miec dobra prace i podrozowac:)

Gość sarkona
nie jestem zadna matka polka idioto tylko zwyczajna kobieta ktora chce miec duza i fajna rodzine!!a Ty madralo?? co dla ciebie sie liczy??

Gość sarkona
i ile ty masz lat znawco??15???

Gość plyne po oceanie internetu
dziewczyny, czy chlopaki , bo nie wiem kto jest kto. Najwazniejsze to zdrowie. Nawet pieniadze na to nie pomoga. Milosc,przyjazn-to wszystko.Jestescie ,jak przypuszczam mlode. Dlatego tak rozumujecie. To tyle co chcialam powiedziec. POzdrawiam.

Gość jak są pieniądze
to niczego nie brak a w szczególności fałszywych przyjaciół

Gość jak są pieniądze
to łatwo spełnić wszystkie marzenia