Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22

odstawiłam tabletki

Polecane posty

Gość 22

CZeść, odstawiłam Logest po roku brania z powodu zlego samopoczucia (płaczliwość, niepokój i tym podobne). Juz miesiąc nie biore Logestu, lecz narazie bardzo pomału wracam do siebie. Prosze napiszcie ile czasu minie niczym organizm wróci całkowicie do normy, bo mam już dosyć brania ciągle tabletek uspokajających i tego płakania. Czy może to teraz reakcja na odstawienie hormonów. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam:)

Gość 1 2 3
ja biore juz rok tabletki ale chce je skończyć gdyc mam huśtawki nastrojów płacze kłuce sie z byle powodu i najgorsze ze wszystko mnie wkurza nawet jak ktos przejdzie kolo mnie, wkurza mnie jak ktos je, pije. Juz niekiedy nie moge sama dac sobie z sobą rade a najgorzej to się odpija na moim chłopaku. Boje sie jednak odstawić poniewaz nie wiem jak mój organizm na to zareaguje boje sie ze wszystike włosy mi wypadną. Biorąc tabletki myslałam ze choc troche przytyje ze nabiore kobiecych kształtów a tu nic. Ale choc zabezpieczały mne nie obawiałam sie ze zajde w ciąże. Ufałąm im nie oczekiwałz enicerpliwościa na okres. A jesli je odstawie nie wiem jak wszystko bedzie wyglądało znow powróca nieregularne cykle. Wczesniej uzywałam globulek i prezerwatyw ale nie ufałam i m tak jak tabletkom. Jekie inne zabezpieczenie wybrać nie bardzo kosztowne. POmozcie co mam robic

Gość ja odstawilam logest
efekt jest taki, ze wlosy nadal mi leca, twarz juz uratowalam, placze duzo duzo rzadziej, a o ciaze sie nie boje, jakos znormalnialam pod tym wzgledem po tabletkach. Teraz tylko gumki. Minelo juz pol roku

Gość 1 2 3
do odstawiłam logest: jestes zadowolone że odstawiłas tabletki? muyslisz ze to był dobry pomysł

Gość 22
do:odstawiłam logest: więc to trwa tak długo?? CZyli to że po miesiącu nie ma rewelacyjnych zmian, lecz wszystko dzieje sie tak pomalutku, to normalne?? Bardzo bardzo dziekuję Ci, że podjęłaś temat:)

Gość tissane
ja też chce odstawić Harmonet biorę 1,5 roku i przytyć nie przytyłam ale strasznie się denerwuje i te libido zero ochoty na seks tragedia

słabo się orientuję w temacie odstawiania tabletek- nie musiałam tego jeszcze robić. O co chodzi z tym wypadaniem włosów? to normalna reakcja? ja też biorę logest...ale muszę powiedziec, że jestem po nim znacznie mniej nerwowa niż po cileście

Gość odstawilam logest
jestem cholernie szczesliwa, ze to zrobilam, po jakims czasie czulam sie taka lekka, wreszcie sie usmiechalam. Nie mam juz tak zmiennych nastrojow, wtedy potrafilam sie smiac a za 5 sek plakac. Mysle, ze niedlugo wszystko wroci do normy