Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latawiec kafeteryjny

KRZYŻÓWKI TOPIKÓW

Polecane posty

Gość ania....
Wybaczcie, ale jak widze co sie w ostatnich dniach na kafeterii dzieje to mi sie nawet krzyzowania odechciewa :0 Chyba opuszcze na jakis czas to miejsce :(

czas na strzelce ...... POLOWANIE NA MOTYLE - Marika Cobbold Czy mydlo całkowicie zabija plemniki? ...... Na wszelkie kłopoty dermatologiczne i ginekologiczne - szare mydło!!!!!!!!!!! Czy mydlo całkowicie zabija plemniki? ...... częste mycie skraca życie kupie ptaka drapieżnego? ...... Czym wiekszy daszek , tym mniejszy ptaszek . Ile batów kary wymierzyć dziewczynie za brak obiadu ? ...... Niewolnica Isaura w telewizji Puls PLAMA NA NOSIE SZCZENIAKA -- KUPIĆ CZY NIE? ...... DE NOYLEs GEL EXFOLIANTE AHA 9 na plamy? Mogę Wam polecić sprawdzony zespół ...... Zespół Napięcia Przedmiesiączkowego... :-)

Gość rifreszink

Gość bardzo fajny
topik

słów kilka o tzw. technikach podrywania czyli recepta na szczęście >> DOBRY KIT TO PODSTAWA.. Czy ma ktos moze swierszczyki na wymiane ? >> Ile moge dostac za zloty lancuszek z wisiorkiem? ZAFASCYNOWANY KOBIETĄ POZNANĄ NA FORUM. >> ROMANS W KAFETERI Kurde, opowiem wam, co mi się przydarzyło >> Mój pierwszy raz - sprawozdanie 🖐️

Na moim monitorze siedzi wielki pająk! ...... przyjaciele z sieci!!!! jakie macie zwierzatka? ...... Na moim monitorze siedzi wielki pająk! NAJWAZNIEJSZY dzien w Waszym zyciu.Dzien ktory ODMIENIL Wasze zycie. ...... jeszcze raz pytanko o dni płodne i niepłodne POMÓŻCIE MI ZNALEŚĆ CHŁOPAKA W BIAŁEJ KOSZULI Z GALERII DOMINIKAŃSKIEJ WE WROCKU ...... Mamy XXI wiek, a tu w kółko jakieś apele o wróżki! czy wiesz, że nadal Cię kocham... ...... Bajeczki babci Pimpusiowej prosze PILNIE napiszcie mi.......przelicznik wag ...... Wagi odezwijcie się! Gdzie wam drogie dziewczyny rosną włosy łonowe? ...... na disco O czym mysla faceci w czasie masturbacji?? ...... POMOCY MOJA JUKA MA BIALY NALOT NA LIŚCIACH!! jakie macie zwierzatka? ...... Tasiemiec A morał z tego taki.... Ten topic ma byc popularny... :-) :-D :-D :-D 🖐️

Gość piszcie jeszcze

Gość ha ha ha ha ha ha ha ha
dzięki Wam za ten topik :-)

Krótkie hasło, powiedzonko,zart który zawsze was rozsmiesza, jak jest wam smutno ...... Ty Heniek , poloz jajka na pieniek ! :-) Penis krótszy niż 20cm to nie penis ...... oglądał ktoś PREDTORA?? :-) Dlaczego w tej chwili siedzisz na Kafeterii ??? ...... e-learning :-) jak jest po niemiecku SPYCHACZ????? prosze powiedzcie!!!! ...... vermisse - was ist das? :-) jak jest po niemiecku SPYCHACZ????? prosze powiedzcie!!!! ...... wind of change :-) Diabel - pod moim lozkiem mieszka- POMOCY!!!!!! Czesc 2 ...... wizyta u egzorcysty :-) Mój facet to zwykła szmata ...... gdzie najlepszy lumpeks w poznaniu dla faceta :-)

Gość krzyżujcie
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

moja świnka morska złamała zęba... no i co teraz...? ////Najlepszy dentysta w Warszawie jak rozjaśnić ekran ? //// Rozjaśniacz do włosów Joanna Blond Cream co sądzicie o aberracji? //// Poszukuję specjalisty do WORDA!!! BArdzo proszę o pomoc 🖐️

Gość krzyżujemy
:-D Najpiękniejszy tekst jaki usłyszałyście od swojego faceta ------> POZDROWIENIA od LESZKA co w rozporku mieszka.

Gość uuuuuuuuuppppppppppppppppppppp
jak to sie dzieje ze znika topik -------- > vanish :-)

KTO JES T W TEJ CHWILI NA FORUM ----> NAJBARDZIEJ ZAJEBISCI FACECI NA SWIECIE

Gość pąsik
co wam dolega czyli na co chorujecie?>> choroba internetowa

rozwodniczki piszcie !! Rozwodnicy też ! ---> Czy wróciły do was dawne miłości?

DZISIAJ ZAŁOWZYŁA APARAT STAŁY POCIESZCIE MNIE ...... to jest topicek dla sepleniących. wsystko tu piscie Ile dziennie zdrowemu czlowiekowi powinno wypasc wlosow??? ...... WŁOSKI-POTRZEBUJE POMOCY nie moge ubic bialek ...... Sorry genek, ale to temat na osobny topik

Gość 599
Palacze! Pytanie do Was! ----> Znacie dobry przyspieszacz opalania ? ? ? ? ? :-)

Gość 600
Koty kotki kociaki -----> Coty - dezodoranty perfumowane :-D

Gość hehehehehehehehehhe
JAKIE MOGĄ BYĆ SKUTKI NIELECZONEJ PRZEZ KILKA LAT GRZYBICY??? ------> czy ktos z Was pracowal przy zbiorze pieczarek? ;-)

Gość ktoooooooooooooooosikkkk
Co to jest biegunka? ===> BIEGANIE - na start... i go! :-)

Gość ktoooooooooooooooosikkkk
ktore lepsze w lozku chyde czy grube? ===> Fajne książki na LATO ;-)

Murzynek - potrzebny przepis ...... ŻYCIE bardzo małego murzynka JAK PODERWAĆ BARANA??? ...... Dieta trawy morskiej w połączeniu z dietą kapuścianą? Czy ten mix zadziała? Filemon i ???? ...... brzydka myszka Najgłupszy tekst waszego ginekologa. ...... JESTEM NIEŚMIAŁY ......... HELP PIERSI rozjeżdżające się na boki ...... Boże!!! Co robic??? Co robic??? Co robi osioł? ...... sprzatanie co jada jaskółka? ...... kapuste zasmażaną? ...... biszkopt z truskawkami?? ...... przetwory z czereśni???? 🖐️ :-D

Gość muminek77
Najgłupszy tekst waszego ginekolog/kamerki, widok z satelity - gdzie szukać?? najgłupszy podryw w Waszym zyciu/ W kim się kochaliście jak mieliście kilka, kilkanaście lat? jak jest naprawdę z wielkością piersi po ciąży?/ Optymiści-tutaj Miałem dzisiaj cudowny dzionek. Dziewczę mi uległo i oby więcej takich kobiet./ Jak powiedziałyście rodzicom o wpadce?? Mieszanie alkoholi, hilfe , co z czym i jak/ile pali twój matiz na setkę Największe świństwo jaki zrobił wam facet !!!/ PIERSI rozjeżdżające się na boki Najgłupszy tekst jaki usłyszałyście od swojej teściowej/ Pomogę każdemu rozwiązać problem

Gość latawiec kaffe...
czy ktoś zna dokładny przepis na pastę cukrową???? ---------> facet w sandałach, skarpetkach i krótkich spodniach... Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje? -------> George Michael Musze się ukrywać! Pomóżcie! ------> Pralka Frania

Dobra,też coś tam dodam ;) Proszę o rzetelną ocenę mojego zdjęcia.----Narobiłam sobie obciachu-jak sobie z tym poradzić ? co kupić dziewczynie na osiemnastkę????????????-----COŚ NA ZAPARCIE DZIALAJACEGO OD RAZU!!! POMOZCIE Czy możliwe jest zapomnieć o zdradzie ? Czy znacie jakieś lekarstwo na to ----Kotlety z jajek Jestem na życiowym rozstaju dróg... Co robić? Co wybrać?-----seks analny Jestem zakochana w chłopaku który ma 9cm penisa. -----za duży kutasek? jesteście świetni :D

Gość elo
co moze byc mojemu pieskowi?? --> GRZYBICA POCHWY :P