Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatusniesplodzonegodziecka

Gdzie znaleść tebelke na obliczanie wzrostu dziecka względem wzrostu rodziców???

Polecane posty

Gość Tatusniesplodzonegodziecka

Jest gdzieś w internecie podany sposób na obliczanie wzrostu przyszłego dziecka na podstawie wzrostu rodziców? słyszałem że coś takiego jest

Gość martaaaaa
Jeśli coś takiego istnieje to jest to całkowita bzdura. Tego się nie da obliczyć. Przecież nie można przecidzieć jak się geny "przemieszają" :) (Podstawy genetyki)

Gość kółko jako urządzenie
moi rodzice nie sa wysocy 168, 168 alesię jakby skurczyli i tata jest nawet niższy ode mnie a ja mam 164 cm a mój brat młodszy natomiast wielkolud. Więc po kim ? chemia- dzieci tyja i rosną. Moje dziecko wg planu powinno byc dosc niskie, po dziadkach, rodzicach, ale zobaczymy jak to bedzie.

Gość ale dlaczego nie
ja niska, mąż średni a syn wysoki 190 cm po dziadku :) u mojej siostry : ona 160 cm, on 192 cm, dziadkowie z jego strony wysocy, a dzieci : syn 180 cm, córka 175 cm

Gość bukaa
My oboje jestesmy wysocy, a syn nalezy do średnich. Róznie się dziedziczy, zresztą ludzie różnie rosną - jedni od urodzenia są wysocy, inni wydają się, że będą wysocy, a potem nagle przestają rosnąć, a jeszcze inni długo sa niscy, a potem nagle przeganiają rówieśników.

ja pitole wychodzi ze moj córa bedzie miala 186 cm :o

Gość hdasa
orany, mój syn 190 cm, a córka 177 ja pierdzielę :D:D:D ja mam 171 cm

Gość Hehehe moje córki będą mieć
według kalkulatora 1,78m a jeśli odziedziczą "kuszące kształty" po mamusi i "misiaczkową budowę" po tatusiu to niezłe Fiony będą:-) He,he,he:-)

Gość o kurka wodna
wg kalkulatora powinnam mieć 170 a mam nie całe 160 :O