Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młodamatka

Czy pokarm w piersiach oznacza ciąże??

Polecane posty

Jestem jakieś 10 dniu po stosunku przerywanym z mężem, dostałam pokarm do piersi, czy moze to onznaczać ciąże!?

Gość psikk
:0

Gość ha hah a
jak to pokarm dostałaś?

Gość pinakoladka
nawet nie wiesz czy jesteś w ciąży ;) wstyd!

Gość i jeszcze mówi na siebie
młodamatka

Dostałam, robiłam dwa testy ciążowe i wyszły że nie jestem w ciąży, a pokarm mam!

Moim zdaniem, taki objaw występuje w przypadku ciąży trochę później niż po 10 dniach. Natomiast bardzo możliwe, że masz zaburzenia hormonalne typu podwyższony poziom prolaktyny. Powinnaś pójść do lekarza ginekologa - endokrynologa.

powinnas iść do lekarza , pewno Ci da skierowanie na zbadanie hormonów przysadki.Nie zwlekaj.

Gość pewnie sobie
uroiłas tą ciąże

trudno powiedzieć, pokaz sie lekarzowi. Czasem tak bywa , ale naprawdę trzeba to zbadać.Nie bój się, tylko idź.

Gość wyciśnij sobie
to mleko i bedziesz miała spokój, albo niech ci mąż wyssie, tylko żeby nie zwymiotował. Może wypluwać na ręcznik, pewnie ty tak sperme wypluwasz więc nie ma co sie szczypać tylko działać.

Gość zieslko
przyczyny moga być różne, nie ma co się rozwodzic TERAZ nad przyczynami, masz takie, a nie inne objawy, więc cos sie dzieje, ale zyby wiedziec co- trzeba zrobic badania, zeby zrobic badania, trzeba miec skierowanie, żebym miec skierowanie trzeba iśc do lekarza. Młodamatko, nie zachowuj sie jak większość ludzi na tym forum, naprawdę, po prostu - IDŹ DO LEKARZA On prawdopodobnie rpzwieje twoje wszystkie wątpliwości, naprawdę szukanie porady w kafeterii nie jest rozsądne.

U lekarza już byłam i powiedział mi że za wcześnie aby prorokować, kazała mi przyjść w przyszłym tygodniu, mówiła tak jak ty o podwyszonym poziomie...

To może być podwyższony poziom prolaktyny. Trzeba zrobić zwykłe badania poziomu prolaktyny, ewentyalnie wyrzutu prolaktyny ale to juz musi zlecić lekarz