Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimiii

problem ... helpik!

Polecane posty

siemka , mam pewien malutki problemik ... o godz 17.00 biore tabletki , o godz 23.00 zwymiotowałam , a pozniej wspołzyłam z moim chlopakiem , czy tabletka była wchłonieta? słyszałam ze jezeli zapomnimy tabletki do 12 godz to nic sie nie stanie .. tzn ze jakby co zwymiotowałam ta tabletke to byłam zabezpieczona , chodzi mi tezraz o te 12 godz

Gość aga 86
hej widze ze jak na razie nikt ci jeszcze nie odpisał a Ty pewnie siedzie i z niecierpliwoscią oczekujesz na jakąs odpowiedz. Tabletki wchłąniają sie tak do 4 gadzien takze jesli ja zwymiotowałas po tym czasie to była wchłonieta takze sie nie martw

Gość fak ju
helpik, siemka, problemik, dziecko, w ktorej jestes grupie w przedszkolu?:-P

Gość a fuj
wspólzyc po zyganiu, bueee

aga 86 dzieki bardzo ......... a co do reszty umyłam sie kiedy zwymiotowałam i nie jestem z przedszkola :>

Gość aga 86
mimiii: od tego tu w końcu jestem zeby pomagać w miare moich możliwości. Kazdy z nas jest tylko człowiekiem i kazy ma jakies problemy. Ty masz taki ja inny. Dla kogoś ten twój moze byc śmieszny ale ale to tylko dla tego co ma o sobie zbyt duże mnienanie. przyjdzie i na niego czas ze spotka go jakis problem. Takze nie obawiej sie i zawsze pytaj bo lepiej pytac i byc doinformowanym