Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniah

BETA HCG - TEST PROSZĘ PORADDZCIE!!!!

Polecane posty

Gość Mila1801
No ja tez Klaudio wysłalam Ci zaprosznie:) Mam nadzieje,ze skojarzysz:)

Gość sympatix
dziekuje Dzastina za odpowiedz. Ja mam dość nieregularne cykle ok 37 dni. Wydaje mi sie ze do zapłodnienia doszło pod koniec listopada a ja w grudniu normalnie okres miałam, totez sie zdziwilam jak odebrałam wyniki. I zaden test mi nie wychodzil a przeciez mialam juz beta 100 dziwne troche bo mam juz corke 4,5 letnia i od razu z nia wyskoczyly mi 2 krechy. I w ogole dobrze sie czuje tylko piersi troche wrazliwe sie zrobily i w dole brzucha czuje taki mały ciężar. I na miecho nie moge patrzec;) Nie byłam jeszcze u lekarza, poczekam jeszcze z pare dni, choć się nie moge doczekać by usłyszeć bicie serduszka... ehh...

Gość kladia
Dziewczynki dziękuje za zaproszenia!!!! Teraz przynajmniej wiemy jak wyglądamy hihi:) a ja odebrałam dzisiaj bete wyszła po czterach dniach 4777 a wczesniej było 1300. hmmmm jest przyrost ale już nie wzrosła dokładnie podwójnie co dwa dni, jak myślicie to źle?

Gość kladia
ale dziewczyny powiem \Wam, że do piątku to chyba zwariuje.....wiem wiem, że to już niedługo, jednak to nie zmienia faktu, że nie mogę się doczekać. Najbardziej boję się tego, że zaczynam się już cieszyć i jestem coraz lepszej myśli, z jednej strony to dobrze, ale jak się okaże coś nie tak u lukarza to będę zdruzgotana, bo chąc nie chąc już zaczęłam wierzyć, że jestem w zdrowej ciąży.... eh sorki za to smęcenie....taka już ze mnie maruda:P

Gość truskaweczka83
Mila dziękuję za pocieszenie powiem ci że w tym cyklu jakoś tak było mi smutno jednak nie tak bardzo mocno chyba psie dzieciaczki zajęły całą moją uwagę i pochłonięta niańkowaniem nie miałam czasu na rozpaczanie także zapominam o tamtym cyklu i idę dalej:) Cieszę się kochana że udało ci się z tym terminem trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze. Paula to kobietko jak tylko będziesz gotowa zrobić test to koniecznie daj znać jaki wynik a powiedz który ty masz już dzień cyklu? Maaaaaadzia1985 gratuluję ci fasoleczki:) Kladia pamietaj że stres to paskudztwo dla fasolki więc kochana weż się w garść piątek już można powiedzieć jutro dasz radę zobaczysz wszystko jest i będzie ok. Buxka Jeśli mogę to też przyłącze się do bliższego poznania i wysyłam wam kobietki zaproszenia:)

Gość paula_pn
truskaweczko ja mam 36dc ale wiesz po ostatnim to już sama nie wiem jak mam cykl ... dołączam sie do n-k ;) szukajcie mnie pod nazwiskiem Paulina Scholz-Pawłowska ;)

Gość paula_pn
mila klaudia zaprosiłam was do siebie na NK śliczne dziewczynki z was aż mam kompleksy ;) buziaki kochane truskaweczko dawaj namiary ;)

Gość kladia
Paula i truskaweczka dzieki za zaproszenia:) Pauluś kochana Tobie też absolutnie nic nie brakuje, a na zdjęciach ślubnych wyglądałaś po prostu fantastyczie! Dziewczynki ale miałam noc...!i to nie taką jak myślicie:P hehe ostatnio nie pije kawy, ale wczoraj się skusiłam na latte w restauracji i wyobraźcie sobie, że zasnęłam dopiero po 3 w nocy!!!! dobrze, że mam teraz ferie bo jakbym miała iść do pracy to byłabym nieprzytomna:)

mam cyrk z internetem całe szczęscie,ze jeszcze nie podpisaliśmy umowy,mam takie zaległości na forum,więć witam wszystkie nowe dziewczyny bardzo gorąco mila trzymam kciuki :) na razie jestem cały czas na walizkach i nie mam za bardzo czasu na pisanie,ale sie poprawię :)

Gość truskaweczka83
Paula dzięki za zaproszenie, przestań przestań z tymi kompleksami super foteczki i powiem ci że mięliście oryginalne autko ślubne:) Ekstra:) Fajnie że nie jesteśmy już tylko nikami. Buźka kochane

Gość Mila1801
Hej dziewczynki:) Ja juz jestem po zabiegu w domciu:) Wszystko jest ok, ale jestem teraz bardzo zmeczona dlatego bardziej precyzyjnie opisze wszystko jutro:) Bardzo fajny pomysł z tym poznaniem sie na nk:) Ja juz mam: Dzastine, Klaudie, Paule, Truskaweczke i Madzie:) Mam nadzieje, ze niebawem poznam kolejne dziewczyny z forum:) Nika sa namiary podane lub linki na niektóre dziewczyny z forum, wiec jak znajdziesz je, to zapewne zaraz w ostatnio dodanych znajdziesz i mnie:) Buziaczki:)

ciszę się mila,że wszystko jest w porządku :) ...ja chyba jestem jednak ślepa jak kura :)

Witajcie dziewczyny. Fajnie że możecie się zobaczyć przez nk, ja niestety nie mam konta, ale jak podjade może w przyszłym tyg. do koleżanki to z jej konta wejdziemy. Miałam tam kiedyś konto ale zrezygnowałam i już nie chce mi się zakładać. U mnie wszystko ok, czuje się dobrze, apetyt mi bardzo dopisuję, aż się boję co będzie dalej! Byłyśmy wczoraj z córką na zakupach i kupiłyśmy parę śpioszków dla malucha. Ale te małe rzeczy są piękne, a na dziewczynki takie słodkie, szkoda że na chłopców już mniej, no ale trudno. Za jakieś 2 miesiące zabieram się za szykowanie pokoju dla małego, teraz się zacznie!

STARACZKI 1) agulek79............26.........11.11...........31...... .....śląskie 2) truskaweczka83.....10.......15.01..........27...........wiel kopolskie 3) Mila1801 .......... 20........14.01...........25...........mazowieckie 4) paula_pn...........20........16.12...........26...........wi elkopolskie CIĘŻARÓWECZKI Login.......tydzień ciąży.....termin porodu....płeć......województwo 1) asia 1983..........37tc .....3.12.2010.........chłopiec.....zach - pom 2) gosiaczek90....35tc....10.02.2011.....dziewczynka...mazowiec kie 3)groszek1976...25tc....05.04.2011.........chłopiec..... ..... ...łódzkie 4) Madzia27100....27tc.....11.04.2011....córeczka......mazowie ckie 5) Kituś.............22tc......05.2011...chłopiec.....podkarp acki e 6) agata@............. 19tc.........7.06.2011......?????......pomorskie 7) kreska100...........18tc..........14.06.2011......?????..... małopolskie 8) Dzastina222..... 18 tc...16.06.2011.....chłopiec..... dolnyśląsk 9) nika76......12tc....05.07.2011....????....śląskie 10) Marta C .........4tc......04.2011..............?...........mazowieck ie 11) Magda 130405......14tc..23.07.2011....chłopiec.........śląskie ROZPAKOWANE; 1) idi1313.....07.10.2010...córcia Lenka...3100-51cm..po 30 cyklach. 2) tolanka ....25.10.2010.....syn....Szymon....3700 - 59cm 3) ewa0505...14.12.2010...syn...Wojtuś...3900-58c

Gość paula_pn
dziewczyny nie wiem czy robić test czy nie ... sutki mnie tak bolą że normalnie stanik mi przeszkadza i znów zaczynam się wkręcać że może to ciąża :)

paula a spóźnia Ci się @,bo nie jestem teraz w temacie a wertować stron mi się nie chce :) .....madzia są fajne kolorowe ubranka dla chłopaków,ale trzeba sie niestety naszukać,ja mam wszystko po synku,ale dalej nie wiem jaka płeć dzidziolka

paula teraz sobie doczytałam,nie wiem co Ci poradzić,ja zawsze robiłam testy przed@ nie miałąm cierpliwości,żeby odczekać :)

Gość paula_pn
nika mnie korci na maxa ale po ostatnim razie nie chcę znów porażki ... jeśli do jutra nie dostanę @ to zrobię test :) buziaki moje dziewczynki kochane z wami jest jakoś prościej :)

Trzymam kciuki Paula, daj znać jak się już zdecydujesz na ten test i napisz koniecznie co i jak! Jeszcze raz trzymam bardzo mocno kciuki!!!!

Gość kladia
Paula trzymam kciuki za dwie kreseczki!!! \ a ja mam wizyte o 13.40. jeszcze do tego mam samochód w naprawie i muszę jachać autobusem a to drugi koniec miasta. powiem Wam, że od kiedy mam auto to jazda autobusem kojarzy mi się jak podróż na księżyc:)Do dobrego łatwo się przyzwyczaic:) eh mam mętlik w głowie i nie wiem czego się spodziewać po tej wizycie, ale oby wszystko było dobrze..... odezwe się co mi ginek powiedział...trzymajcie kciuki!!!!

Gość Dzastina222
Dzień Dobry babeczki... Dziękuję za zaproszenia na n-k... wszystkie jesteście śliczniutkie!! Klaudio doczekałaś się:) to ja zaciskam kciuki za wizytę na pewno bedzie wszystko dobrze...:) Mila ja też zaciskam kciuki... daj znać jak po zabiegu i jak zabieg wygląda... buziam cię kochana... Madziu przed tobą remont pokoju dla malusza a przedemną remont całej góry!!! Od łazienki po pokoje sypialniane, salon i kuchnie.. także nie narzekaj kochana bo inni mają gorzej:) ja to aż portkami trzęsę...bo mam na to jakieś 3 miesiące by sie wprowadzić za nim urodzę:)

klaudia trzymam kciuki za dobre wieści:) paula to dmucham żeby nie przyszła @ klaudia pryjęła moje zaproszenie na nk więc jak któraś ma ochotę zobaczyć moje prawdziwe oblicze zapraszam moje inicjały M.Ch. nie mam zdjęcia głównego :)

Gość miniaaaa
proszę o pomoc zrobiłam beta hcg i wyszła 176 byłam na usg i lekarz powiedział że jeszcze pęcherzyka nie widzi ale na koncu powiedział że jest szczelina w której może się zagniezdzac zarodek. zlecił mi ponowną beta hcg ale w laboratorium zrobili mi HCG wolna podjednostka beta i wynik wyszedł 2,15 ng/ml po dwuch dniach zrobiłam jeszcze raz i wyszło 2,6 mg/ml usg mam na 26/01 do tego czasu zniose chyba jajko. proszę o pomoc czy tos wie o co tu chodzi. bo mi sie wydaje ze tej wolnej bety sie nie robi w tak wczesnej ciąży prosze o pomoc monika

Gość paula_pn
miniaa zrób normalną bete i będziesz wszystko wiedzieć na tym wyniku co masz nic nie wiadomo bo jest za wczesnie na takie badania :)

Gość kladia
no i jestem po...... uczucia mieszane...... gin znalazł pecherzyk w wielkości 10,4mm z cieniem ciałka żółtego wizyte następną mam za dwa tygodnie zdziwiłam się bo założył mi już kartę ciąży..... dziewczyny ja nie wiem.....niby nie nastawiałam sie na serduszko, ale chciałabym zobaczyć zarodek i nie wiem czy ten pęcherzyk nie jest za mały........ następna wizyta za dwa tygodnie:((((((((((((