Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flowing tears

Mercilon, kto zazywa?

Polecane posty

Gość flowing tears

Która z was stosuje Mercilon? I jaki ma na was wpływ? Najbardziej intresuje mnie spadek popedu seksualnego,ale nie tylko. Bardzo prosze o wypowiedzi. To są moje peirwsze tabletki anty i bardzo mnie to interesuje. Aha, i czy przed przepisaniem tabletek, gin musi zrobic jakies inne badania poza cytologia? Np hormonalne..

Gość marka marka marka
Cześć dziewczyny! Ja biorę już ponad rok, od kwietnia 2005. Na początku czyli tak przez 3 cykle miałam bóle głowy i mdliło mnie codziennie zawsze o tej samej porze. Więc jeśli \"od zawsze\" zażywam Mercilon o 9:30 rano to mdłości miałam wieczorem ok.20:00. Hehe, poszłam do mojej ginekolog, bo myślałam, że może jakimś cudem w ciąży jestem :) Ona się ze mnie śmiała, bo to niemożliwe, wymusiłam na niej usg :) i się upewniłam, że nie... Jednym słowem jestem z Mercilonu zadowolona. Po początkowych cyklach dolegliwości ustąpiły. Zresztą, tak jak to mi mówiła ginekolog. Teraz wszystko jest w jak najlepszym porządku. Czerpię ze związku z Mareczkiem wszystko co najlepsze bez żadnych nerwów, niepokojów. Wszystko chodzi jak w zegarku! Pozdrawiam serdecznie! :)

Gość siqo
Ja zażywałam ponad pół roku i skończyło się wysokim poziomem płytek krwi, kołataniem serca i traceniem ostrości widzenia... Moja koleżanka bierze prawie 5 lat i czuje sie świetnie. Także kwestia zupełnie indywidualna.