Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasmine

Yasmine

Polecane posty

Gość Yasmine

Czy tabletki antykoncepcyjne nejnowszej generacji Yasmine są juz dostepne w Polsce. Jeśli tak to gdzie i za ile?

Gość po co komu dzis
ja tez na nie czekam

z tego co wiem jeszcze nie, nawet nie wiadomo kiedy wypuszczą je u nas :O

Gość wik
jest już w aptekach . szukaj dobrze

Gość elit
Jest w hurtowni - jutro odbieram w aptece.

Gość MAJKAMARZENIA
CO TO ZA NOWUM ? NA CZY TO SA TABLETKI O NISKIEJ ZAWARTOSCI HORMONOW?

Gość red hot
ile kosztuja

Gość olallala
yasmine mają 30mikrogramów estrogenu i IV generację progestagenu - drospirenon czy jakoś tak ( 3mg), nie powodują tycia a nawet (podobno) mozna od nich schudnąć, mają działanie antyandrogenne. powinny byc od 22.maja w aptekach, ceny niestety nie znam.ale pewnie będą mniej wiecej tyle kosztować ile jeanine, albo i więcej

Gość jaaaaaaaa
sa juz w hurtowni i apteki sciagaja na zamowienie-mi sciagneli wlasnie 3 dni temu :-) kosztowaly 32 złote-jestem z Łodzi.tylko trzeba napierac zeby zadzwonili do hurtowni bo w 2 aptekach nie chcieli-uwazali ze skoro sami nic nie wiedza to niemozliwe zeby juz byly dopuszczone do sprzedazy.a w 3 mily pan zadzwonil i wszystko zalatwil-za 2 godz odebralam tableteczki

Gość no własnie
mi tez ginekolog powiedzial ze od czerwca próbujemy jasmin, wiecie cos wiecej na ich temat. Teraz jestem na janine i nie jestem zadowolona :(

Mi własnie dzisiaj lekarz przepisał te tabletki. to moje pierwsze, wiec nie mam zbyt duzego doswiadczenia. mowił własnie ze sa od niedawna dostepne u nas i kosztuja tak koło 30zł. zaczynam od lipca, mam nadzieje ze bedzie dobrze. pozdrawiam

Gość gdzie w Łodzi za 32zł

Gość Kasieńka1983
Ja też zaczynam od lipca i też pierwszy raz!! W wawie po 32 zł na Al niepodleglości 107.

Gość jaaaaaaaaa
w łodzi za 32.50 w calodobowej aptece na Wólczanskiej przy radwanskiej

a w Zielonej Górze ? kupwował ktoś, gdzieś, za ile ? chcialabym sie poradzic co do tabletek..jakie bierzecie i jakie wam najbardziej pasuja, odpowiadaja ? z gory dzieki za odp.

Wiadomości o tych tabletkach na stronce www.schering.pl Chciałabym je wypróbować ale teraz musze kupić od razu 3 opakowania (wyjeżdżam na wakacje zagranicę) i boję się, że mogą się nie sprawdzić a wtedy klops.

Gość Kasieńka1983
Mam ten sam problem. Wyjeżdzam na wakcje zagranicę i mam takie pytanko ponieważ to będą pierwsze moje pierwsze tabletki. Mam 2 opakowania. Zacznę brać ok 26 czerwca. Do kraju wracam 1 września. Czy starczą mi 2 opakowania czy poprosić o jeszcze jedno???

Gość ewencjonella
No pewnie,ze jeszcze jedno opakowanie musisz mieć, bo trzecie będziesz musiała zacząć po dwudziestym sierpnia. Policz sobie. Tabletki antykoncepcyjne sie bierze równo co 4 tyg.

Gość Kasieńka1983
Dzięki Ewencjonella:)) Przy następnej wizycie napewno poprosze. A czy jest możliwa przerwa miesięczna po jednym miesiącu przyjmowania tabletek??Czy to już zwiększa ryzyko przy przyjmowaniu kolejnego opakowania??

Gość Po co brać to
gówno?

Gość eilya
No prosze!!! A ja kupiłam w apece, na Woli za 42,5 pln!! Zamawiali specjalnie dla mnie. Myślałam, że tyle po prostu kosztują. Czyżby w każdej aptece mieli inne ceny? Gdzie jeszcze poza alejami są apteki, w ktychej za trzydzieści parę złotych można je kupić?

ja też mam zamiar zacząć brać yasmin-tylko że i tak jestem szczupła a ponoć się po nich chudnie-i co ??? proszę o wypowiedzi to ważne bo nie wiem czy sie na nie zdecydować!🌻

A czy któraś z Was orientuje się gdzie w Trójmiescie można je kupic tanio??bo ginekolog mi je przepisała na spróbowanie ale nie chce przepłacac jak eilya

Gość w Wejherowie
są po 27,50:)

Gość a ja place
40 zl :/

Gość monaka
czy ktos kto bierze yasmine jest tu z wawy?

Gość be108207
gdzie można kupić je najtaniej w poznaniu??