Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ona 25

jak to naprawde jest z tym okresem podczas ciąży???/

Polecane posty

Gość taka jedna ona 25

czytałam wielokrotnie, że podczas ciązy mozna przez pierwsze 3 miesiące mieć okres i tak się zastanawiam czy jest to taki typowy okres czy może inny ( bardziej skąpy, krótszy itp).Chodzi o to ,że ja sie naczytałam o tym okresie w czasie ciąży i teraz mam schize że mimo tego że okres miałam to i tak moge w ciąży być .Wiem,że zaraz pewnie naskocza co niektórzy na mnie ;) Wie ktos cos a ten temat ?? miała któras z Was tak ?????????

Gość 1 2 3
czesc. tak zdarza sie ze podczas okresu mozna byc w ciąży ale to są bardzo sporadyczne przypadki. Okres wtedy bedzie alko skąpszy albo krotki ale nie martw sie ja tak mialam nie raz i w ciązy niby jak na razie nie jestem. Jesli doszłood ostatniego okresu do czegos np pękła gumka były dni pładne zapamniana tabl, to mozna wtedy miec wątpliwości wtedy nalezałoby zrabiż sobie test. ale jesli do tej pory wszystko było ok to powinno byc dobrze

Gość 1 2 3
czesc. tak zdarza sie ze podczas okresu mozna byc w ciąży ale to są bardzo sporadyczne przypadki. Okres wtedy bedzie alko skąpszy albo krotki ale nie martw sie ja tak mialam nie raz i w ciązy niby jak na razie nie jestem. Jesli doszłood ostatniego okresu do czegos np pękła gumka były dni pładne zapamniana tabl, to mozna wtedy miec wątpliwości wtedy nalezałoby zrabiż sobie test. ale jesli do tej pory wszystko było ok to powinno byc dobrze

Gość 1 2 3

zdarza sie, moja babcia tak miała ale do cholery, czemu mamy wierzyc jesli nie okresowi? wychodzi na to ze zawsze mozna zajsc w ciąze i nic nie swiadczy o tym, ze w tej ciazy nie jetesmy :-\\ do taka jedna 25 ======> bierzesz pigułki?

zdarza sie, moja babcia tak miała ale do cholery, czemu mamy wierzyc jesli nie okresowi? wychodzi na to ze zawsze mozna zajsc w ciąze i nic nie swiadczy o tym, ze w tej ciazy nie jetesmy :-\\\\ do taka jedna 25 ======> bierzesz pigułki?

Gość taka jedna ona 25
podnosze

Gość taka jedna ona 25
do mo .... pigułek nie biore chłopka mi nie pozwala a ja tak sie boje ciąży że nie mogę normalnie funkcjonować teraz jak się naczytałam o tych objawach ciąży to wydaje mi się ze mam je wszystkie ;( kurcze no chyba sobie internet odinstaluje

Gość taka jedna ona 25
do 123 od ostatniego okresu minał dopiero tydzień okres ten dostałam po 3 dniach spóźnienia (troche mi sie rozregulował ten okres wczeniej pare razy miałam za wcześnie a teraz poźniej ) gumka nam nie pękła tabletk nie biorę kurcze teraz niby doszły jakieś tam objawy ale już sama nie wiem czy to objaw czy wynik mojej autosugestii - boli mnie głowa jest mi niedobrze ale to chyba wynik pogody zawsze byłam wrażliwa na pogode a zwlaszcza na deszcz ( a teraz u mnie pada i to mocno ) dziś byłam u lekarza( pierwszego kontaktu) dostałam leki na zapalenie pęcherza moczowego więc poczekam jak mi te częste siusanie nie przejdzie to się będe martwiła dziewczyny pocieszcie mnie troche:( naprawdę się boje

Gość fjutela
zrób test jedyna rada, ale mało prawdopodobne zebys byla w ciazy.

Gość taka jedna ona 25
tak dziewczyny ja miesiac temu zaczełam wspólżycie i podejrzewam ze ten spóźniony okres był wynikem m.in tego własnie ze to bylo niedawno kurvcze testu boje sie robic :( juz sama nie wiem co robić kurcze jakie te życie kobiety jest okropne ciągły stres ...:(:(:(:(

okres w ciazy czasami sei zdaza. le jest on zawsze inny od narmalnego. Tzn: po okresie dalej bola piersi, masz dalej objawy PMS itd, itp. Jest on krotszy i mniej obfity od normalnego.

Gość taka jedna ona 25
toxyna dzieki kurde ja juz z siebie wychodze normalnie a skad masz te informacje??? moj okres spoznil sie 3 dni( niecale) trwal 4 dni- 2pierwsze dni bylo silne krwawienie 3 dszien slabsze a 4 dnia to juz tylko plamienia mnie piersi nie bola zespolu napiecia przedmiesiaczkowego tez nie mam ale boli mnie brzuch ale tak zaraz pod zebrami podejrzewam ze to raczej niestrawnosc no i te zawroty glowy + bol plecow ( mm nadzieje ze to wynik zapalenia pecherza ) wiem ze polowa czytajcych ten topik mysli sobie ze jestem wielka panikara mozliwe ale kurcze boje sie nie chce teraz dziecka nie jestem przygotowana do roli matki i nie wyobrazam sobie siebie w tej roli :(

od wielu ginekologow i kobiet ktore mialy \"okres\" w czasie ciazy

Gość taka jedna ona 25
toxyna a wiecej szczegolow?????????????/

jakich sczegolow. wszystko juz napisalam. Jak sie boisz to zrob test.

Gość 1 2 3
niczym sie nie martw bóle głowy sie zbarzają niedobrze tez moze ci być. Jesli Ci to pomoze to dodam ze przez kilka dni rano było mi niedobrze meczylo mnie nie wiedziałam co mam robic kręciło mi sie w głowie mialąm mdłość i dochodzi do tego ze było mi słabo ciągnęło mnie na wymioty ale nie dało sie zwymiotowac. Okres mialam. od tego czasu minęło juz kilka miesięcy i wiem ze to nie bylo oznaką ciązy. Teraz też zdarza mi sie ze rano w kościele robi mi sie słabo, ale juz wiem ze to jest skutkiem pojscia poznio spac sama sie o tym przekonałam nie masz powodów aby sie martwic. Jelsi chodzi o spozniajace okresy. To nawet kobiecie o bardzo regularnych cyklach zdarza sie ze okres sie spozni. Stres zła pogoda robią swoje. Czy masz jeszcze jakies pytania?

Gość taka jedna ona 25
do 123 - dzięki :) wiesz dzis glowa boli mnie znacznie mniej troche sie uspokoilam ale i tak z niecierpliwoscia bede czekala na okres ( a bedzie dopiero za 3 tyg!!!!! - to pewnie bedzie najgorsze 3 tygonie w moim zyciu najprawdopodobniej ) wczoraj chlopakowi tak histerie urządziłam że juz się troche zdenerwował a na koniec to się śmiał że panikara ze mnie - możliwe ;) teraz biore antybiotyk na zapalenie pęchcerza i tam wyczytałam , że są różne skutki uboczne ( m.in te bóle glowy zawroty itp) ale te zawroty głowy i złe samopoczucie było zanim zaczęłam brac te leki -może to skutek tego zapalenia przed rozpoczęciem leczenia .Pozatym pogoda jest nienajlepsza - jest pochmurno i ciągle pada to na moje samopoczucie też napewno nie najlepiej wpływa mam do ciebie pytanie 123 takie dosc no wiesz ;) ten okres był spóźniony 3 dni i było w nim sporo takich skrzepów .Wcześniej tez mi się to zdarzało ale nie w takich ilościach .Zdarzaja ci się takie skrzepy krwi podczas okresu??? Okres miałam 4 dni ( 2 pierwsze dni mocne krwawienie 3 dzień slabsze 4 plamienia )

Gość 1 2 3
ikres najbardziej silny występuje w 2 i 3 dniu później powoli sie zmniejsza. To co opisałas przebiega tak jak u mnie na samym koncu tez mam plamienia i taz mam skrzepy krwi wiem ze to nei przyjemne ale tak tez sie moze zdarzac wszystko jest w pożądku

Gość taka jedna ona 25
123 dzieki bardzo :) baaaaaardzo ;) troche mnie uspokoiłaś mam nadzieje ze wszystko będzie w porządeczku ;) pozdrowionka dla wszystkich kobietek

Gość n..
mam pytanie i prosze odpiszcie jak bedziecie wiedziec.od ostaniego wspolzycia mialam 2 okresy w powiedzmy normalnycj odstepach czasu(32 i 23 dni) a teraz jest juz czas na 3 miesziaczke i wczoraj ja dostalam ale jest jakas dziwna (taka brazowa i strasznie skpa-jest to raczej lekkie plamienie) dotego bola mnie piersi jak przy noralnym okresie.czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy.prosze o sczera odpwoedz.