Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapla

Co tak naprawde sie dla Was liczy w zyciu??

Polecane posty

Gość liczy się
święty spokój

Gość czyste sumienie
i spokojny sen Pozdrawiam wszystkich

Gość lisa29
dla mnie najwazniejsza w zyciu to wolnosc a z wonoscia wiaze sie wiele rzeczy ja wiedza i pieniadze i mnie sie wydaje ze pieniadze same w sobie nie sa zle ale co sie z nimi robi.... wiele ludzi jest na tyle wstretnych bu uzywac pieniedze na kontrolowanie innych i nikomu nie pomagaja itp. dlatego sie moze wydawac ze pieniadze sa zle ale...to wcale nie materializm -pieniadze to wspaniala rzecz moze dac wolnosc na sto procent i pomoc dla innych i wiedze pieniadze sa dla mnoie wazne bo za nie moge miec wszystko to co dla mnei najwazniejsze...wolnosc, wiedze , podroze a co do milosci to albo jest albo jej nie ma -nad tym nie mam kontroli i moge zyc bez milosci bo juz 29 lat tak zyje i jestem okaj

Gość niepopularna
będę, kiedy napiszę, co dla mnie się liczy w życiu naprawdę: 1. Bóg Ojciec + Syn Boży + Duch Święty 2. Eucharystia 3. Miłosierdzie Boże Nic innego, NIC nie jest ważne. Bo wszystko inne przeminie: zdrowie, miłość ludzka, przyjaźń, pieniądze, zaszczyty, życie ziemskie w końcu. A ważne jest tylko to, by potem Dobrze trafić :) Pozdrawiam

Gość ważne jest
mieć pracę i pieniądze. Dużo pieniędzy by pomagać potrzebującym, ale pomagać anonimowo, bo gdy znają twój adres to nie można od drzwi odejść.Ciągle ktoś prosi o pomoc. Jest tylu potrzebujących.

Gość ważne jest
by wymagac od siebie więcej niż tego wymagają inni. Stawiać przed sobą nowe cele do osiągnięcia. Cel w życiu -to jest TO.

Gość ważna jest...
cisz - w umyśle, sercu, ciele spokój ducha i ciała aby umieć spojrzeć sobie w oczy w lustrze bez obrzydzenia

Gość ważna jest...
miało być "cisza"

Gość aby moje
dziecko nie musiało pracować w czasie wakacji

Gość praca
uszlachetnia, bez pracy do tej pory siedzilibyśmy na drzewach.

Gość Cenie sobie
wolność , możliwość wyboru by nic nie musieć ale chcieć.

Gość Jak to jest
Jak to jest z tą rodziną dla wielu rodzina jest najważniejsza, a jednocześnie jest powiedzenie ,że z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu Jakie przykrości spotkały was ze strony rodzinki.

Gość Agusia-
a ja myślę że w tym cholernym życiu najważniejsze to mieć przyjaciół!!!

Gość do Agusi
Dlaczego uważasz ,że życie jest cholerne. Pozdrawiam i życzę dobrej nocki.

liczy siem w zyciu by kartofluff pojesc popierdziec , motur zapuscic -obejrzec seriala z gl. bohaterka co sie okazalo , ze jest ona wlasna matka, popieprzyc , pospac , miec dobra doczesne, i byc akceptowany. wszyscy dyrdymaly pisza , ze cus tam a tak naprawde ogol na tym opiera swoja egzystencje.

Gość Pozdro
Witaj GENEK W GUMAKACH i wszyscy , którzy tu zaglądają. Życzę miłego dzionka

Gość Pozdro
Genku w gumakach –po co Ci te gumaki w taki upał zdejmij je ubierz sandałki. Pozdro.

Gość Pozdro
czy Genek w gumiakach pogniewał sie , nie chce ubrać sandałków? Pozdrawiam wszystkich.

Gość taka tam jedna
Dla mnie najwazniejszy jest maz i dzieci. Oczywiscie jeszcze zdrowie. Bog jest ponad tym:)

Gość najważniejszy
Po tak upalnym dniu stwierdzam, że najważniejszy jest zimny prysznic. Pozdrawiam i życzę dobrej nocki.

Gość Do Kleo
Do Kleo to jest bardzo romantyczne i co najważniejsze trzymające przy życiu- to serca bicie.

Gość Miłego dnia
Miłego dnia wszystkim, którzy tu zaglądaja.

Gość Miłego dnia
Genku pozdrowienia przyjęte. Istotnie chmurzy się pewnie będzie padało. Tak więc gumiaki będą potrzebne a sandalki będzie mozna schować. Pozdrawiam wszystkich

Gość Życzę
spokojnej nocki.

Gość Miłego dnia
helutka Twój Genuś to całkiem miły chłopak. Pozdrawiam Ciebie, Genuisia i wszystkich tu zagladających.

Gość co tak na prawde
liczy sie piekno piekno piekno, a czym ze jest piekno? Jest się młodym i pieknym, a pozniej zostaje tylko "i":) Jest się bogatym i szczęsliwym. Ijak ze często tez zostaje tylko " i ". Tu chyba jednak nawiąze do "niepopularnej", chc tak naprawde to sam nie jestem przekonany-wszystko w naszym zyciu jest tak bardzo wzgledne!