Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska26

Sex a naciecie krocza

Polecane posty

Gość mamuska26

Mialam naciete krocze (miesiac temu rodzila). Chcialam spytac jak dlugo czekaliscie z sexem. Obecnie to mnie boli i jest bardzo wrazliwe. Boja sie jak to bedzie potem. !0 lat temu przecielam sobie glowe o brzeg okna, blizna do teraz sie czasem odzywa, boje sie ze z tym moze byc tak samo

Gość bo będzie tak samo

nie koniecznie. ja po 8 tyg od naciecia juz go nie czuje

Gość eguś
Mnie też nacinali... i jeszcze mnie mocno porozrywało. Dwa miesiące nie współżyłam wcale. Później próbowałam, początkowo bardzo bolało.... i przyjemności żadnej nie było. Później było już coraz lepiej. Po paru miesiącach bół całkiem ustąpił. No i znowu odczuwam wielką przyjemność.:) Ale miesiąc to na pewno za krótki okres na próby.

Ja osobiście radzę odczekać te zalecane 6 tygodni, potem delikatnie spróbować. Ale jak zaboli nie próbować na upartego. Proponuję Ci też od razu ćwiczyć mięśnie dna macicy( zwykłe napinanie mięśni przy cewce moczowej), bo inaczej cholernie boli...Polecam też TANTUM ROSA do podmywań...

Gość -----------
jak Cię dobrze poszszywano to się nic nie martw, wszystko będzie dobrze. Gorzej jak cCe zszył(a) za bardzo , TO JEST DOPIERO PROBLEM.Wiem , bo to przerabiałam . Dopiro po drugim porodzie ( już bez nacicnania) wszystko wrócilo do normy. Teraz jest tak jak przed slubem.

To rzeczywisci zależy od sposobu naciecia, zszycia a najbardziej od Twojego wewnętrznego nastawienia. Bo jeżeli Ty edziesz gotowa a partner czuły to wszystko bedzie dobrze Pozdrawiam

Gość ewita
powiem ci ze ja rodzilam w marcu a kochalismy sie w na poczatku czerwca i to nie do konca bo mnie bolalo(tz.wlasciwie sex sie nie odbyl), a potem dlugo nie moglam kucac bo cos mnie ciagnelo w kroczu ,teraz to juz 5 lat i sie nic nie czuje!-nawet przy jakis zmnianach pogody