Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona dziewczyna

Dla dziewczyn, ktore stosyuja Diane 35! pomocy!

Polecane posty

Czy po pierwszym listku Diane 35 może wystapić brak okresu? nie wiem co mam robic. Brac kolejny listek, czy nie?

a ktory masz dzien przerwy. Bo ja Ci powiem ze na Diane zawsze dostawalam 6-7 dnia przerwy. A pare razy w ogole nie dostalam wiec uwazam, ze nie masz sie czym martwic. Zacznij kolejny listek i idz do gina najlepiej.

3dzien. dzięki za pomoc

Myslalam ze to juz 6,7 dzien. Mam nadzieje, ze przyjdzie, bo wiem jaki to stres kiedy nie przychodzi ;)

Gość MuOdA89
jeszcze nie biorę Dianki,ale zastanawia mnie po jakim czasie zauwazyłyście poprawe cery.Ja mam problem z trądzikiem i nie wiem po jakim okresie mam sie spodziewać widocznych popraw:) proszę o odp;*

Gość kayeeen
bralam diane do niedawna i dopiero dostawalam okres w 5 czasem nawet 6 dzien. Nic sie nie przejmuj, przyjdzie!

Ale lepiej zglos sie z tym do lekarza.Bo jesli jednak zaszlas w ciaze to musisz odstawic Diane,w przeciwnym razie dziecko moze sie urodzic z wadami

Gość anowi74
Spokojnie, bez paniki:) Bralam Diane przez 2 lata, okres mialam zawsze 5-6-7 dzien po odstawieniu, był bardzo skąpy czasem tylko jeden dzień plamienia. Podobno to normalne. Cera poprawiła mi się chyba już po miesiącu i nie tylko cera bo i tłuszczenie się włosów i pocenie się. Teraz mam przerwę w braniu tabletek już 5 miesiąc i niestety wszystko wróciło (trądzik mniej, ale tłuszczenie się włosów i pocenie) więc idę dziś do lekarza po receptę na Diane i zaczynam brac od nowa. :) Pozdrawiam

Gość //**//
Dziewczyny czy lekarz wam nie mówił że łykanie Diane na długo bardzo szkodzi. Jest jeszcze kilka innych pigułek które też pomagają zwalczyć trądzik czy przetłuszczające się włosy.

Gość eRka.
Ja brałam Diane 35 na cerę. Jeśli bierzesz ją tylko dla antykoncepcji to zmień pigułki! Ja plamienia zawsze dostawałam 5-ego dnia.

Gość eRka.
a jeśli chodzi o poprawę cery to przez pierwsze miesiące pryszcze mi bardziej wychodzily niż przed braniem, a po jakich 5 czy 6 miesiącach brania cera zrobiła się ładniejsza :-)

Gość //**//
Po pół roku zaczęło dopiero działać.....Matko ja bym się chyba załamała....Ja zjadłam tylko trzy opakowania i bużka już była piękna

Gość kurczze
dziewczyny mam do odsprzedania opakowanie Diany. Jak któraś chętna to wyślę.

Gość //**//
Niestety niektóre z nas traktują pigułki antykoncepcyjne jak landrynki miętowe " kupię-sprzedam"

Gość ja wzielam
dopiero drugie opakowanie i rowniez mam trzeci dzien przerwy. nie zauwazylam roznicy w cerze jest tak samo jak bylo, cycki nie urosły. czy na efekty trzeba czekac dłozej?

Gość kurczze
a co mam z tym zrobić skoro przestałam uzywać i mi to leży? lepiej wyrzucić czy komuś odsprzedać? Przecież te dziewczyny i tak muszą isc do apteki i je kupić.

a co jesli krwawienie trwa dluzej?? tzn ze bedzie juz 7 dzien przerwy a ja nadal krwawie...bo sama nie wiem..czy zaczynac mimo wszystko nowe opakowanie??