Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARLEN

STYCZEŃ 2006

Polecane posty

Gość kaks
ooooo i te zmęczenie.Nic mi się nie chce najlepiej cały czas bym spała

Gość kaks
ooooo i te zmęczenie.Nic mi się nie chce najlepiej cały czas bym spała i chyba jestem marudna- tak twierdzi mój partner.

Gość MARLEN

Gość Omka
właśnie wróciłam od lekarza:) moja dzidzia rośnie i ma już serduszko:) czuję się wspaniale ;) pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie

Cos cichutko i puściutko się tutaj zrobilo:(

Gość MARLA
Marla termin porodu mam na .....10.01.06...;) he! to już 9 tydz.Wczoraj widziałam maluszka:24 mm!Słyszałam jego bijące serduszko i......widziałam jak poruszyło maleńką nóżką!Coś pięknego!Na te bóle w podbrzuszu dostałam luteine dopochwowo!Ma pomóc!Jeszcze witaminki:materna-ale....kupiłam inne za 100 tabletek zapłaciłam tyle ile za materne za 30 tabletekHe oszczędność-skład ten samMUSZĘ BRAĆ WITAMINKI ŻEBY nadrobić niedobór witamin!Nie mogę patrzeć na mięso,drób,wędliny i wiele innych rzeczy,wymiotuję....-chociaż-odpukać dziś spokój byłZaczęłam więcej jeść!Co prawda wyroby typu:sery serki-ALE I TO DOBRE!A I MAM OCHOTĘ NA ZIMNE KAKAODziwne bo samego mleka jako takiego nie znosze,nawet z płatkami teraz odpadało a tu .....Oj Maleństwozaczyna mną chyba rządzićAle co tamPoddaje się

Gość helawu
Ja tez mam termin na 10 stycznia :) Myślę, że to będzie synek bo: 1) mamy juz imię ;) 2) jakoś "za dobrze" się czuję - mdłości i wymioty tylko ze stresu (tydzień temu przed obrona pracy dyplomowej :) 3) no i takie "mamine" przeczucia, hehe Pozdrawaimy Styczniowe Mamy i ich Maleństwa

Gość Sajana
Cześć Dziewczyny!!! :) Ja równiez mam termin na styczeń, dokładnie na 23 :))) Czuję się "w kratkę". Najgorsze są mdłości...mam je rano i wieczorem. Nie mogę sie doczekac kiedy miną....nie mozna kompletnie nic w dzień zaplanować. Jest to moja pierwsza ciąza (11 tydzień od miesiączki, czyli 9 tydzień życia dzieciątka) więc obserwuje siebie z duzym zainteresowaniem ;)....i sądzę że to megainteresujące zjawisko....hihi. Pozdrowionka dla Was wszystkich!!!!

Witajcie przyszłe mamusie :-) Jestem tu nowa i dopiero dzisiaj wpadłam przypadkiem na to forum. Ja co prawda mam termin na 4 stycznia 2006, ale statystycznie jest bardzo duża szansa że urodzę jeszcze w 2005 ;-) Właśnie zaczął mi się 17 tydzień i czuję się super. Robiłam usg w 12 tyg. i wszystko jest ok :-) Dzis ide na wizytę kontrolną do gin. Nie miałam w ogóle żadnych mdłości, jedynie bolały trochę piersi (urosły o 2 DUŻE rozmiary!!!) i spałam do oporu :-). No i oczywiście jadłam na maxa, w związku z czym pod koniec 4 m-ca jestem o 9 kg cięższa :-(. To mnie trochę dobija, chociaż od 3 tygodni waga stoi w miejscu. Jesli jest wsród Was ktoś w takim tempem to proszę o odzew. Doktor powiedział, że u osób b. szczupłych to normalne i później waga może się ustabilizować. I cały czas czekam na te pierwsze kopniaki...

Gość Lidus
Cześć Dziewczyny, Cześć Pola6 Zapraszam serdecznie na topik Styczniowe przyszłe mamy. Jest nas tam o wiele więcej więcej. Wszystkie pozostałe dziewczyny już tam są i przeżywamy już od kilku miesięcy. Lidka

Gość ksia
Mam termin na 21 stycznia. Mam zgage.Poradzcie mi coś co pomaga.Robicie jakieś badania np. na toksoplazmoze?, bo moje kolezanki tak panikują, a słyszałam że wcale nie trzeba i żeby się zarazić trzeba naprawdę miec do czynienia z jakimś trefnym nie zbadanym mięsem.

Marlen, podaję Ci moje gg 8697744. Ja mam termin na 31 stycznia 2006r., jak będziesz chciała pogadać,to będzie miło.Papatki